Įkraunama...
Įkraunama...

Akiniai nuo saulės vaikams

Mes ir jau pagalvojame, reikės ieškoti. Kur Vilniuje akcijos kokios "Poloroid" ams žiūrėsime mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Moxe @ 2011 03 16, 14:13)
Mes ir jau pagalvojame, reikės ieškoti. Kur Vilniuje akcijos kokios "Poloroid" ams žiūrėsime  mirksiukas.gif

Pasidalinkit, jei rasite bigsmile.gif Nes mes irgi tokių ieškom ax.gif Kol kas tik vienoje optikoje mačiau, sakė, kad su omni id kortele pritaikytų 10% nuolaidą ax.gif
Atsakyti
QUOTE(viltuse @ 2009 08 06, 02:06)
Mano panele nuo 2 metuku nesioja akinius nuo saules, priprato ir kitaip negali, ne dieneles be akiniu, visur kartu, ir perku tik gerus, kokybiskus, nera ne karto sulauzius, tik vienus kazkur palikom ir teko pirkti kitus  4u.gif kaip man aiskino akiu gydytoja, kad nuo tu pigiu, prastu akiniu akies vyzdys dar labiau issiplecia, kaip tamsoje, tai cia tas pats, ir taip daugiau patenka i aki tu spinduliu, o geri akiniai veikia priesingai.

Pritariu jeigu pirkti akinukus nuo saulės ir dar vaikui tai tik pačios geriausios kokybės. Bet gal kas žinote kokios firmos saulės akiniai apsaugo nuo beta ir gama spinduliuotes? Gal kur galima patikrinti juos kiek jie tos apsaugos turi? Nes esu girdėjusi kad ir labai prabangaus vardo skiniai ne visada 100 proc apsaugo nuo UV.
Atsakyti
QUOTE(nijole_pakalnyte @ 2011 04 06, 10:57)
Pritariu jeigu pirkti akinukus nuo saulės ir dar vaikui tai tik pačios geriausios kokybės. Bet gal kas žinote kokios firmos saulės akiniai apsaugo nuo beta ir gama spinduliuotes? Gal kur galima patikrinti juos kiek jie tos apsaugos turi? Nes esu girdėjusi kad ir labai prabangaus vardo skiniai ne visada 100 proc apsaugo nuo UV.

Beta ir gama spinduliuotės atsiranda tik po radioaktyvių medžiagų išsiveržimo į aplinką (čia jau atominės katastrofos ir nuo jų jokie akiniai nesaugos blink.gif ) g.gif Gal Jūs norėjote sužinoti nuo saulės skleidžiamų uva ir uvb spindulių g.gif Dar yra yra ir uvc spinduliai... Čia šiek tiek informacijos 4u.gif
http://www.farmapedi...nuo-saules.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Almutė+: 14 balandžio 2011 - 23:09
Gal kas jau kur pirkote gerus vaikiškus akinius nuo saulės? 4u.gif Pasidalinkite informacija mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Moxe @ 2011 04 19, 13:52)
Gal kas jau kur pirkote gerus vaikiškus akinius nuo saulės?  4u.gif Pasidalinkite informacija  mirksiukas.gif

Pirkom polaroid thumbup.gif
Atsakyti
Butinai dedu akinius nuo saules vaikams, pirkau optikoje.
Atsakyti
svarbu, kad pro akinuku virsu nepraeitu saules spinduliai
Atsakyti
ne i tema, bet apie akinius:)
radau facebooke, kad birzelio 1 diena Fielmann'as daro akcija atrakcija - pirmieji 10 vaikų ateje i ju optikas gaus akinius nemokamai.Tik ne nuo sales:) normalius:) tik ten recepta reikia galiojanti atsinesti, tad jei kuriam vaikiukui reikia akinuku - galima bandyt laime patekt i laiminguju desimtukus:) nes tipo kiekvienoj optikoj po 10 duos
Sekmes, kas nepatinges ir bandys laime!
Atsakyti
Vaikams neperku,nes nemanau,kad reikia ir nemanau,kad nešios juos vaikai smile.gif
Atsakyti
Mano vaikas turi ir su malonumu juos nešioja. Vaikui 3 metai.
Atsakyti
QUOTE(*Svajone* @ 2011 06 18, 12:24)
Vaikams neperku,nes nemanau,kad reikia ir nemanau,kad nešios juos vaikai  smile.gif

Kaip tai gali vaikam akiniai but nuo saules nereikalingi,jei tikriausiai tau paciai jie reikalingi,beto pirma pabandyk tada sakyk kad nenesios,as ir galvojau nenesios,bet ka tu be akiniu dabar is namu niekur smile.gif
Atsakyti