Įkraunama...
Įkraunama...

Policija. Ar yra policininkų šeimų (3)

QUOTE(Laukinė prerija @ 2014 03 04, 19:22)
man su atsispaudimais irgi prastai, tai treniruojuosi ,is pradziu vos 2 pilnus tepadariau, dabar jau 12 iseina, kiekviena diena darau, 3 serijas po 12 pakartojimu pilnu atsispaudimu. Sunku labai, bet ka darysi unsure.gif

Papildyta:
PRETENDENTŲ BENDRO FIZINIO PASIRENGIMO PRATIMŲ ATLIKIMO IR JŲ VERTINIMO METODIKA
I. BENDRO FIZINIO PASIRENGIMO PRATIMAI IR JŲ VERTINIMAS
1. Pretendentų bendras fizinis pasirengimas vertinamas taip: fiksuojami pretendentų atlikti bėgimo, prisitraukimų prie skersinio arba rankų lenkimo ir tiesimo nuo horizontalios atramos gulint (atsispaudimai), manekeno tempimo pratimai (toliau – fiziniai pratimai) ir sumuojami keturių pretendento atliktų fizinių pratimų rezultatai, atitinkantys 1 ir 2 lentelėse nustatytą balų skaičių.
2. Pretendentai pasirinktinai atlieka po vieną iš kiekvienoje eilutėje nurodytą fizinį pratimą:

Moterims
2000 m bėgimas
Rankų lenkimas ir tiesimas nuo horizontalios atramos gulint (atsispaudimai) per 2 minutes arba prisitraukimai prie skersinio
100 m bėgimas arba bėgimas šaudykle 10 x 10 m
80 kg manekeno tempimas 15 metrų
3. Pretendentams bendro fizinio pasirengimo reikalavimai keliami atsižvelgiant į jų lytį ir amžių:
3.1. I grupė – iki 25 metų;
3.2. II grupė – 25–30 metų;
3.3. III grupė – 30–35 metai;
3.4. IV grupė – daugiau nei 35 metai.
4. Pretendentų atlikti fiziniai pratimai vertinami balais. Pretendento bendras fizinis pasirengimas pripažįstamas tinkamu, jei pretendentas atliko keturis fizinius pratimus ir jų įvertinimo balų suma ne mažesnė kaip:
4.1. I amžiaus grupei – 39 balai;
4.2. II amžiaus grupei – 35 balai;
4.3. III amžiaus grupei – 31 balas;
4.4. IV amžiaus grupei – 27 balai.
5. Visiems fiziniams pratimams atlikti skiriamas vienas bandymas, išskyrus fizinį pratimą ,,manekeno tempimas“, kurį galima leisti kartoti vieną kartą, jeigu atliekant pratimą pretendentas nugriuvo ant žemės ir pageidauja jį atlikti iš naujo.
6. Fizinio pratimų įvertinimo ir balų skyrimo už atliktus pratimus lentelės:

http://www.policija....dex.php?id=3999

bet nieks dbr nesake, kad ta manekena reik tempt...gal dbr nebereik g.gif
nu o del atsispaudimu-pati kalta, galejau anksciau ruostis, o dbr jau pozna kaip sako, todel sedziu ir myyyzu kaip sako doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kvaksiene @ 2014 03 04, 20:47)
bet nieks dbr nesake, kad ta manekena reik tempt...gal dbr nebereik g.gif
nu o del atsispaudimu-pati kalta, galejau anksciau ruostis, o dbr jau pozna kaip sako, todel sedziu ir myyyzu kaip sako  doh.gif  lotuliukas.gif

tai pabandykit padaryti, kiek iseina per 2 min, gal visai normaliai?
Atsakyti
Gali juk pailsėti darydama smile.gif o dėl manekeno, ėjo mergina viena į įvadinius, tai jai nebuvo, gal ir mums nereikės (?) g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kutulys @ 2014 03 04, 22:33)
Gali juk pailsėti darydama smile.gif o dėl manekeno, ėjo mergina viena į įvadinius, tai jai nebuvo, gal ir mums nereikės (?) g.gif

Nu per 2 min kokius 5 su perttraukom padarysiu biggrin.gif...
Nereikes sake jokiu makekenu tampyt biggrin.gif
Atsakyti
Tai tada turėsi greit sulakstyt, kad kompensuotum atsispaudimus tongue.gif aš kai su bėgimu susipykus nuo mokyklos, tai bandysiu atsispaudimus padaryt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kutulys @ 2014 03 04, 22:49)
Tai tada turėsi greit sulakstyt, kad kompensuotum atsispaudimus  tongue.gif  aš kai su bėgimu susipykus nuo mokyklos, tai bandysiu atsispaudimus padaryt  biggrin.gif

o man begimas labiau - patiko ir gerai begdavau ir ilgus ir trumpus nuotolius, bet jau praejo visgi DAUG DAUG metu - o fizinio kruvio per juos buvo mazoka - tai irgi ne kazka gali buti..Nu bet nusiteiksiu geriausiam wink.gif
Atsakyti
QUOTE(kvaksiene @ 2014 03 04, 23:03)
o man begimas labiau - patiko ir gerai begdavau ir ilgus ir trumpus nuotolius, bet jau praejo visgi DAUG DAUG metu - o fizinio kruvio per juos buvo mazoka - tai irgi ne kazka gali buti..Nu bet nusiteiksiu geriausiam wink.gif

Ne taip stipriai spaudžia, kaip stojant į lpm smile.gif sėkmės! Ir lauksime naujienų! mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kutulys @ 2014 03 05, 09:22)
Ne taip stipriai spaudžia, kaip stojant į lpm smile.gif sėkmės! Ir lauksime naujienų! mirksiukas.gif

Kiek man streso snd - jau nuo ryto doh.gif
Turejau prasyma asyt iseiti is darbo, kuriame pradirbau 10 metu, dbr dar tas fizo doh.gif doh.gif ..Prakaitas tik musa ...
Ok, prasinesiu butnai wink.gif
Atsakyti
QUOTE(kvaksiene @ 2014 03 05, 10:56)
Kiek man streso snd -  jau nuo ryto doh.gif
Turejau prasyma asyt iseiti is darbo, kuriame pradirbau 10 metu, dbr dar tas fizo doh.gif  doh.gif ..Prakaitas tik musa ...
Ok, prasinesiu butnai wink.gif

Viskas gerai, su stresu tik greičiau bėgsit biggrin.gif man ryt cmekas, o bloga darosi jau dabar biggrin.gif dar kai prisiskaičiau šiandien straipsnių, kad cmeke už kyšius sulaikė komisijos pirmininką, tai įtariu cmekas turėtų būt dar labiau sugriežtėjęs g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kutulys @ 2014 03 05, 11:28)
Viskas gerai, su stresu tik greičiau bėgsit biggrin.gif man ryt cmekas, o bloga darosi jau dabar biggrin.gif  dar kai prisiskaičiau šiandien straipsnių, kad cmeke už kyšius sulaikė komisijos pirmininką, tai įtariu cmekas turėtų būt dar labiau sugriežtėjęs g.gif

stresavau ir as pries cmeka..nuejau drebanti visa, bet susirandi kompanijos, pasibendrauji, eini per gydytojus ir vsio - bet streso buvo smile.gif...Irgi pralesi, nepraleis, kabinsis prie to, ar nea..As galvojau man skydliauke koja pakis, nes paauglystej buvo struma - tai kliuna jiems, bet pakartojau tyrimus savam mieste, nusiunciau - tiko smile.gif
cmeke uztrukau nuo 7val ryto iki 13val smile.gif..musu buvo 8 zmones...tai viskas priklausys kiek bus zmoniu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kvaksiene @ 2014 03 05, 11:33)
stresavau ir as pries cmeka..nuejau drebanti visa, bet susirandi kompanijos, pasibendrauji, eini per  gydytojus ir vsio - bet streso buvo smile.gif...Irgi pralesi, nepraleis, kabinsis prie to, ar nea..As galvojau man skydliauke koja pakis, nes paauglystej buvo struma - tai kliuna jiems, bet pakartojau tyrimus savam mieste, nusiunciau - tiko smile.gif
cmeke uztrukau nuo 7val ryto iki 13val smile.gif..musu buvo 8 zmones...tai viskas priklausys kiek bus zmoniu smile.gif

Išties, nusiteikus taip, kad praeisiu gerai, nepraeisiu nu tai irgi nieko tokio smile.gif įdomu, ,,padarys" mane ligoniu ar vis tik pripažins sveika smile.gif
Atsakyti
Nu ka - grizau tongue.gif
Ar buvo labai lengva??? - tikrai nea...
Ar buvo ZIAURIAI sunku??? - irgi nea...
NU normaliai viskas vyko....Tik vienas ten komisijos narys buvo ir pradejom nuo saudykles. Mes 5iese buvom - 4 merginos ir 1 vaikinas smile.gif
Saudykle - padariau per 28,2 - greiciausiai is visu ir susirinkau 15 balu biggrin.gif
Atsispaudimai - na tokie moooteriski, nereikejo gult iki zemes, tai isstenejau 15, gal buciau ir daugiau padarius, bet pagalvojau, kad uzteks tu balu, nes man reikejo is viso 26....
Nu ir ka - 2km begimas...tikrai galvojau lengva bus ir balu bus gana, BET....prabegau per 13,40 min....ir gavau TIK 3 balus doh.gif doh.gif ...Koks keistas matavimas..jeigu per 10min nubegi - gauni 15, o va per 13min nubegus teliko TIK 3 balai....
Tai uz saudykle - 15balu;
Uz atsispaudimus - 8 balai
ir begimas - 3 balai..gavosi 26 balai - KIEK IR REIKEJO biggrin.gif...Jeigu butu truke keliu balu - butu prideje wink.gif..bet uzteko smile.gif
Atsakyti