Įkraunama...
Įkraunama...

Vieno ar dviejų aukštų namas?

Apklausa: Vieno ar dviejų aukštų namas dideliame sklype? (25 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
Iewike,
Mes tikrai draugiškai norim padėti, aš tai tik džiaugčiausi, jei tiek patarimų gaučiau. ax.gif
Dabar kas man labiausiai kliūna-visa ta eilė durų.Dabartinio mūsų buto hole-darbo kambaryje jų net 5, durys gražios, holas įdomios formos, bet ....Jei planuočiau čia gyventi ilgai pirmiausias dalykas kurį daryčiau-slėpčiau duris.Tavo variantu gal tiktų kokia dekoratyvinė sienelė (baltu brūkšniu pažymėta), ji galėtų tapti akcentu, įeini į namus ir VAU. bigsmile.gif
user posted image
Na gal kažkas panašaus į šitą. ax.gif
user posted image
Beje, nesutiksiu su merginomis dėl virtuvės vietos.Draugų namuose būtent taip yra ir žinokit visai fainai ir patogiai atrodo.Na šeimininkė tai pedantė, virtuvė visada tobulai sutvarkyta, valgyti jie retokai gamina.

O su architektu visada reikia tartis, bent jau išklausyti patarimų ir jums tinkančius priimti. 4u.gif
Atsakyti
Caca* patarimas dėl sienelės- labai geras, jei nenorit keist išplanavimo iš pagrindų...
ir dar- nubraižykit mano šito statinio- stogą- visai fantazija neneša, ypač, žinant norus, jog svetainė bus labai aukšta, su stiklais trikampiu unsure.gif jei nebūtų tų šoninių kambarių- labai čiki klasikinis dvišlaitis... bet dabar unsure.gif g.gif
iewike- labai nesupyk, kad aš taip kategoriškai griežtai komentuoju... savo klaidas pamačiau jau tik kai sienas išmūrijom doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vobla: 10 spalio 2007 - 13:38
nu neturiu nė ko pridurt smile.gif .. nemėgstu planų, kur vien durys, durys. durys.. beje man nepatiko ir ta Atika , ypač ta miegamoji dalis.. kaži kiek laiko reikėtų, kad atsiminčiau į kur kokios durys veda g.gif

iewike, tikrai labai daug gerų pastabų gavai . Man apskritai nepriimtina miegamųjų kambarių daryt prie laukinių durų.. jaučiu nesu nė vieno projekto tokio mačius.. net ir vienaauščių planuose stengiamąsi miegamus kambarius projektuot kuo toliau nuo įėjimo...
Ir virtuvė man tokia būtų visai nejauki.. schmoll.gif tikrai sienelė nors kiek minimaliai išpręstų problemą g.gif

dar nesuprantu, kaip projektuojant namą neišvengiama pereinamų kambarių.. gi visais laikas pereinami kambariai net butuose buvo vienas veiksnių, kuris mažindavo buto kainą .. o čia dabar , statant namą....

ir dar.. man asmeniškai prabanga būtų pietų pusę atiduot miegamajam.. Nu logiškai miegamajam daugiausia laiko praleidžiam ...naktį.. o ir dieną, savaitgaliais gi ne jame būnam ( nu gal kartais smile.gif ).. išnaudočiau tą vietą protingiau.. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo westa: 10 spalio 2007 - 14:03
nezinau galbut ne i "tema", bet gal pakomentuotumet mano vianaauksti projekteli? blush2.gif gal pati kokiu klaidu nepastebejau blush2.gif
(tikiuos nuotr.isikels)
i 4 patalpa(koridoriu) bus placios durys, kurios visiskai atskirs gyvenamaja zona nuo poilsio
durys i 9 patalpa-wc, bus is holo-sveciu ir musu paciu naudojimui.vonia, patalpa nr 8 irgi tures wc, bet bus tik seimyninio naudojimo! tongue.gif jokiu pasaliniu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mixxii: 10 spalio 2007 - 14:28
QUOTE(Mixxii @ 2007 10 10, 15:06)
nezinau galbut ne i "tema", bet gal pakomentuotumet mano vianaauksti projekteli? blush2.gif gal pati kokiu klaidu nepastebejau blush2.gif
(tikiuos nuotr.isikels)
i 4 patalpa(koridoriu) bus placios durys, kurios visiskai atskirs gyvenamaja zona nuo poilsio

Mažas , jaukus, patogus. 4u.gif
Neturiu prie ko prikibti, tik tikiuosi originale durys iš WC kur nors bus? rolleyes.gif
Kokiu kuru kūrensit?Nes taip ir neišsiaiškinu žmoniškai kokių durų mum iš katilinės į holą reikės.Pas mus katilinė panašioj vietoj. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Caca*: 10 spalio 2007 - 14:18
(tikiuos nuotr.isikels)

o aš būtent irgi prie WC kabinuos rolleyes.gif .. Bus durys prie katilinės durų? g.gif o tos plačios durys WC nepaliks ,,už durų" g.gif šiaip visgi jei bus dujos, reikės nedegių durų, o jos tokios nekokios, o šiuo atveju iš karto įėjus kris į akis g.gif

jaučiu supratau, kad WC įėjimas iš vonios g.gif .. nu man nelabai.. ypač kai svečiai turi eit pro mano vonią į WC .. o ir jei iš lauko teks eit pasiūsiuot, tolokai wc g.gif .. bet jaučiu nelabai čia ką daugiau sugalvosi g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo westa: 10 spalio 2007 - 14:23
QUOTE(Caca* @ 2007 10 10, 14:16)
Mažas , jaukus, patogus. 4u.gif
Neturiu prie ko prikibti, tik tikiuosi originale durys iš WC kur nors bus? rolleyes.gif
Kokiu kuru kūrensit?Nes taip ir neišsiaiškinu žmoniškai kokių durų mum iš katilinės į holą reikės.Pas mus katilinė panašioj vietoj. ax.gif

caca, ten prie raideliu sone kaireje, parasyta, kad durys i wc bus slankiojamos blush2.gif .o kurensim kietuoju kuru blush2.gif padirbesim peckuriais biggrin.gif
ir dar neparasiau prie projekto, kad svetaineje-virtuveje lubos bus aukstos-skliautas.
Papildyta:
QUOTE(westa @ 2007 10 10, 14:21)
o aš būtent irgi prie WC kabinuos  rolleyes.gif .. Bus durys prie katilinės  durų?  g.gif o tos plačios durys WC nepaliks ,,už durų"  g.gif šiaip visgi jei bus dujos, reikės nedegių durų, o jos tokios nekokios, o šiuo atveju iš karto įėjus kris į akis  g.gif

jaučiu supratau, kad WC įėjimas iš vonios  g.gif .. nu man nelabai.. ypač kai svečiai turi eit pro mano vonią į WC .. o ir jei iš lauko teks eit pasiūsiuot, tolokai wc  g.gif .. bet jaučiu nelabai čia ką daugiau sugalvosi  g.gif

westa, durysi wc nebus is vonios tongue.gif is holo.sis wc bus sveciams, ir mum patiems, o vonia, kuri yra poilsio zonoje, irgi tures wc, bet ta patalpa jau bus tik seimyninio naudojimo-jokiu pasaliniu!
Atsakyti
QUOTE(Mixxii @ 2007 10 10, 15:26)
westa, durysi wc nebus is vonios tongue.gif is holo.sis wc bus sveciams, ir mum patiems, o vonia, kuri yra poilsio zonoje, irgi tures wc, bet ta patalpa jau bus tik seimyninio naudojimo-jokiu pasaliniu!

aišku tada smile.gif .. ale bet įdomu būtų pamatyt vizualizacijoj kokioj, kaip atrodys va tas kampas, kurį atskirsit durim.. įeis žmogus, tai kairėj durys, durys... Gal čia tik mano nelaki fantazija g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo westa: 10 spalio 2007 - 14:34
QUOTE(westa @ 2007 10 10, 14:33)
aišku tada  smile.gif .. ale bet įdomu būtų pamatyt vizualizacijoj kokioj, kaip atrodys va tas kampas, kurį atskirsit durim.. įeis žmogus, tai kairėj durys, durys... Gal čia tik mano nelaki fantazija  g.gif

kazkur tos durys gi turi but tongue.gif nepadarysi iejimu i miegamuosius is lauko vardan koriduriu be duru matyt tongue.gif
Atsakyti
nezinau galbut ne i "tema", bet gal pakomentuotumet mano vianaauksti

viskas paprasta ir racionalu 4u.gif
aš tarp svetainės ir virtuvės sienutę daryčiau ,dalinę tokią, ne akliną, ir joje - diiiiidelį akvariumą.
bet čia jau mano tokia silpnybė biggrin.gif
(arba židinį pvz)
Atsakyti
QUOTE(Mixxii @ 2007 10 10, 15:41)
kazkur tos durys gi turi but tongue.gif nepadarysi iejimu i miegamuosius is lauko vardan koriduriu be duru matyt tongue.gif

tokiu atveju aš iš viso nedaryčiau to atskyrimo.. nematau jame jokio tikslo ir gėrio.. Garantuoju, kad jas darinėtumėte labai retai.. o ir taip tas koridoriukas toks mažytis unsure.gif beje, jei uždarysi visas duris, ten taip tamsu bus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo westa: 10 spalio 2007 - 14:46
QUOTE(westa @ 2007 10 10, 15:44)
tokiu atveju aš iš viso nedaryčiau to atskyrimo.. nematau jame jokio tikslo ir gėrio.. Garantuoju, kad jas darinėtumėte labai retai.. o ir taip tas koridoriukas toks mažytis  unsure.gif beje, jei uždarysi visas duris, ten taip tamsu bus  smile.gif

tik dabar supratau kad ten dar vienos durys bus doh.gif
pritariu westai - tos durys tik kliudys irnesakyk.gif

kiek gi laiko ruošiatės tuos svečius priiminėti? biggrin.gif
99% laiko taigi patys vieni gyvensit - ar tikrai reikia kažką specialiai atskyrinėti, 'nuo pašalinių'?
Atsakyti