Įkraunama...
Įkraunama...

Krikšto vardai

QUOTE(Be_penkiu_pavasaris @ 2010 08 19, 14:41)
Musu sunelio vardas Markas,o kriksto vardas Aleksandras,kaip prosenelio,senelio ir tevelio vardai wub.gif

Budama paaugle sakiau, kad mano vaikas irgi bus Markas, nes buvau isimyjus Marka Owena is Take That. Bet vardo tokio nedaviau, nors vaikas gime ta pacia diena, kaip Owen'as ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2010 08 19, 21:28)
Budama paaugle sakiau, kad mano vaikas irgi bus Markas, nes buvau isimyjus Marka Owena is Take That. Bet vardo tokio nedaviau, nors vaikas gime ta pacia diena, kaip Owen'as  ax.gif

geras biggrin.gif
Atsakyti
Pas mus Amelija-Barbora lotuliukas.gif
Atsakyti
Mes krikstijome du savo berniukus ir besiruosdami pamirsom pagalvoti apie vardus... blush-anim-cl.gif Tai viduriukui, kadangi Lukas sventas vardas liko su vienu vardu, o mazyliui Ugniui krikstatevis isrinko ekspromtu Pauliaus varda smile.gif
Atsakyti
Lukui nereikejo antro vardo, o jo broliukui Nojui kriksto teveliai dave varda - Povilas smile.gif
Atsakyti
Musiškė Sofija:)
Atsakyti
Mūsų Urtė - Ieva.
Ieva reiškia gyvybingumą. Tai labai tinka prie jos charakterio ir būdo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Filomena S: 23 rugpjūčio 2010 - 23:02
QUOTE(Filomena S @ 2010 08 23, 23:01)
Mūsų Urtė - Ieva.
Ieva reiškia gyvybingumą. Tai labai tinka prie jos charakterio ir būdo.

thumbup.gif musu irgi.. toks pat wub.gif ir tikrai jai laaabai tinka..
Atsakyti
O mano abu vaikai neturi antro vardo. Nes pas abu sventi vardai

Sunus Dominykas
Dukra Sofija
Atsakyti
Mūsų viršininkė
Ugnė-Marija (ekspromtu gavos ax.gif blush2.gif )
Atsakyti
Musu dukryte neturi kriksto vardo.
Kai krikstijome,kunigas sake,kad dabar visi vardai sventi ir nebutina duoti antra,nebent patys labai norim. Na ir nedavem.
Atsakyti
QUOTE(mejja @ 2010 08 28, 19:36)
Musu dukryte neturi kriksto vardo.
Kai krikstijome,kunigas sake,kad dabar visi vardai sventi ir nebutina duoti antra,nebent patys labai norim. Na ir nedavem.

4u.gif
Mūsų zuikis irgi tik su vienu vardeliu rolleyes.gif

Mejja- o argi Saulė irgi šventas vardas? g.gif O kaip tada su Rasa, Rūta, Gintaru pvz? Truputį keista, bet įdomu, nes gal ko nors nežinau? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingridastar: 28 rugpjūčio 2010 - 17:59