neseniai vel lankiausi pas Minduaga is KM (anskciau kirpdavausi pas Yuriju ir Yury) tai sis kartas patiko daug labiau nei anas(gerai kad vis gi uzsirasiau

mano nuaugusias balintas sruogeles uzdaze viena spalva tokia naturaliai sviesi dabar esu, tikrai paciai labai patinka, plaukai atrodo sveiki, spalva tinka, sulaukiau tikrai daug pagyru is visu

kare kirpima siek tiek 'pastailino', nes plaukai labai sunkiai keliasi nuo saknu nors ir yra labai ploni, tad dabar simta kartu lengviau susitvarkau, zodziu nors praejo dar tik savaite (tikiuosi kad po men nereikes kartoti proceduru) galiu drasiai rasyt 10 balu!
QUOTE(SigitaKav @ 2012 06 06, 08:28)
Neseniai lankiausi, tikrai ne tokios kainos! Kazka ne taip pasiziurejot.
as uz kirpima ir dazyma plonu iki peciu plauku sumokejau 250lt...
QUOTE(Elegantiškai sninga @ 2012 06 09, 13:02)
Kainos Kirpimo meistruose labai priklauso nuo individualių dalykų, tokių kaip plaukų ilgis ir laiko, kurį meistras dirba su Jūsų plaukais. Dar priklauso nuo to, pas kurį meistrą lankysitės, nes vyriausiojo stilisto, stilisto ir jaunesniojo stilisto paslaugos irgi įkainotos skirtingai. Jei plaukai ilgi, o dažymas sudėtingas, kainos gali būti IR tokios. Bet tai nereiškia, kad jos būtinai tokios bus.
Manau, kad bent 250 litų kirpimui ir dažymui reiktų atsidėti. Mažiausiai. Aš kažkur tiek sumokėjau už paprastą dažymą ir pečių nesiekiančių plaukų kirpimą. Jeigu plaukai ilgesni, kainos bus didesnės.
Manau, kad bent 250 litų kirpimui ir dažymui reiktų atsidėti. Mažiausiai. Aš kažkur tiek sumokėjau už paprastą dažymą ir pečių nesiekiančių plaukų kirpimą. Jeigu plaukai ilgesni, kainos bus didesnės.
as sumokejau lygiai tiek pat

QUOTE(canbera @ 2012 06 20, 09:13)
sveikos, o as ieskau kirpejo/kirpejos vyriskiems plaukams. gal kas gali rekomenduoti paprasta/normalu kirpeja.. nes paskutiniai apsilankymai kirpyklose prie namu nelabai vyke.
gal kas gali rekomenduoti ? Kur jusu vyrukai eina apsikirpti ?
gal kas gali rekomenduoti ? Kur jusu vyrukai eina apsikirpti ?
mano vyrukas kerpasi Figaro gedimino pr. pas vyruka, nepamenu vardo