QUOTE(rimute28 @ 2013 12 22, 17:33)
Labas visoms ir visiems. Ieskau info, kaip ir dauguma, del ivadiniu kursu.
Mane domina kaip viskas vyksta. As turesiu sausi vykti i ivadinius kursus, bet dar fizinis liko ( na bet cia nebeda). Mane domina kaip vykstama i juos, ar veza, ar patys turim atvaziuoti? Ka reikia pasiimti (be higienos reikmiu)? Jei bendrabuti apgyvendina, kiek jis kainuos? Ar savaitgali namo leidzia isvykti?
Gal yra is cia bendraujanciu jau praeje ivadinius ir galetu papasakoti tvarka kaip vyksta vykimas i tuos kursus. ( CMEKa praejau, prasymus uzpildziau, Vilniuje popieriai suvaiksciojo liko fizinis patikrinimas ir isvykimas i kursus(jau i sarasus itraukta esu)).
Ir noreciau patarti toms kas nori dirbti policijoje, nenuleiskite ranku, dekite pastangu ir viena diena jusu svajone (noras) issipildys. As 7 metus vargau kol gavau siuntima i CMEKa ir pagaliau atejo laikas vykti i ivadinius kursus. Su pazystamais butu gal greiciau vyke, bet nejau butinai reikia tureti pazystamu. . . Manau kad reikia ir nemaza nora tureti dirbti policijoje.
Mane domina kaip viskas vyksta. As turesiu sausi vykti i ivadinius kursus, bet dar fizinis liko ( na bet cia nebeda). Mane domina kaip vykstama i juos, ar veza, ar patys turim atvaziuoti? Ka reikia pasiimti (be higienos reikmiu)? Jei bendrabuti apgyvendina, kiek jis kainuos? Ar savaitgali namo leidzia isvykti?
Gal yra is cia bendraujanciu jau praeje ivadinius ir galetu papasakoti tvarka kaip vyksta vykimas i tuos kursus. ( CMEKa praejau, prasymus uzpildziau, Vilniuje popieriai suvaiksciojo liko fizinis patikrinimas ir isvykimas i kursus(jau i sarasus itraukta esu)).
Ir noreciau patarti toms kas nori dirbti policijoje, nenuleiskite ranku, dekite pastangu ir viena diena jusu svajone (noras) issipildys. As 7 metus vargau kol gavau siuntima i CMEKa ir pagaliau atejo laikas vykti i ivadinius kursus. Su pazystamais butu gal greiciau vyke, bet nejau butinai reikia tureti pazystamu. . . Manau kad reikia ir nemaza nora tureti dirbti policijoje.
Į įvadinius reikia vykti pačiam, bendrabutis nemokamas. Nuo pirmadienio iki ketvirtadienio nustatytomis valandomis turi būti savo kambaryje, nes būna vakarinė rikiuotė-patikrinimas. Penktadieniais galima važiuoti namo iki sekmadienio-nieks netikrina. Bendrabutyje įrengtos vaizdo kameros, filmuojami koridoriai. Nors laisvės daug vakarais, visgi, geriau laikytis šiokios tokios disciplinos, nes, esant reikalui, filmuota medžiaga iš bendrabučio gali būti peržiūrima, tad "baliavokite su saiku".

Papildyta:
QUOTE(kamaliukas @ 2014 01 05, 12:42)
Sveiki. O man idomu ar labai rimtai tikrinamas fizinis pasirengimas? Man irgi liko tik jis iki kursu, bet kazkaip baisoka kad nepakistu kojos paskutiniam zingsnyje..
Fiziniai normatyvai yra minimalūs. 2 km. įveikti per 15 min. galima beveik greitu ėjimu. 30 atsispaudimų ir šaudyklinis bėgimas reikalauja šiek tiek pasitreniruoti, bet tikrai nieko baisaus. Jei dirbsite sistemoje, tokius pat ar panašius normatyvus reikės laikyti kasmet iki pat tarnybos pabaigos.