Įkraunama...
Įkraunama...

Krikšto vardai

mes duosim varda- Veronika yu.gif
Atsakyti
o mes Laurynas, kaip tevelio ax.gif
Atsakyti
Musu bus Pijus.
Atsakyti
O ar kriksto varda turetu parinkti ne kriksto teveliai?
Atsakyti
Mūsų vienos dukrytės vardas yra Elija, o krikšto vardas - Marija. Kitos ir vardas ir krikšto vardas sutampa - Darija bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Migle79: 12 birželio 2009 - 09:38
Mano sūnelio šventas vardas, bet tikriausiai duosim antrą šventą vardą kai krikštysim, jei tik kunigas neprieštaraus ax.gif
Atsakyti
nea, nereikia. Mano dukros vardas pasirodo sventas yra (Viktorija) , kriksto mamos sventas-( Kristina) nereikejo antro. Edvinas sventas- nereikejo kriksto. Agota, Adele... ne vienam nereikia. Galvojau duot Agata ax.gif bet palaikysiu pirmai komunijai smile.gif O jei kunigas nieko nesakys, tai duosiu ir antra sventa ax.gif O mirusiojo varda duot girdejau kad negerai. O pas mane tokie grazus mociutes, ir promociutes vardai buvo rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Meletė: 16 birželio 2009 - 18:33
QUOTE(pamaiva-22 @ 2008 02 20, 11:28)
Situacija-vardas Kristina,reiškia "krikščionė", ar būtinas dar vienas vardas? Na ir net,jei nebūtinas-ar galima uždėti? 4u.gif

visų pirma, vardas yra suteikiamas...
nėra reikalavimo, kad būtų suteikiamas atskiras krikšto vardas - šiuo metu netgi, jei vaiko vardas nėra šventas, kai kurie kunigai neprašo suteikti atskiro krikšto vardą. bet lygiai taip pat ir nedraudžiama suteikti antro - krikšto - vardo (juo vaikas retai kada šaukiamaskiekvieną dieną).
pernai krikštijau sūnėną Mykolą, kaip tik pasirinktą krikšto dieną buvo Šv. Jokūbas, tai paprašiau kunigo, kad įrašytų Jokūbą kaip krikšto vardą - kunigas mielai sutiko ir pakrikštijo abiem vardais thumbup.gif
Atsakyti
Mūsų panelytė bus Sofija wub.gif Tai prosenelės vardas smile.gif
Atsakyti
http://www.viskaskri...t/sventi-vardai
cia surasyti visi sventi vardai
mes dukryte pavadinsim EMA arba MARIJA wub.gif dar svarstom g.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Reginiukas @ 2009 05 30, 12:11)
mes savo mergytei davem agotos o berniukiui motiejus vardus  wub.gif

Mano mergytė irgi bus Agota smile.gif
Atsakyti
Suteikėme dukrytei šventą MARIJOS vardą smile.gif