Įkraunama...
Įkraunama...

Ieškome gero(s) kirpėjo(s) Vilniuje

laba diena,

neseniai vel lankiausi pas Minduaga is KM (anskciau kirpdavausi pas Yuriju ir Yury) tai sis kartas patiko daug labiau nei anas(gerai kad vis gi uzsirasiau smile.gif)

mano nuaugusias balintas sruogeles uzdaze viena spalva tokia naturaliai sviesi dabar esu, tikrai paciai labai patinka, plaukai atrodo sveiki, spalva tinka, sulaukiau tikrai daug pagyru is visu thumbup.gif
kare kirpima siek tiek 'pastailino', nes plaukai labai sunkiai keliasi nuo saknu nors ir yra labai ploni, tad dabar simta kartu lengviau susitvarkau, zodziu nors praejo dar tik savaite (tikiuosi kad po men nereikes kartoti proceduru) galiu drasiai rasyt 10 balu!

QUOTE(SigitaKav @ 2012 06 06, 08:28)
Neseniai lankiausi, tikrai ne tokios kainos! Kazka ne taip pasiziurejot.

as uz kirpima ir dazyma plonu iki peciu plauku sumokejau 250lt...

QUOTE(Elegantiškai sninga @ 2012 06 09, 13:02)
Kainos Kirpimo meistruose labai priklauso nuo individualių dalykų, tokių kaip plaukų ilgis ir laiko, kurį meistras dirba su Jūsų plaukais. Dar priklauso nuo to, pas kurį meistrą lankysitės, nes vyriausiojo stilisto, stilisto ir jaunesniojo stilisto paslaugos irgi įkainotos skirtingai. Jei plaukai ilgi, o dažymas sudėtingas, kainos gali būti IR tokios. Bet tai nereiškia, kad jos būtinai tokios bus.

Manau, kad bent 250 litų kirpimui ir dažymui reiktų atsidėti. Mažiausiai. Aš kažkur tiek sumokėjau už paprastą dažymą ir pečių nesiekiančių plaukų kirpimą. Jeigu plaukai ilgesni, kainos bus didesnės.

as sumokejau lygiai tiek pat drinks_cheers.gif

QUOTE(canbera @ 2012 06 20, 09:13)
sveikos, o as ieskau kirpejo/kirpejos vyriskiems plaukams. gal kas gali rekomenduoti paprasta/normalu kirpeja.. nes paskutiniai  apsilankymai kirpyklose prie namu nelabai vyke.
gal kas gali rekomenduoti ? Kur jusu vyrukai eina apsikirpti ?

mano vyrukas kerpasi Figaro gedimino pr. pas vyruka, nepamenu vardo doh.gif man labai patinka thumbup.gif thumbup.gif jei susdomesi, galeisu pas vyra pasiitkslijti del vardo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Eleina @ 2012 06 26, 12:06)
taigi va. kad ir kaip saulėj išblukę,  bet vistiek ryžumas yra ir nors tu ką...
jei paklausčiau ko nors kokia mano plaukų spalva, garantuoju sakytų, kad ryža smile.gif
sakydama kad kaip saulėj nublūkę turėjau omeny ne ryškūs, ne išraiškingi, o tokia blanki spalva.

pries tai buvau pas Mindauga is KM. jis sulygino spapva ir daba esu vos vos sviesesne nei naturali bet vistiek nyki spalva. del tokio menko pokycio neverta net dazyt smile.gif ryza man visiskai netinka , tai viliuos kad pavyks kazkas arciau medaus.
p.s. viena galvojau kita parasiau- einu pas Egle is Carolina o ne Simona.
Atsakyti
QUOTE(jeila @ 2012 06 27, 15:42)
pries tai buvau pas Mindauga is KM. jis sulygino spapva ir daba esu vos vos sviesesne nei naturali bet vistiek nyki spalva. del tokio menko pokycio neverta net dazyt smile.gif ryza man visiskai netinka , tai viliuos kad pavyks kazkas arciau medaus.

Įdomu kaip pasiseks smile.gif Lauksim įspūdžių 4u.gif Kada einate?
Atsakyti
Sveikutes,
Reikia patarimo planuoju eiti kirptis i kirpyklą "Pas Egidiją" (fabijoniskes) ten dirba 4 kipejos, pas kurią rekomenduotumete uzsirasyti.
P.s. ne i temą, bet čia labai gerai ir nebrangiai tvarko antakius (Jurgita) jei kuriai reikės, kas buvo nenusivylė.
Tai gi labai laukiu nuomonių, arba gal kazkas zino kazkur aplinkui tikrai gerą kirpeją ar plaukų stilistę, nes jau pora kartų buvau nudegusi, tad si tema man labai jautri... Norėtusi dziaugtis rezultatu po apsilankymo, o ne pirkti priemones, skatinancias greitesnį plaukų atsiauginimą....
Atsakyti
Gal kas zino kur dabar dirba SM nare Stella? Ir kokios dabar pas ja dazymo kainos?
Aciu
Atsakyti
QUOTE(Sherbet @ 2012 06 21, 18:04)
Prisiskaičius pagyrimų apie Jurgą paklausiau savo kirpėjos, kuri dirba toje pačioje kirpykloje. Iš pradžių ji pasakė, kad net nėra tokios, bet po to prisiminė, kad tai yra naujokė, dar tik pradedanti kirpėja. Todėl tikriausiai ir nepatiko. smile.gif
Manau, kad šiame puslapyje daug kirpėjų save giria patys. 4u.gif

va va as ta pati pagalvojau jau ne karta, kazkaip keistai atrodo tos panegierikos, o paskui kai kazkas nueina jau ir atsiranda daugiau nuomoniu ir nevisada patenkintu 4u.gif nesakau kad taip visada, bet reikia labai protingai atsirinkti informacija smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jeila @ 2012 06 27, 13:42)

daze man ji sruogelem ir tonavo, po poros savaiciu jau islindo ryzumas, negrisiu pas ja daugiau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(jovita25 @ 2012 06 28, 17:04)
va va as ta pati pagalvojau jau ne karta, kazkaip keistai atrodo tos panegierikos, o paskui kai kazkas nueina jau ir atsiranda daugiau nuomoniu ir nevisada patenkintu  4u.gif nesakau kad taip visada, bet reikia labai protingai atsirinkti informacija  smile.gif

O man atrodo tai normalu - vienam tinka, kitam ne, kaip ir bet kuris kitas dalykas.
Atsakyti
QUOTE(vabalauskiene @ 2012 06 27, 15:16)
Įdomu kaip pasiseks smile.gif Lauksim įspūdžių  4u.gif Kada einate?

as jau PO. kolkas esu patenkinta ir spalva ir tuo kaip atrodo plaukai. isklauso ir tikrai neuzsiima saviveikla. man esme buvo spalva ir tai kad graziai nuauginetu. spalva siuo metu tinka labai. kaip bus po menesiuko pamatysiu smile.gif
Atsakyti
Ėjau su savo garbanotais ilgais plaukais, pas Jolantą iš MY STUDIO. Esu tikrai labai patenkinta, džiaugiuos atradus savo kirpėją 4u.gif
Atsakyti
siandien skambina man vizitui pas Maroziene likus 1 valandai.. sako zinokit kirpeja siandien jusu nepriims... net nepaaskino kodel... administratore isvis kaip is medzio iskritusi puses nesupratau...
Atsakyti
Sveikos, užsirašiau pas Liutaurą Salasevičių ir turėjau jam emeilu atsiųsti foto, bet neteisingai jį užsirašiau, gal galėtumėte kuri nors man į AŽ mestelti jo emeilą, nes nenoriu skambinti dabar savaitgalį,o nusiųsti reikia kuo greičiau . Labai būsiu dėkinga
Atsakyti