Įkraunama...
Įkraunama...

Policija. Ar yra policininkų šeimų (3)

QUOTE(cangoroo @ 2012 11 14, 09:26)
sheeva, žinau, kad organizuojami, bet man reikia vidurinės grandies, o ne pirminės. O Vilniuje personale aiškino man, jog vidurinės grandies bus tik kada nors kitais metais, pvz., gegužę, ir tai gal... Pernai, kai policijos mokykloje buvo organizuojami vidurinės grandies kursai (gegužės mėnuo buvo), labai norėjau į juos pakliūti, bet...  Vilniuje griežtai pasakė, kad Vilnius savo kandidatų nesiunčia, o koks miestas siunčia, neaišku. Norėjau išsiaiškinti policijos mokykloje Klaipėdoje, kokie miestai siunčia, nes galiu važiuoti su bet kokiu miestu... Bet info niekas neteikė.
Pirminė grandis ir vidurinė grandis iš esmės skiriasi juk.

Jei baigsi vidurinės grandies kursus, vis vien tris mėnesius reikės atidirbti patrulio darbą (stažuotė), todėl jei baigsi pirminės grandies kursus, lygiai taip pat galėsi tris mėnesius atidirbus patrule pereiti į vidurinę grandį. Dabar, kai trūksta pareigūnų, tą padaryti paprasta.
Atsakyti
QUOTE(sheeva @ 2012 11 14, 20:44)
Jei baigsi vidurinės grandies kursus, vis vien tris mėnesius reikės atidirbti patrulio darbą (stažuotė), todėl jei baigsi pirminės grandies kursus, lygiai taip pat galėsi tris mėnesius atidirbus patrule pereiti į vidurinę grandį. Dabar, kai trūksta pareigūnų, tą padaryti paprasta.

Supratau... Sheeva, labai nudžiuginai bigsmile.gif Ir tuo pačiu nuliūdinai verysad.gif Nes kam aš tuos du metus žiopsojau ir laukiau vidurinės grandies doh.gif Kad niekas neišaiškina normaliai doh.gif Tai reikia žiūrėti pakliūti į pirminės grandies kursus, kurie bus sausio gale. Vadinasi nėra ko į tą mažą miestelį trenktis. Tik žadėjo mane provincijoje įdarbinti ir iki kursų. Tai gal reikėtų sutikti. O paskui į kursus eiti su Vilniumi/Kaunu? Truputį negražu, bet kas dabar į tai žiūri g.gif Nes provincija norės mane prisirišti. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cangoroo: 15 lapkričio 2012 - 08:31
QUOTE(cangoroo @ 2012 11 15, 09:30)
Supratau... Sheeva, labai nudžiuginai  bigsmile.gif Ir tuo pačiu nuliūdinai  verysad.gif Nes kam aš tuos du metus žiopsojau ir laukiau vidurinės grandies  doh.gif Kad niekas neišaiškina normaliai  doh.gif Tai reikia žiūrėti pakliūti į pirminės grandies kursus, kurie bus sausio gale. Vadinasi nėra ko į tą mažą miestelį trenktis. Tik žadėjo mane provincijoje įdarbinti ir iki kursų. Tai gal reikėtų sutikti. O paskui į kursus eiti su Vilniumi/Kaunu? Truputį negražu, bet kas dabar į tai žiūri  g.gif Nes provincija norės mane prisirišti. g.gif

Jei planuoji baigti sausio mėnesio kursus, suskubk kreiptis į VPK, nes reikės pereiti CMEK'ą ir fizinius normatyvus išlaikyti, susiveikti charakteristiką iš apylinkės tyrėjo, išlaikyt psichologinius testus. Gali iki kursų užsukt į nuovadas ir pasiteiraut viršininkų, ar turi laisvų pareigybių ir žinosi, kur ateity numatoma skelbti atrankas.
Atsakyti
QUOTE(sheeva @ 2012 11 15, 22:44)
Jei planuoji baigti sausio mėnesio kursus, suskubk kreiptis į VPK, nes reikės pereiti CMEK'ą ir fizinius normatyvus išlaikyti, susiveikti charakteristiką iš apylinkės tyrėjo, išlaikyt psichologinius testus. Gali iki kursų užsukt į nuovadas ir pasiteiraut viršininkų, ar turi laisvų pareigybių ir žinosi, kur ateity numatoma skelbti atrankas.

Buvau pas save provincijoje pokalbiui... Keliskart pakalausė, ar aš tikrai pasiruošusi psichologiškai tokiam darbui? Matyt nelabai aš jiem... Aš tokia gerietė biggrin.gif Bet jie apie vidurinę grandį kaip suprantu kalba, .t.y, apie normalią kriminalinę policiją. Zadėjo paskambinti. Kol kas nepildžiau prašymo į kursus, sakiau kitą kartą gal... Nes kažkaip ranka nekilo... Galvoju, gal į Vilnių ir į Kauną pas viršininkus nuvažiuoti... Nenoriu į provinciją... verysad.gif
Atsakyti
Pries gera desimtmeti po pilicijos mokslu buciau sokusi is laimes del bet kokio darbo ir bet kur, o dabar net vieta galima pasirinkt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(agute07 @ 2012 12 01, 23:57)
Pries gera desimtmeti po pilicijos mokslu buciau sokusi is laimes del bet kokio darbo ir bet kur, o dabar net vieta galima pasirinkt  doh.gif

mano atveju, tai nezinau kur pretenduoti, vis jiems nereikia ir nereikia pareigunu doh.gif biesai kazkokie doh.gif arba bent jau musu mieste tokie valdininkai g.gif
Atsakyti
QUOTE(xiuke @ 2012 12 02, 14:47)
mano atveju, tai nezinau kur pretenduoti, vis jiems nereikia ir nereikia pareigunu doh.gif biesai kazkokie doh.gif arba bent jau musu mieste tokie valdininkai g.gif

Si sistema dar po siai dienai ganetinai supuvus. Turi buti saltu nevu arba nusiteikt kovoti drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(agute07 @ 2012 12 02, 17:41)
Si sistema dar po siai dienai ganetinai supuvus. Turi buti saltu nevu arba nusiteikt kovoti drinks_cheers.gif

arba nestis diktofona biggrin.gif pas potencialu darbdavi, gaila nepadariau to...sioje sistemoje diskriminacija totali... cool.gif
Atsakyti
QUOTE(xiuke @ 2012 12 02, 17:51)
arba nestis diktofona biggrin.gif pas potencialu darbdavi, gaila nepadariau to...sioje sistemoje diskriminacija totali... cool.gif

patikek lotuliukas.gif doh.gif 13 m patirtis!O dar jei vaiku turi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(agute07 @ 2012 12 02, 21:15)
patikek lotuliukas.gif  doh.gif 13 m patirtis!O dar jei vaiku turi doh.gif

tai vat ziuriu i Jusu parasa, net 3vaikuciai, kaip sugebejot tiek susilaukti bedirbdama tokioje sistemoje, nes vaikai didziausia kliutis jiems buvo yra ir bus, ar turi, ar turesi vis jiems uzkliuna, nebuvo-gimdysi, viena turi-turesi ir antra...du turi-sakys, kas juos priziures...va butum vyras priimciau doh.gif gun_bandana.gif
Atsakyti
Antras buvo planuotas ir pritaikytas, kad nenukentetu darbas, pastojau pasiskaiciuodama, kada is dekreto gris kita tyreja ir ka, grizau po 2 ir uz menesio apkaltino vagyste, pusmeti gyvenau teismuose, Apylinke nuteise smeizike, Apygarda- isteisino, buvo didelis spaudimas per gimines ir t.t. galu gale pasake, vis tiek Apygardoje prakisi, nes incidentas buvo su kolege ir ka, prakisau biggrin.gif nuostolis-advokato islaidos ir niekad neislaikoma kategorija cool.gif
Atsakyti
QUOTE(agute07 @ 2012 12 02, 23:54)
Antras buvo planuotas ir pritaikytas, kad nenukentetu darbas, pastojau pasiskaiciuodama, kada is dekreto gris kita tyreja ir ka, grizau po 2 ir uz menesio  apkaltino vagyste, pusmeti gyvenau teismuose, Apylinke nuteise smeizike, Apygarda- isteisino, buvo didelis spaudimas per gimines ir t.t. galu gale pasake, vis tiek Apygardoje prakisi, nes incidentas buvo su kolege ir ka, prakisau biggrin.gif nuostolis-advokato islaidos ir niekad neislaikoma kategorija cool.gif

bet vat dar ir 3ias leliukas yra :)kas belieka policininkem moterim, bent uzsiaugint savo kuopa biggrin.gif
situacija nepavydetina, tik tokie dalykai gali detis pas mus...bet dirbti Jus paliko?ar kartais nepradejot darbo nuo patrulines?
Atsakyti