Įkraunama...
Įkraunama...

Skyrelio nėštukės

QUOTE(valerie @ 2012 01 27, 21:20)
Sveikos  nestuke.gif  4u.gif
As irgi lankaus pas O.K., tai tyrimus visus daraus savo poliklinikoj (toj pacioj, kaip ir tu). Tik jei sumastysi daryt taip pat, t.y. darytis visus paskirtus tyrimus Centro poliklinikoj, visus brangesnius mokamus tyrimus (toksoplazmoze, citomegala, raudonuke) daryk ne Centro poliklinikoj, nes ji nebloga bizni daro: pati ju nedaro, veza i AIDS laboratorija, o is savo pacientu ima dviguba antkaini  doh.gif  O visus kitus tyrimus (gliukoze, slapima, bendra jraujo) privalo padaryt poliklinikoj  4u.gif
Jei vis delto sugalvotum eiti i poliklinika pas gine, tai galeciau rekomenduoti Ausra Čyrienę, puiki gydytoja (bet dirba Lukiskiu filale, nezinau, ar tai tavo filialas)  4u.gif
Laikykis, viskas turi buti gerai  4u.gif

Valerie, labai aciu uz info 4u.gif Deliosiuos sita tyrimu puzle toliau smile.gif
Angeliuke, ant manes darbe nors ir nerekia, bet irgi nervuoja, tai zinai ka sumasciau. Sakiau nueisiu ir tiesiai sviesiai pasakysiu, kad jei nervuosit, imu biuleteni. Jei nenervuosit, sedziu ir ramiai dirbu. Nes situ nervu mums visai nereikia schmoll.gif Laikykis ir galvok apie savo dziaugsmeli 4u.gif
AnaMari, sveikinu su graziu susitikimu ir greitu, sekmingu gimdymu 4u.gif
Atsakyti
Mergaites,

Galima Jums pateikti mini apklausele, prisikaupe pas mane klausimuku:

Kelinta savaite pradejote jausti judesiukus? Mano dusia jau nerami-taip norisi vaikuti greiciau pajusti

Vartoju foline 2 mg, Bykova nutraukti neleidzia, ginekologe ir genetike sako, kad jos jau nereikia, galima palikti tik Pregnacare sudetyje 400, kaip jus darote?

Ar gali buti, kad 16 savaite, kaip ir galimu menesiniu savaite, uzeitu maudimas strenu ir pilvo? Ziuriu, kad ir isskyru daugiau atsirado
Atsakyti
Pelenuroze, o kokia gelezi geri? Man kazkada endokrinologe sake, kad geriausiai isisavina tardyferonas. Laikykis 4u.gif

QUOTE(dangutex @ 2012 01 28, 14:40)
* Kelinta savaite pradejote jausti judesiukus? Mano dusia jau nerami-taip norisi vaikuti greiciau pajusti

** Vartoju foline 2 mg, Bykova nutraukti neleidzia, ginekologe ir genetike sako, kad jos jau nereikia, galima palikti tik Pregnacare sudetyje 400, kaip jus darote?

*** Ar gali buti, kad 16 savaite, kaip ir galimu menesiniu savaite, uzeitu maudimas strenu ir pilvo? Ziuriu, kad ir isskyru daugiau atsirado

* Pajutau 19 savaiciu ir keliu dienu, turbut del nemenko riebalinio sluoksnio 4u.gif Mano gine sake, kad judesiuku pajautimo terminas yra iki 21 savaites 4u.gif

** As tai savivaliauju ir geriu 1 mg, nors gydytoja sake, kad pakanka to, kas yra Pregnacare sudetyje. Skaiciau ar cia kazkas is mergaiciu sake, kad folines rugsties perteklius pasisalina is organizmo.

*** Tai tiesiog ikalk magnio (jei ji ir taip geri, padidink doze) ir pagulinek daugiau, bet tik nepergyvenk, juk gali bet kada pamaust, nes gi viskas pleciasi mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo valerie: 28 sausio 2012 - 14:02
Dangutex,gerk jei liepia,blogiau nebus mirksiukas.gif As iki siol po 5 mg geriu ...
Priezastys paprastos-kartais tai buna skiriama,kad apdengti visus kampus,kartais esant MTHFR geno mutacijai (nu cia normalu,tik kiti dalykai daznai buna esant mutacijai),tada padideja kresumas;arba esant auktam homocisteinui.O va sitas tikrai pas daugeli yra,ir nelabai geras dalykais-ilgam laikui kemsa kraujagysles,ir dabar jau kalbant apie insultus ar infarktus,rekomenduoja tirti butent homocisteina.Nu vien zo nelendama cia i pievas,tas reikalas nestume negeras,nes veliau ir preeklampsija gali sukelti,o isvebgti galima paprastai-didelem dozem B vitaminu.Pas mane nestumo pradzioj buvo berods net dvigubai virs normos ribos,pageriau 2 savaites B grupe,susitvarke geriems 4 menesiams,po to kazkiek vel pakilo.Taip,kad gerk ta foline,kas yra B9,ir nesuk sau galvos.

Labas rytas!Pusryciauju smile.gif

Anamari,tikiuosi sveikstat puikiai! Ale gal zinai receptuka kaip taip greitai kaklelis atsidaro ir pagimdyti?Begom i gimdykla gal ir nenoriu,bet nenoriu ir 20 valandu gimdyti bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikutes,

QUOTE(LediDiDi1 @ 2012 01 27, 22:26)
Man gydytoja būtent šiuos vaistukus liepė naudoti po 2tabl. į dieną. smile.gif
Labai atidžiai sek spaudimą, kad nebūtų didesnis nei 140/90. Jei bus didesnis, jau negerai, nes šie skaičiukai yra riba, kurios viršyti negalima. Jei pakiltų, kreipkis iš karto į gydytoją. Toliau jau būtina reguliuoti spaudimą vaistukais. smile.gif
drinks_cheers.gif  Man labai tai svarbu ir tikiuosi, kad tikrai labai geros tos rankos bus bigsmile.gif .
Kaip tu pati jautiesi?

Aciu, pas mane dabar visada 140-80 unsure.gif Atsitempia is kaimynes, matuosiuosi dazniau 4u.gif

AnaMari wub.gif dar karteli sveikinimai. Tik nieko neparasei kaip jms dabar sekasi, kada namucio rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(dangutex @ 2012 01 28, 13:40)
Mergaites,

1) Kelinta savaite pradejote jausti judesiukus? Mano dusia jau nerami-taip norisi vaikuti greiciau pajusti

2) Vartoju foline 2 mg, Bykova nutraukti neleidzia, ginekologe ir genetike sako, kad jos jau nereikia, galima palikti tik Pregnacare sudetyje 400, kaip jus darote?

3) Ar gali buti, kad 16 savaite, kaip ir galimu menesiniu savaite, uzeitu maudimas strenu ir pilvo? Ziuriu, kad ir isskyru daugiau atsirado

1) Aš pirmuosius pajaučiau, kai jau buvo pilnos 17 sav. Pamenu, nuvažiavom pas genetikę kai man buvo 18 sav 3 d. Sakau, jau bumsikus jaučiu. O ji man -ankstoka dar g.gif O va mano ginė, sako -pilnai gali būti. Tuo labiau, kad net vyras ranką uždėjęs jau jautė kai vaikiukas bumsi.
2) Aš vartoju po 1 mg. Bykova sakė ir toliau vartoti. Kažkur skaičiau, kad pagal naujausius tyrimus folinė naudinga ne tik pirmuosius mėnesius, bet ir toliau. Tad nesuku galvos ir toliau vartoju.
3) Pamaudenimai užeina ir dabar (20 sav. į pabaigą eina). Tad karts nuo karto išgeriu magnio.
Atsakyti
QUOTE(Sangria023 @ 2012 01 27, 20:59)
Ir dar gal zinot ar galiu suciulpti viena rennie tabletyte, nes jau taip mane siandien kankina remuo doh.gif

tikrai galima. O man neblogai padėdavo mineralinis Borjomi 4u.gif
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2012 01 28, 14:12)
Ale gal zinai receptuka kaip taip greitai kaklelis atsidaro ir pagimdyti?Begom i gimdykla gal ir nenoriu,bet nenoriu ir 20 valandu gimdyti  bigsmile.gif

su tuo kakleliu tai niekas nežino- nė pats pons daktars biggrin.gif didžiausia tikimybė, kad antrą, trečią ir n- tąjį kartą gimdančiai kaklelis atsidarys greičiau, nes jis trumpėja ir veriasi vienu metu, tuo tarpu pirmakartei pirma trumpėja, tada veriasi blush2.gif
tačiau ir tuo greitu atsivėrimu nevisada viskas gerai- pvz. aš pirmąkart atvažiavau su 9 cm, tačiau sustojo gimdymo veikla. Gydytoja sakė, kad čia labai dažnas reiškinys- kam greit veriasi, vėliau sustoja veikla..... antrąkart atvažiavau su 5 cm, bet per 4,5 val (tiek truko gimdymas)- atvėrėm iki pilnų vartų- 10 cm. ax.gif
bet šiaip- receptų, kaip padaryti, kad viskas vertųsi sklandžiai nėra- nelabai aišku net ir nuo ko priklauso blush2.gif bet vistiek reikia nusiteikti geriausiam ir tikėt, kad viskas bus gerai 4u.gif

Aš judesiukus pajutau- su pirmąja 18 sav, su antruoju 16 sav 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stikliukė: 28 sausio 2012 - 16:59
QUOTE(dangutex @ 2012 01 28, 12:45)
Tanga, sveikinu tapus teta 4u.gif

Ačiū mirksiukas.gif Smagios pareigos.
Atsakyti
QUOTE(Tanga @ 2012 01 28, 19:44)
Ačiū  mirksiukas.gif Smagios pareigos.

Tanga,

koks jau tavo pilvelio gyventojas (-a) didelis wub.gif kaip greitai bėga laikas. Mėgaukis šia nuostaba būsena, nes po to pakliūsi į dar nuostabesnę - mamytės būseną wub.gif

kerzaka,
T.P.Keberiokst,
jums irgi mano pasisakymas galioja drinks_cheers.gif kaip nuostabu, kai po tokių vargų ir nevilties - nešiojate stebuklus po širdim.

mano stebuklas - dainuoja šalia manęs ant žemės atsisėdusi. Su žaisliukais užsižaidus biggrin.gif

pavarčiau kelis lapus atgal - ai kas antra nėštukė man žinoma, taip kad skiriu jums visoms savo pasisakymą wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lietuva: 28 sausio 2012 - 17:51
QUOTE(dangutex @ 2012 01 28, 14:40)
Mergaites,

Kelinta savaite pradejote jausti judesiukus? Mano dusia jau nerami-taip norisi vaikuti greiciau pajusti

Vartoju foline 2 mg, Bykova nutraukti neleidzia, ginekologe ir genetike sako, kad jos jau nereikia, galima palikti tik Pregnacare sudetyje 400, kaip jus darote?

Ar gali buti, kad 16 savaite, kaip ir galimu menesiniu savaite, uzeitu maudimas strenu ir pilvo? Ziuriu, kad ir isskyru daugiau atsirado

1) Man atrodo, kad aš juos jau jaučiu geras dvi savaites. Bet tikrai nesu 100 proc. tikra smile.gif Vis dar laukiu to tikro bum.

2) Aš folinę nustojau, kai pradėjau vartoti nėštukių vitaminus, kuriuose yra folinės.

3) Pamaudenimų buvo, bet nesusiejau jų su mmm dienom.

Papildyta:
QUOTE(Lietuva @ 2012 01 28, 18:46)
Tanga,
koks jau tavo pilvelio gyventojas (-a) didelis  wub.gif  kaip greitai bėga laikas. Mėgaukis šia nuostaba būsena, nes po to pakliūsi į dar nuostabesnę - mamytės būseną  wub.gif

Ačiū, mano įkvėpėja. Tavo istorija buvo viena tų, kuri neleido nuleisti rankų. Ir štai aš jau pusiaukelėje wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Streamy @ 2012 01 28, 14:46)
Sveikutes,
Aciu, pas mane dabar visada 140-80  unsure.gif Atsitempia is kaimynes, matuosiuosi dazniau  4u.gif

Būtinai kuo dažniau matuokis 4u.gif .

Beta, kaip tavo pilvukas niežuliukas? Visą dieną nebuvai, tai galvojau, kad į ligoninę nukeliavai.
Atsakyti
QUOTE(LediDiDi1 @ 2012 01 28, 22:43)
Beta, kaip tavo pilvukas niežuliukas? Visą dieną nebuvai, tai galvojau, kad į ligoninę nukeliavai.

Zinok siandien dar niezti, bet niekas neblogeja, taigi pradedu manyti, kad cia nera tas "blogasis" niezejimas g.gif Mirkstu aliejaus voniose, dar prisipirkau papildomai kremu nuo striju ir tepuosi tepuosi tepuosi.......Geriau jau jie darytu ka nors gero, nes brangus, rupuzes biggrin.gif MB net neina prie manes arti, nes vaikstau visa kaip vienas didelis riebalas, visa taukuota biggrin.gif

Buvom vaistinej su saraseliu.Tai cia dar pliusa rimta uzsidejom siandien.Prisipirkau gyva velnia lasiuku, tepaliuku, vaistuku ir ko tik reikia ir nereikia doh.gif Nu bet taip ikvepimas pagalvo, kad negalejau sustot, kaip nenormali kokia hihihi.gif

Aij, dar nupirkau Babycentre kudikiams skirta sedmaisi.Jis toks pat kaip ir suaugusiu, tik mazesnis.Siaip nepastebejau, kad butu populiari preke, bet as net nedvejodama ji nusipirkau, nes vis dar negaliu pamirsti, kaip mano pirmagimis "idetas" i ta sedmaisi akimirksniu uzmerkdavo akis kokiom 3-4 val.Nezinau kas ten per stebuklas ir kaip jis veikia, bet efektas buvo geras thumbup.gif Gal labiausiai lemdavo tai, kad vaikutis guledavo tokia pusiau sedima poza, visas apgaubtas, kas jam suteikdavo to jaukumo ir saugumo jausma, nezinau.Si karta tikiuosi to paties......
Atsakyti