Įkraunama...
Įkraunama...

LENKIJA- apsipirkime pigiau, 26 tema

QUOTE(vasarė @ 2012 01 26, 21:51)
hm, gal neatnaujinta info. Nes siokia diena (antradieni) kai buvom, tai darbo laikas musu laiku iki 20 val. (ten iki 19 val.) buvo uzrasytas.

Gal ir neatnaujinta. g.gif Sia informacija radau ju puslapyje. 4u.gif
Atsakyti
Ar esat pirke kas skania, naturalia soja? Kaip pvz. pas mus "Kikkoman", naturali, skani, bet kainuoja nedidukas buteliukas 13-14 Lt. doh.gif
Atsakyti
sveiki,
turbut uzduosiu n kartu klausta klausima - ta skardykla nuo Kalvarijos atvaziavus ties pirmu sviesaforu Lenkijoje po kairei ar po desinei g.gif
ryt vaziuosim ir vis galvoju ar gerai vyrui kelia zadu pasakot blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Renata123 @ 2012 01 27, 11:03)
Ar esat pirke kas skania, naturalia soja? Kaip pvz. pas mus "Kikkoman", naturali, skani, bet kainuoja nedidukas buteliukas 13-14 Lt. doh.gif

ir mane domina 4u.gif
o gal matet kuriam prekybos centre sushi gaminimui reikalindus daikciukus (krienus, dumblius ir kita), kaip kainos?
Atsakyti
QUOTE(Moncitaa @ 2012 01 27, 12:39)
sveiki,
turbut uzduosiu n kartu klausta klausima - ta skardykla nuo Kalvarijos atvaziavus ties pirmu sviesaforu Lenkijoje po kairei ar po desinei  g.gif
ryt vaziuosim ir vis galvoju ar gerai vyrui kelia zadu pasakot  blush2.gif

Desineje.
Atsakyti
laba diena,
planuoju vaziuoti su 6men.leliuku. ar tam sestad.turguj suvalkuose su vezimuku imanoma apsipirkti? ar nesykle geriau? blush2.gif
o ar graikisku riesutu islukstentu ten yra?kiek kainuoja, jei pirkciau daugiau kg?ir cukraus kur pigiau galima nusipirkti didesni kieki? g.gif cia tiek daug skaityti ir gaudyt info reikia.....gal kuri galetu atsakyti mirksiukas.gif
Atsakyti
ir dar norejau paklausti tesco suvalkuose yra? nes neradau zemelapyje...... g.gif
Papildyta:
ir dar 4u.gif kaip greiciau mintinai paversti zl. i litus.gal skaiciuokle nusivest? blush2.gif
,,,,,kaip jus mamytes greitai paskaiciuojat ar apsimoka pirkti?as pergyvenu kad ten stovesiu ir skaiciuosiu kiek bus pavertus litais. cia tokie mano pergyvenimai..... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(daniele123 @ 2012 01 27, 13:48)
ir dar norejau paklausti tesco suvalkuose yra? nes neradau zemelapyje...... g.gif
Papildyta:
ir dar  4u.gif kaip greiciau mintinai paversti zl. i litus.gal skaiciuokle nusivest? blush2.gif
,,,,,kaip jus mamytes greitai paskaiciuojat ar apsimoka pirkti?as pergyvenu kad ten stovesiu ir skaiciuosiu kiek bus pavertus litais. cia tokie mano pergyvenimai..... blush2.gif

Tesco yra wink.gif (Kosciuzki 103) dirba visą parą
as tai naudojuosi telefone esancia skaiciuokle ax.gif
Atsakyti
QUOTE(daniele123 @ 2012 01 27, 12:33)
laba diena,
    planuoju vaziuoti su 6men.leliuku. ar tam sestad.turguj suvalkuose su vezimuku imanoma apsipirkti? ar nesykle geriau? blush2.gif

o vaikui pasa turit g.gif
Atsakyti
QUOTE(daniele123 @ 2012 01 27, 14:48)
Papildyta:
ir dar  4u.gif kaip greiciau mintinai paversti zl. i litus.gal skaiciuokle nusivest? blush2.gif

aš irgi su mobiliu pasiskaičiuoju, bet jau ir taip gi vizualiai matosi ar geras kursas ar ne, kiek moka už litą rolleyes.gif o pasiskaičiuoju bendrą sumą tik tam, kad neapgautų smile.gif
Atsakyti
kokie skanus pieniski sokoladai?
kokius geresnius sveriamus saldainius perkat? smile.gif
dar domina koki perka alyvuogiu alieju? reiktu kad nebutu to specifinio kvapo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(v-inga @ 2012 01 27, 14:17)
o vaikui pasa turit  g.gif

neturiu...nu nezinojau kad reikia...tai teks atsisakyti keliones arba palikti kazkam is artimuju (zinokite mano lelius niekad paliktas neverke,,,o paskutini syki palikom uosvenej tai verke pasikukciodamas, ko anksciau nebuvo)
Atsakyti