QUOTE(Bomba @ 2007 10 07, 18:18)
ziuriu visos zinutes "i vienus vartus", tai pabandysiu pastoveti uz dviauksti

(nors beje, pati svajoju apie vieno auskto ri manau senatveje toki turesiu)
taigi-
1. sutaupoma vieta sklype
2. racionaliau issidelioja patalpos, isvengiama koridoriu, daugiau sviesos (vieno auksto namukuose daug ploto vidury namo be langu)
3. atskiriamos miego zonos, ypac man tai svarbu del saugumo (galima nakciai priduoti I auksta, be to, psichologiskai nejauku man miegoti pirmam aukste, del galejimo prieiti prie lango

)
o dvieju aukstu negandas del laiptu tai isprendem paprastai- laiptai pas mus nelabai brangus, kainos namo nesukele, del saugumo padarysim vartelius kol vaikai paaugs, laipiojimas bus geras nemokamas sportas, o II a kambariai nera slogus, nes zemiausia vieta 1.60 tai visiskai neslegia. na o baldai nestandartiniai tai aplamai jokia beda, ar taip ar taip viska uzsakinesiu pas baldininkus pagal tai ko man reikia. nors siaip nemazai baldu ir turimu pritaikom, nera nei vienod alyko kuris netilptu (na isskyrus kad atmetem dviaukste vaikiska lova is karto, nes nelabai yra kur ja pastatyti, bet tai ir nereiki

)

kol kas aš nesigailiu, kad turim 2a. prie visų šitų argumentų pridėsiu dar vieną.. Vienas baisiausių baubų name - jo tvarkymas.. 2 a namas turi savotišką privalumą tuo atžvilgiu.. jei pirmą aukštą aš siurbliuoju kasdien ar bent kas antrą dieną, tai antrą - kartą ar du į savaitę.. Turiu vienus pažįstamus vieno a. name.. tai teko stebėt, kad vaikai, parėję iš kiemo tieisiu taikymu su batais į kambarį ko nors pasiimt. o laiptų ,,barjeras" tokius dalykus sustabdo..

.. dar vienas privalumas mums dėl šunų.. laikom du šunius, jiems griežtai draudžiama eit į antrą aukštą .. mano dičkė alergiška.. tokiu būdu turiu galimybę šia problemą išspręst