Įkraunama...
Įkraunama...

Privatus darželis Lazdynėliuose?

Oi kokias nesamones cia rasot. Mano sunus lanko nuo sausio ir mes labai patenkinti. Aukletojos saunios, vaikas kiekviena ryta i darzeli eina laimingas, o pasiimti sunku. Vis nenori namo. Net juokinga. biggrin.gif As zinau tiek kad Rudnosiuke dirba dvi lazdynelio aukletjos tai lazdynelio direktore ir siauteja, smeizia. Is jos isejo dvi darbuotojas i geresnes darbo salygas. thumbup.gif
Atsakyti
Na mes irgi esame nusižiūrėję šį darželį, tačiau mums dar tik 10 mėn. tai pradžiai pabadysime gal valandinę priežiūrą, gal 0,5 laiko. Na parašiau ir bandysime tartis apžiūrėti ten kas ir kaip. Parašysime savo įspūdžius po apsilankymo. Kas beja patiko (tik iš aprašymų), kad jie priima ir mažus vaikelius, t.y. bent jau neminėjo reikalavimo kad vaikas būtinai mokėtų jau tvirtai vaikščioti.
Atsakyti
Sveiki. Kadangi kraustomės, ieškojau informacijos apie darželius ir įlindau paskaitinėti apie darželį, kurį dabar lanko mano sūnus (1,5 m., eina pusę dienos). Negaliu, siutas paėmė, kai apie "gandus" paskaičiau. Už tokias nesamones neturint įrodymų, žinokit, baudžiamosios bylos gręsia. Čia kaip su "vaikais grobiamais Akropolyje". Net nėra ką čia svarstyti apie tai - absoliutus kliedesys.

Darželiu esu labai patenkinta, mažylis taip pat. Visiškai ramia sąžine palieku sūnų, nes akivaizdu, kad čia dirba žmonės, mylintys vaikus ir besirūpinantys jų gerove. Aplinka jauki, viskas švaru ir tvarkinga, vaikučiai užimti ir prižiūrėti. Didžiausias mano rūpestis dabar, kad nieko prilygstančio šiam darželiui kol kas negaliu surasti Nemenčinės plento - Antakalnio pusėj, kur išsikraustom.
Atsakyti
As taip pat esu pasipiktinusi del neteisetu"gandu"! Mano sunus si darzeli lanke 4 menesius, kol gavom valstybini. Geresnio darzelio ir rupestingesniu aukletoju net neisivaizduoju. Jau vien ka pasako, kad iseidamas is darzelio vaikas apsikabina, pabuciuoja kiekviena aukletoja, duoda penkis smile.gif Ne kiekvienam giminaiciui tokia meiles israiska is mano sunaus pavyksta nusipelnyti. Ten labai jauku, o aukletojos jaunatviskos, linksmos, labai kurybingos ir be galo aktyvios. Tiek jegu ir energijos as pati ne visada turiu ir galiu savo vaikui skirti, o jos ten daug sirdies ideda uzsiimdamos musu vaikuciu auklejimu. Ne karto nebuvo nusutes uzpakaliukas (kaip dabar valstybiniame tai daznas reiskinys, nes aukletojos nespeja 19 vaiku grupeje apziureti laiku), visada sotus, laimingas buvo. Jau po poros savaiciu pastebejau teigiamus pokycius savo mazojo uzsispyrelio elgesyje.
Daugiau info ju internetiniame puslapyje www.rudnosiukas.eu ar pasiskambinus ju puslapyje nurodytu telefonu.
P.S. iki siol uzsuku i ju internetini puslapi pasiziureti kuom vaikuciai ten uzsiima ir kokiais ispudziais gyvena, bei ka kiekviena savaite mokosi smile.gif Su nostalgija prisimenu... tik gaila, kad finansines galimybes neleido ilgiau palankyti sio nuostabaus darzelio.

Atsakyti
Blogiausia, kad tuos gandus pasakoja mamos mamoms zaidimo aikstelese....net is mano paizstamu keleta mamyciu beveik is karto patikejo tuo ir spejo savo draugams papasakoti kas vyksta privaciuose darzeliuose. O mano sunelis jau nuo geguzes lanko ir tikrai eu patenkinta grizta visada linksmas, sotus, patenkintas , pastebejau kad yra labai demesingas kitiems vaikams, jei kazkas nugriuna tai padeda atsikelti ir paduoda ranka smile.gif

Beje, gal kam nors bus idomu bet Rudnosiukas lyg tai bandys gauti darzelio statusa, tada jau jiems pereis is valstybes vaiko krepselis tai kaina gal turetu buti ir mazesne.
Atsakyti
sveiki, gal zinote, kokia kaina menesiui?
Atsakyti
Visa informacija cia
Atsakyti
QUOTE(ausryte_v @ 2013 02 06, 22:55)
Visa informacija cia

Apie kaina nieko nera, 4u.gif tad ir klausiu, gal kas zinote, kiek kainuoja menesiui sis darzelis? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kas cia @ 2013 02 07, 08:44)
Apie kaina nieko nera, 4u.gif  tad ir klausiu, gal kas zinote, kiek kainuoja menesiui sis darzelis? smile.gif


Atsiprasau nepaziurejau, kad jie iseme informacija.
Uz pilna kiekvieno menesio darbo diena 1000 litu
Jei dar kas nors idomu galit rasyti i AZ. Mes lankom ta darzeli.
Atsakyti
QUOTE(ausryte_v @ 2013 02 07, 18:46)
Atsiprasau nepaziurejau, kad jie iseme informacija.
Uz pilna kiekvieno menesio darbo diena 1000 litu
Jei dar kas nors idomu galit rasyti i AZ. Mes lankom ta darzeli.

Aciu, jei nepatekesim i valstybini, teks zygiuot i si...
Atsakyti
Sveikos mamytes,

Gal galetumet dar kokiu komentaru apie si darziuka-lopsiuka parasyt, kuriu vaikuciai lanko ?

O gal yra mamuku, kuriu mazgiai i lopsiuka cia eina ar ejo?

Labai lauksiu komentaru ar az 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Innamoratta @ 2013 02 15, 15:55)
Sveikos mamytes,

Gal galetumet dar kokiu komentaru apie si darziuka-lopsiuka parasyt, kuriu vaikuciai lanko ?

O gal yra mamuku, kuriu mazgiai i lopsiuka cia eina ar ejo?

Labai lauksiu komentaru ar az  4u.gif

Siandiena buvome apziureti sio darziuko. planuojame ji lankyti nuo sausio, berniukui bus 1 metukai tad butu idomu isgirsti mamu atsiliepimu kaip ten sekasi patiems maziausiems.

Apziurejus ispudis buvo labai geras, knygutes, muzika. Atskiras miegamasis, kiemas. Visur namu aplinka, nes nuosavas namas...
Atsakyti