Įkraunama...
Įkraunama...

LENKIJA- apsipirkime pigiau, 26 tema

QUOTE(agute77 @ 2012 02 17, 12:44)
Einant pagrindiniu taku,paskutiniu lentynu eileje kaireje puseje,nuo sienos puses virsutineje lentynoje.

Nu man pasake parduotuves darbuotoja , kad prie arbatu. Radau ten viena toki piena, skaiciau skaiciau ir nesupratau tas ar ne. Turbut cia sitas ne saldus
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Julijasha: 17 vasario 2012 - 11:17
Sakykit o jei su nepilnamemečiu vaiku važiuoji jam reik pasa paimt?
Atsakyti
QUOTE(linuciuke @ 2012 02 17, 11:42)
Sakykit o jei su nepilnamemečiu vaiku važiuoji jam reik pasa paimt?

Butinai. mirksiukas.gif Arba pasas,arba ATK.
Atsakyti
QUOTE(uoga 3 @ 2012 02 17, 11:49)
Butinai. mirksiukas.gif Arba pasas,arba ATK.

Ačiū, vadinasi paimsiu pasus, bandysim ryt pirma kart važiuoti, paklaidžiosim manau bet gal kas pavyks ax.gif pirmiausia manau nuo turgaus paieškų g.gif
Atsakyti
[quote=Įdomi,2012 02 17, 09:52]
Kiek teko pirkt, visada pirkau SEREK WIEJSKI biggrin.gif 4u.gif

Ačiū 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saule27 @ 2012 02 17, 13:11)
Koks majonezo pavadinimas  g.gif

kai grysiu namo - paziuresiu ir parasyisu. ten melyna etikete ir melynu uzsukamu dangteliu 4u.gif
Atsakyti
teko ir man tokia laime pabuvoti lenkijoje,ka as zinau....kaip cia pasakius,kainos...tarkim uzsimusdama ieskojau koki pusvalandi cinamono,radau 1,19 zl.senden ziuriu super nete pas mus po 69 centus,nzn neskaiciavau ar sutaupiau lotuliukas.gif cukrus 3,69zl pas mus iki padare akcija savaitgali 3,59.tai a,prisipirkau visko ko reikia,gal kiek vadinasi-sutaupiau,bet padengus keliones islaidas gavosi tas pats ant to pacio,tik kad kruva pinigu iskart isleidi.
Atsakyti
QUOTE(@KIMIRK@ @ 2012 02 17, 15:53)
teko ir man tokia laime pabuvoti lenkijoje,ka as zinau....kaip cia pasakius,kainos...tarkim uzsimusdama ieskojau koki pusvalandi cinamono,radau 1,19 zl.senden ziuriu super nete pas mus po 69 centus,nzn neskaiciavau ar sutaupiau lotuliukas.gif cukrus 3,69zl pas mus iki padare akcija savaitgali 3,59.tai a,prisipirkau visko ko reikia,gal kiek vadinasi-sutaupiau,bet padengus keliones islaidas gavosi tas pats ant to pacio,tik kad kruva pinigu iskart isleidi.

na, kaip pasakius, yra pas juos cukraus po 3,69, bet yra ir po 3,59..dauginam is kurso, nu ir ka turim?nu net mintinai skaiciuojant, kazi ar virsys 3 lt...o musuose cukraus kainas ar zinaI?>
ax.gif
Atsakyti
QUOTE(@KIMIRK@ @ 2012 02 17, 16:53)

tai gal i brangia parduotuve vaziavai, kad uz cinamona tiek mokejai? as vakar kai buvau, tai 0.69zl ar .79zl uz maisiuka mokejau. galu gale jei kas pasirodo per brangu tai nereikia pirkti, o paieskoti kur pigiau. negalvok, kad ten viskas uz centus. Lietuvos kainas juk zinai - tai ir skaiciuoji smile.gif jei is toleliau vaziuoti i lenkus ir dar benzinu, tai reikia tikrai daug pirkti, kad apsimoketu. mes is kauno vaziuojam, dujom, tai mums kelione ne daugiau 60lt atsieina. o dar kai ne vieni vaziuojam (uosvius dar paimam), tai mums tikrai apsimoka bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(zigri @ 2012 02 17, 16:57)
tai gal i brangia parduotuve vaziavai, kad uz cinamona tiek mokejai? as vakar kai buvau, tai 0.69zl ar .79zl uz maisiuka mokejau. galu gale jei kas pasirodo per brangu tai nereikia pirkti, o paieskoti kur pigiau. negalvok, kad ten viskas uz centus. Lietuvos kainas juk zinai - tai ir skaiciuoji smile.gif jei is toleliau vaziuoti i lenkus ir dar benzinu, tai reikia tikrai daug pirkti, kad apsimoketu. mes is kauno vaziuojam, dujom, tai mums kelione ne daugiau 60lt atsieina. o dar kai ne vieni vaziuojam (uosvius dar paimam), tai mums tikrai apsimoka  bigsmile.gif

na buvau tam kouflande ar kaip ten vadinas, lotuliukas.gif bet tikrai pigiau cinamono nebuvo,o vaziuoti per visus suvalkus del keliu centu,kad pigiau,tai ka as zinau.taip paneles aisku zinau,kiek ir cukrus kainuoja,juk lietuvoje gyvenu,ne is dangaus gi iskritus.atrodo truputi tas,truputi tas pigiau,bet kaip keliones islaidas pridedi,tai lietuvoje galima didesnius kiekius nusipirkti per akcijas,cia mano tokia nuomone.na labiausiai gal apsimoka tiems,kas labai arti ten gyvena.
Atsakyti
Ateinu ir aš pasidalinti savo įspūdžiais, tik šį kart apie sauskelnes. Na kur mano protas buvo su pirmu vaiku doh.gif , kad nepabandžiau DADA sauskelnių... Kai važiavau savo antrąjai prekintis i Lenkiją, prisiskaičius gerų atsiliepimų apie šias sauskelnes, prigriebiau pabandymui keletą pokų, tai žinokit toookia patenkinta esu thumbup.gif labai geros sauskelnės, tikrai neprastesnės už Pampers, o kaina skiriasi tai ženkliai. Tai jei dar kas dvejojat ar pirkti, tai tikrai siūlau pabandyti nes poko kaina, be kelionės išlaidų, man gavos apie 23lt. thumbup.gif pirkau kai dar kursas buvo 1.29. Žodžiu esu labai patenkinta, jau vien dėl sauskelnių man apsimoka i Lenkiją važiuoti.
Atsakyti
O tiesa kad šeštadienį turgus tik iki 12val? g.gif
Atsakyti