Įkraunama...
Įkraunama...

Sinusitas

Pratęsiu temą. smile.gif Taigi, girdėjau, kad vakcina pneumo23 padeda išvengti sinusitų. Ar tiesa? Bandėt gal kas?
Atsakyti
QUOTE(Eureka @ 2012 01 18, 14:50)
Pratęsiu temą.  smile.gif  Taigi, girdėjau, kad vakcina pneumo23 padeda išvengti sinusitų. Ar tiesa? Bandėt gal kas?

Nesu bandziusi, bet mano uosviui padejo kazkokie lasiukai, dabar nepasakysiu, bet jie nera pygus.
Atsakyti
Mes pirkom vaikui pneumo skiepą kai buvo 4 metai ir buvo nualintas darželio ligų,tai pagrinde jis nuo bronchitų ir labiau su plaučiais, apie sinusitus net nerašė reklaminiame buklete.
Vaikui buvo panacėja.
Atsakyti
Sveikos!Su sinusitu kankinuosi jau 8 metus,pradzioj buvo alergijos,kuriu priezastis vis pasikartojantis sinusitas..Gydydavausi kaip ir dauguma cia druskos purskalais,mama siusdavo is Lt Sinupret.Pastarasis labiausiai padedavo,ir dar karstos druskos ivyniotos i medziaga kompresai..
Gal metai laiko buvo viskas gerai,o dabar vel uzejo,ir sis kartas toks kitoks,nosis uzgulus,jauciu pilna gleiviu,kazkur giliai,bet svarbiausias dalykas kad skauda galva,ty pakausio srityje ir zemiau,ir skausmas eina i kakla,toks tvinkciojantis skausmas,ypac kai pasilenkiu,ar staiga atsistoju.Ar yra kam taip buve?Prisiskaiciau kad puliai gali nueiti ant smegenu,issivystyti meningitas.Prasau atsakykit ,randuosi Usa,daktaru kainos cia didziules,nedaznai tenka ten ir lankytis,visada padedavo pacios gydymasis..
Atsakyti
QUOTE(foje @ 2012 01 31, 21:15)
Sveikos!Su sinusitu kankinuosi jau 8 metus,pradzioj buvo alergijos,kuriu priezastis vis pasikartojantis sinusitas..Gydydavausi kaip ir dauguma cia druskos purskalais,mama siusdavo is Lt Sinupret.Pastarasis labiausiai padedavo,ir dar karstos druskos ivyniotos i medziaga kompresai..
Gal metai laiko buvo viskas gerai,o dabar vel uzejo,ir sis kartas toks kitoks,nosis uzgulus,jauciu pilna gleiviu,kazkur giliai,bet svarbiausias dalykas kad skauda galva,ty pakausio srityje ir zemiau,ir skausmas eina i kakla,toks tvinkciojantis skausmas,ypac kai pasilenkiu,ar staiga atsistoju.Ar yra kam taip buve?Prisiskaiciau kad puliai gali nueiti ant smegenu,issivystyti meningitas.Prasau atsakykit ,randuosi Usa,daktaru kainos cia didziules,nedaznai tenka ten ir lankytis,visada padedavo pacios gydymasis..

Viskas čia aišku.atibijotikų reikia, net viršutiniai antikščiai pilni pūliu. ir skubiai, nes su šitais sinusai šalia smegenų nejuokas.
Atsakyti
Man ir užėjo sinusitas....geriu Cinabsin...Eina tokie gelsvi pūliai..atrodo nosis per daug nebėga ,bet jaučiasi,kad ten jų daug..kažin,ar tie vaistai išvalys visus tuos pūlius,ar jie visvien ten lieka,aprimsta iki kito karto?
Atsakyti
Prisijungiau prie jusu... Pirma karta susirgau sinusitu, bet jau imu rimtai nerimauti... Jau daugiau kaip menesi nekrinta temperatura, laikosi apie 37. Pradzioje bego vanduo, veliau kiek sutirstejo isskyros, o dabar nosis tuscia, taciau temperatura nekrinta. Pradzioje geriau Xmax antibiotikus, veliau azitrox, nei vieni nepadejo sad.gif geriau ir gelomyrtol ir cirus, dabar sinupreta, bet is nosies niekas nesivalo.. Gydytoja rentgena dare, sinusitas tikrai. Ejau ir pas LOR, taciau ji mane pribloske, todel dabar svarstau galimybe eiti pas privatu gydytoja, nes Antakalnio poliklinikoje ne neziuri i pacienta.. paklause - tau traukti pulius? sakau, nezinau, man pirma karta sinusitas.. dave pasirasyti lapeli, jog viskas man aisku ir tiek ziniu... likau visiskai abstulbusi... Nuo vakar bandau liaudiskas priemones, ziuresim kaip seksis..
Perskaiciau ankstesne tema ir zinau, kad pasitaiko sinusitas be slogos.. bet taip ir nesupratau, tai geriau ar blogiau, ar reikai slogos, ar ne... Klausiau LOR, bet ji tik traukti pasiule... Tad jokio aiskaus atsakymo..
Atsakyti
QUOTE(dominyka3 @ 2011 12 27, 15:24)
Nasonex - domina mane sis purskalas,naudoju ji jau savaite,padaugejo sloga ( sekreto) ar taip turetu buti,gal valosi g.gif   kas juo gydesi- kiek laiko pursketes,po kiek laiko issigydet sinusita g.gif   4u.gif

QUOTE(dominyka3 @ 2012 01 02, 08:33)
Kol kas nepadejo verysad.gif  idomu,kiek laiko galima ji naudoti,uztenka vieno buteliuko ar reiktu daugiau g.gif
Sveiki naujoj temom 4u.gif

ir vis del to ...Nasonex man padejo thumbup.gif

3metus sinusita gydziausi antibijotikais,gelomirtoliu ( pirma karta jis man padejo),cinabsinu,sinupretu ( nuo jo visai uzsikimso nosis-turejau nutraukti,nes nebeprakvepavau)+ praplovimai su druska,galiausiai nusipirkau Nasonex.Padaugejo baltu snargliu ir niekaip nepraejo,panaudojus apie 10d. dar nusipirkau gelomirtolio,bet uzteko poros dienu,kai sinusitas visai isnyko bigsmile.gif negalejau patiketi ,kol po poros sav. kazkokia zarasa neuzsikreciau ir vel sloga ,visa uzkimus,tai gi vel pabandysiu nasonex,nors jauciu,kad ta sloga visai kitokia,negu sinusito,nieks nespaudzia,tiesiog sloga,tikiuosi atsikraciau as JO...

ir kas liecia kainas - kai paskaiciuoji,ka bepirktum tas pats gaunasi,geriau nusiprkti viena brangesni,nei daug pigesniu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dominyka3: 04 vasario 2012 - 20:54
Sveikos, ir aš jungiuosi prie jūsų su ta pačia problema verysad.gif jau metai kaip kankina sinusitas, vakar perskaičiau ankstesne tema ir pasinaudojau kažkurios mamytės patarimu, ploviau nosi su vandeniu+druska, turbūt visą litrą susipyliau, paskui karšta bulve su lupena dėjau ir žinokit tikrai kažkiek geriau, nosis nebėra tokia užgulusi, šiandien vėl kartosiu ta patį smile.gif
Atsakyti
Gal patarsite, kas iš nereceptinių vaistų greitai ir veiksmingai naikina sinusito simptomus? Reikia keltui valandų normaliai kvėpuoti, įprasti nosies purškalai ir Sinupretas nepadeda... doh.gif
Antibai visi kaip suprantu, tik su receptu..
Atsakyti
QUOTE(flight @ 2012 02 20, 15:44)
Gal patarsite, kas iš nereceptinių vaistų greitai ir veiksmingai naikina sinusito simptomus? Reikia keltui valandų normaliai kvėpuoti, įprasti nosies purškalai ir Sinupretas nepadeda...  doh.gif
Antibai visi kaip suprantu, tik su receptu..
sinupretas man kaip tik tik uzkimzdavo nosi ax.gif o atkemsa geriausiai olit lasiukai VAIKISKI ax.gif
Atsakyti
na ką ir man šiandien sinusitą nustatė..sad.gif prirašė antibų UNASYN, purškalo QUIXX ..
prieš tai savaitę slogavau, gėriau sinupretą, naudojau pigesnį purškalą ir nieko nepadėjo, va kas iš tos slogos išėjo..sad.gif temperatūra kaip ir daugumai laikos 37 ir nekrenta, gydytoja paspaudė su pirštu kažkur tai prie akies, o dieve taip galvą visą suskaudo:o
Atsakyti