Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinių suknelių salonai

Sveikos mergaitės ! savo svajonių suknelę radau Klaipėdoje, naujame salone "Tikroms fėjoms". Ten nuomojamos dizainerės Viktorijos Jakučinskaitės "Tiulio fėja" suknelės. Ilgai ieškojau savo išsvajotos suknutės, nenorėjau korsetinės, nei "torto" , ieškojau lengvos , išskirtinės. As jau happy biggrin.gif

P.S.: Jei ką domina - Birutės g. 22 tas naujas salonas įsikūręs.
Atsakyti
QUOTE(claudet @ 2012 01 17, 01:08)
Tesiam tema 4u.gif
Pasidalinkite savo ispudziais, kur labiau patiko, kas nepatiko, kur didesnis pasirinkimas, kokios kainos ir t.t.Klaipedoje jos apylinkese.
Adresai
Malonumas 55 – Taikos pr. 55, Klaipėda
Svajonė – Taikos pr. 20, Klaipėda
Ruta-Taikos pr. 41 Klaipeda
Vestuviniu sukneliu-Grozio studija Vaidilute-Taikos pr.88 Klaipeda
Pelene-Tiltų g. 19 Klaipeda
Gal kas daugiau zino 4u.gif


Noriu ir as pasidalinti savo patirtimi smile.gif Teko su sese pereiti beveik visus salonus, nes ieskojom jai vestuvines sukneles.
Pradesiu gal nuo neigiamu kur patarciau isvis kojos nekelti: Salonas Ruta - pasitikusi garbaus amziaus moteris, neatrode labai maloniai nusiteikusi,kad apskritai uzsukome ten ir salone toks senovinis interjeras. Sukneles visai nebuvo musu skonio, sakyciau atrodo pigiai kaip is kinieciu ar kokiu gariunu parveztos, o kainos tai nebuvo labai mazos. Keliu sukneliu kainos,kuriu paklausem sieke ir 1000lt,bet tokios ir nemokamai duotos nesideciau. Kitas salonas Svajone - dar vienas beskonybiu ir prastos kokybes sukneliu paradas. Dar viena minusa deciau salonui Nuotaka ar kaip jis ten vadinasi....kazkur riporte. Sukneliu ten nemazai, bet nieko nespejom normaliai pasimatuoti,kai buvom isvadintos mazvaikem ir nieko nesuprantanciomis apie mada. O Dieve, nezinau kas ten dirba, bet moteris tamsiais plaukais turetu nebendrauti su klientem, nes as asmeniskai ten tikrai nerekomenduociau niekam eiti vien del aptarnavimo.
Geri atsiliepmai:
Vestuviu mados namai- daug sukneliu, bet sukneles tokios standartines, kazkaip niekas neuzkabino. Kiek matavosi sesuo, niekas nepatiko jai.
Salonas Ivory - sukneles super ir graziai isikures salonas, tik beda ta,kad sukneliu kainnos ziauriai dideles ir tik pardavimas sukneliu.
O labiausiai patiko salonas Mano Suknele, nes ten sesuo rado to ko norejo. Salonas randasi janonio g. jeigu zinote kur isikurusi kepyklele bandeliu, tai salonas antrame aukste randasi. Pasitiko labai maloni panele, kuri iskart issiklausinejo kas domina ir pradejo rodyti sukneles. Nepatikesit ir sirdis apsalo, sukneles tokios dailios. Visai nematytos ir kaip paaiskejo, tai ju paciu salono siutos sukneles. Sese issimatavo gal kokias 5 sukneles, bet issirinko ta, kuria pacia pirma uzsidejo. Labai patiko,kad prie sukneles pasiule iskart sukurtus papuosalus ir lankeli i plaukus. Zodziu likom suzavetos ir patenkintos sukneliu pasirinkimu ir aptarnavimu. Na va, tiek daug parasiau. Tikiuosi, kad bus naudinga kam nors. Kazkaip Klaipedoje salonu atrodo nemazai, bet va rasti isskirtiniu, kazkokiu originaliu sukneliu sunku rasti. Na, bet mes radome Mano suknelej. Linkiu ir jums rasti savaja. Pasidalinkite ir jus savo patirtimi kur jus buvote ir kokie atsiliepimai?
Atsakyti
Nesu išranki, bet žinojau ko noriu, tad rasti suknutę Klaipėdoje nebuvo sunku.
Nuomavausi salone, kuris vadinasi berods vestuviu mados namai-malonios, paslaugios darbuotojos. Kainos nėra mažos, bet į komplektą davė visus aksesuarus, šiltą apdarėlį, tad nereikėjo nieko ieškotis. Tik už skėtį reikėjo papildomai susimokėti 50 Lt. Paslauga likau patenkinta thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

Vestuvių forumuose esu naujokė, todėl labai reikia patarimo - kur KLAIPĖDOJE būtų galima rasti nusipirkti ar nuomotis didesnių dydžių (46-48-50) vestuvinių suknelių? blush2.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif as nuomavausi suknele Siluteje esancioje sukneliu salone " Laimes laiptai". Viskuom likau patenkinta, tieik suknele, tiek kaina, tiek aptarnavimu smile.gif vyro brolio zmona ten siuvosi, ir kita drauge visos liko patenkintos smile.gif tikrai rekomenduoju! 4u.gif 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo renata2435: 07 liepos 2014 - 14:57