Įkraunama...
Įkraunama...

Skyrelio nėštukės

QUOTE(Levanda81 @ 2012 01 18, 19:48)
O kodėl 2012 mamytės randasi 2011 uose?  biggrin.gif
Papildyta:
O kodėl su garmastanu negalima tept spenelių? aš po gimdymo kai maitinau man labai jis pagelbėjo kai spenelius tepiau iškart skausmą nuimdavo ax.gif

Todel,kad Keberiokst kvaisa hihihi.gif Tik nesakykit jai,kad taip sakiau biggrin.gif
Papildyta:
Pataisau smile.gif

Nameliuose gyvena
2010:
Lietuva, Dulkelė, Rota, Anyte_uogyte, Kristina, kinrozyte, cikadele, zynaida, Sicily, YUB4, Orbit, l'orage, Ag* , Kristutex, AudroneM , tani301, meduksi, jurgva, Mopsiuka, adinka, saules_zuikutis, Heiress, agpa, loraimitz , dizzy__ *July*, Pamelo, Gretusiu, Akutee, almendra, ,Laimuze509, mmazuliuke, Murauskė , aggneelle , noreli, exley, lola.lola, Baltija L , Avietina, larnaka, Baravyke, Veli , *Gaja*, munytte, Barbara 03 , Sella, pokahonta, xsenija

2011:
Oii , Aukselis1112, Ingutevi , r@mke, Razina8 , Liucina75, Regata , prakriti, Tiesiog As ),Juvijo, Asmon , anneli , Ariwom, Corsica , Vaidulka123 , Urtytė_Mergytė , jbaniukaityte , TITA777 , rugelė, *renatux* , 2Ditutė , Lynete , Zirza, wiki21, Cyplius , Inero , Skorpas 35 , *muduabudu*, Amberlina, Ika8, Fides , Merguzyt, Neffertite_ , LaukiameStebuklo... , pjurgitukas , Dovi2003 , braske1515 ;Kukulka,Sniege555,Linutas,loorena,mykolina,Butvile , Irute1984 ,Juroszuvedra,Svirple ,Nemeja,Irijur , Kristuciuke , Tivita , Judil ,2Lviename,Zemaiciuke,Liepa7;Cherish0,Zuikispuikisilgaausis ,Saguze,Pireja,gurmane,aiste35,Lana33,Reginiukas.UK,[color=blue]Jaqmina,Liepuzele21,jurgele77,
Kristiana26,Levanda81,egipte ;frige1,Bum ,Damute,kiskius ;Strazdane ; Katiniene-gerai;zieminuke;iziKNS,Zubriuka,Enia

2012

Adrija1,REVO ,Anamari

Mūsų puškuojančios:

dizzy_ - sausio 20 d.
viltuze - vasario 1 d.
zylute81 - vasario 11d.
vilte-kns - vasario 11 d
aqiute (DU) -
LediDiDi1-kovo 5d
Pelenuroze-kovo8 d
T.P.Keberiokst - kovo 9 d.
Beta1 - kovo 9 d.
Rute- kovo 21d

Vilmosa - kovo 18d
Myciute - Kovo 21d

Indry Kovo 13d
Milima -kovo 26d
Alda1- kovo 26d
Ice Tea- kovo 28 d
Konstruktore-balandzio 23 d
Nanataa
Olija777-geguzes 9d
Rinti-geguzes 13
Veja234 geguzes 24d
Valerie - geguzes 27d
Kristinuke - birzelio1
Amalgamacija
Kerzaka - birzelio 18d
Daiva8888 - birzelio 19d
Doli - birzelio 24d
Tanga birzelio 29
-Liepa-
Viltele
Olialia2001 -liepos 3d
Sontelis - liepos 4d
Dangutex-liepos 15d
Kamelija2 -liepos 17d
Pasislepusi -liepos 17d
Madissa -liepos 20d
egluzeele -liepos 29d
Mila -liepos 31d
angeliukkkeee -rugpjucio 2d
Sangria023
Bonama

Atsakyti
Alda, kas leicia dormeo ciuzinukus, tai neisivaizduoju koks skirtumas del tos kainos.Kai eisiu pirkti, butinai uzklausiu, nes ir paciai baisiai idomu g.gif

Mergaites, tesiant CP tema, ar leidzia vyrui salia sedet per CP uz rankytes palaikyt ? unsure.gif Nes as gi bijosiu viena blush2.gif Ir gal pries operacija duoda kokiu ramiakiskai nuteikianciu lasiuku ? jauciu, kad man reikes, bijau as tu peiliu hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2012 01 18, 20:49)
Alda, kas leicia dormeo ciuzinukus, tai neisivaizduoju koks skirtumas del tos kainos.Kai eisiu pirkti, butinai uzklausiu, nes ir paciai baisiai idomu  g.gif 

Mergaites, tesiant CP tema, ar leidzia vyrui salia sedet per CP uz rankytes palaikyt ?  unsure.gif  Nes as gi bijosiu viena  blush2.gif  Ir gal pries operacija duoda kokiu ramiakiskai nuteikianciu lasiuku ? jauciu, kad man reikes, bijau as tu peiliu  hihihi.gif

UK kaina tikrai skiriasi,bet bent is paziuros ir kokybe turetu skirtis...Na bent is pirmo zvilgsnio unsure.gif

Cia leidzia,LT kiek zinau nelabai,nors gal jau ir pasikeite.
O va LT pries operacijas lasiuku ir ne tik gali gauti,o va cia -snipstas.Pries laparoskopija siaip ne taip issiprasiau,o tai buciau pabegus is ligonines hihihi.gif
Atsakyti
Aš norėčiau natūraliai ir nežadu tartis su gydytoja. Bendradarbės mane laiko fool.gif Aš tikrai tokia kai kuriais klausymais biggrin.gif Na bet dar daug laiko apsigalvoti.

Ačiū Keberiokst už naujus namučius.
Atsakyti
[quote=vilte-kns,2012 01 18, 20:56]
keberiokst aciu uz namucius 4u.gif

as tikrai nieko pries cp jaigu tikrai jo reikia, bet bus kaip bus smile.gif naturaliai ar net jaigu ir su cp , visu svarbiausia ,kad maziukai butu sveiki!

As irgi tam pritariu, planuoju naturaliai, o jei prireiks cp tai ir reiks daryt juk is ligonines nebegsi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2012 01 18, 21:49)
Alda, kas leicia dormeo ciuzinukus, tai neisivaizduoju koks skirtumas del tos kainos.Kai eisiu pirkti, butinai uzklausiu, nes ir paciai baisiai idomu  g.gif 

Mergaites, tesiant CP tema, ar leidzia vyrui salia sedet per CP uz rankytes palaikyt ?  unsure.gif  Nes as gi bijosiu viena  blush2.gif  Ir gal pries operacija duoda kokiu ramiakiskai nuteikianciu lasiuku ? jauciu, kad man reikes, bijau as tu peiliu  hihihi.gif

draugei dare cp tai vyras buvo salia
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2012 01 18, 23:11)

*Cia leidzia,LT kiek zinau nelabai,nors gal jau ir pasikeite.
**O va LT pries operacijas lasiuku ir ne tik gali gauti,o va cia -snipstas.Pries laparoskopija siaip ne taip issiprasiau,o tai buciau pabegus is ligonines hihihi.gif

* kad ten pas tave leidzia, tai as zinau, tikuosi ir LT leis.Jiem patiem bus geriau, kad leistu hihihi.gif

** Supranti, as pati bijau, kad galiu pabegt is ligonines,tai uztat ir klausiu gal kam teko girdeti apie kokius sedutyvus pries opeeracija biggrin.gif Tikiuosi ir cia medikai bus supratingi ax.gif

Vilte-kns, aciu mazute, turesiu omenyje 4u.gif

Ledididi, kadangi O.K. mane kaip ir "perleidzia" Jursenui, tai sake, jis ir turetu suorganizuoti bei nurodyti kada ta streptokoka darytis.O kadangi as pas ji eisiu privaciai, tai nemanau, kad ten toj klinikoj pas ji nedaro tokio tyrimo g.gif
Atsakyti
Labas rytas, 4u.gif

QUOTE(Beta1 @ 2012 01 19, 08:56)
Ledididi, kadangi O.K. mane kaip ir "perleidzia" Jursenui, tai sake, jis ir turetu suorganizuoti bei nurodyti kada ta streptokoka darytis.O kadangi as pas ji eisiu privaciai, tai nemanau, kad ten toj klinikoj pas ji nedaro tokio tyrimo  g.gif

o tu su Juršėnu jau kalbėjai ar užsiregistravai pas jį. Aš vakar kaip tik jai skambinausi, užsirašiau dar kitam trečiadieniui, nes planuoju pasidaryti tą tyrimą. Klausiau, ar ne per anksti, nes bus tik prasidėjus ta 35- savaitė, tai sakė, kad galima atlikti. Nors daug kur randu, kad patariama 36-38 savaitę tirtis. g.gif

Miegojau nuo 4 iki 7.30 doh.gif .
Atsakyti
QUOTE(LediDiDi1 @ 2012 01 19, 10:15)
Labas rytas,  4u.gif
o tu su Juršėnu jau kalbėjai ar užsiregistravai pas jį. Aš vakar kaip tik jai skambinausi, užsirašiau dar kitam trečiadieniui, nes planuoju pasidaryti tą tyrimą. Klausiau, ar ne per anksti, nes bus tik prasidėjus ta 35- savaitė, tai sakė, kad galima atlikti. Nors daug kur randu, kad patariama 36-38 savaitę tirtis. g.gif

Su juo dar nesu susitikus, bet jau uzsiregistravau vasario 1 d. vizitui.Manau tuomet ir aptarsim sita reikala.

Ka tu darysi ? juk tarsies su kazkuo ? Ar paliksi viska savieigai ?
Atsakyti
Labas rytas, nestuliukai 4u.gif

Keberiokst, ar praejo to aptaisyto danties skausmas? g.gif

QUOTE(Beta1 @ 2012 01 19, 09:56)
Ledididi, kadangi O.K. mane kaip ir "perleidzia" Jursenui, tai sake, jis ir turetu suorganizuoti bei nurodyti kada ta streptokoka darytis.O kadangi as pas ji eisiu privaciai, tai nemanau, kad ten toj klinikoj pas ji nedaro tokio tyrimo  g.gif

O cia tu pati nusprendei, kad jau laikas pereiti pas Jursena, ar cia ji pasake, kad jau laikas? g.gif
As irgi lankaus pas O.K., tai nezinau, kada butent jau reiks registruotis pas gydytoja, pas kuri gimdysiu unsure.gif

QUOTE(LediDiDi1 @ 2012 01 19, 10:15)
Miegojau nuo 4 iki 7.30 doh.gif .

4u.gif O tu nors diena po to kiek pamiegi? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2012 01 19, 09:37)
Ka tu darysi ? juk tarsies su kazkuo ? Ar paliksi viska savieigai ?

Nu aš jau abejoju, ar galiu palikti viską savieigai. Nes pas mane kaklas siūtas, esu ne vilnietė, ką daryt, jei prasidės veikla blink.gif ? Reiks su kažkuo tartis, nes kitaip galima išprotėt būtų nuo nežinios.

QUOTE(valerie @ 2012 01 19, 09:37)
*O cia tu pati nusprendei, kad jau laikas pereiti pas Jursena, ar cia ji pasake, kad jau laikas?  g.gif

**4u.gif O tu nors diena po to kiek pamiegi?  4u.gif

*Ir man įdomu, ar O.K. įtakojo tavo pasirinkimą nors kiek?

**Po porą valandų nusnaudžiu dažniausiai, bet bendram balanse, man atrodo, kad vis tiek per mažai doh.gif . Jau ir pati matau, kad iš veido atrodau nepailsėjusi kurį laiką.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LediDiDi1: 19 sausio 2012 - 09:47
Sveikutes,

Keberiokst, uz temute 4u.gif

Siandien jaciuosi truputuka geriau, nes vakar tai doh.gif sloga didesne, bet uztat ne taip nosis uzkimsta unsure.gif
Atsakyti