Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai

QUOTE(mažoji žieminukė @ 2012 02 13, 09:53)
Na va, pasidariau šiandien testuką vėl (gal reikėjo palaukti dar dienelę,bet kantrybės nebėra  ax.gif ) vėl vaiduokliukas,tokia blankesnė spalva, nei kontrolinė. . Tik šį kartą pasirodė greičiau nei vakar. Jau po minutės matėsi  ax.gif Tik vakar prieš einant miegoti šiek tiek patepliojo rusvai,bet labai labai mažai.. Jau maniau nakti mm ateis.. Bet ne... Tad kaip manot? ar galiu būti  nestuke.gif  ???  blush2.gif

Sveikinu na jai jau vel meta vaiduokliukus tai tikrai esi nestuke.gif nustok nerimauti ir megaukis tapus nestuke.gif 4u.gif
Kaip suprantu tau vakar turejo buti mmm ir testukas tik dabar meta vaiduokliukus? Na gal dar ir man vilties yra bet NT gadinsiu tik jai neateis mmm liko pora dieneliu pakenteti doh.gif nors jai ne krutine butu pabrinkusi tai sakiciau kad savijauta gera gal biski silpnumas kazkoks apemes mane doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aga&aga: 13 vasario 2012 - 08:59
QUOTE(mažoji žieminukė @ 2012 02 13, 08:53)
Na va, pasidariau šiandien testuką vėl (gal reikėjo palaukti dar dienelę,bet kantrybės nebėra  ax.gif ) vėl vaiduokliukas,tokia blankesnė spalva, nei kontrolinė. . Tik šį kartą pasirodė greičiau nei vakar. Jau po minutės matėsi  ax.gif Tik vakar prieš einant miegoti šiek tiek patepliojo rusvai,bet labai labai mažai.. Jau maniau nakti mm ateis.. Bet ne... Tad kaip manot? ar galiu būti  nestuke.gif  ???  blush2.gif

Testai šiaip sau vaiduoklių tikrai nemėto, tyliai sveikinu su nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(aga&aga @ 2012 02 13, 08:56)
Sveikinu na jai jau vel meta vaiduokliukus tai tikrai esi  nestuke.gif  nustok nerimauti ir megaukis tapus  nestuke.gif  4u.gif
Kaip suprantu tau vakar turejo buti mmm ir testukas tik dabar meta vaiduokliukus? Na gal dar ir man vilties yra bet NT gadinsiu tik jai neateis mmm liko pora dieneliu pakenteti  doh.gif  nors jai ne krutine butu pabrinkusi tai sakiciau kad savijauta gera gal biski silpnumas kazkoks apemes mane  doh.gif

Na žinokit tikrai negaliu patikėti blush2.gif Dar kolkas labai bijau džiaugtis blush2.gif
Man mmm turėjo ateiti 6 dienį, o pirmą testuką pasidariau vakar . Laikau kumštukus, kad pasisektų ir Jums 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(krista-30 @ 2012 02 13, 09:18)
Testai šiaip sau vaiduoklių tikrai nemėto, tyliai sveikinu su  nestuke.gif

Tyliai dėkoju 4u.gif

Ir ačiū visoms už palaikymą, už patarimus bigsmile.gif Jei viskas pasitvirtins tai pirmasis požymis, kuris privertė mane susimastyti tai tikrai dideli skausmai po O , kai maniau jog apendicitas, ir dvi savaitės prieš mm pradėjusi skaudėti krutinė. Nieko kito nejaučiau.. ir nejaučiu dabar..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mažoji žieminukė: 13 vasario 2012 - 09:32
Labas rytas biggrin.gif
Skubu pasidziaugti, siandienos testas parode ryskias II thumbup.gif
Nerimaujanciom surasau pozymius:
- menesiniu nebuvimas;
- tom dienom kai turetu buti menesines, vis pamaudzia pilvo apacia;
- o ciklo metu JOKIU pozymiu, bent jau as tikrai nieko nepastebejau, viskas kaip visad ax.gif

Maciau, kad kelioms panasi stuacija, tai dar karta pakartosiu savo NT darymo istorija:
1. Pirmas testas 26 ciklo diena (kai turejo prasidet menesines) - testas neigiamas, mazdaug po valandos pries ji ismesdama pamaciau vaiduokliuka, bet daug vilciu nedejau, juk testo vertinti nebegalima;
2. Vakar, 29 CD - po kokiu 3 min vaiduokliukas, kuris isryskejo gal po 10 min. iki gerai iziurimo, bet vel gi - testo jau po 5 min vertinti nebegalima, tai liko truputis nezinios;
3. Siandien - iskarto pradejo rysketi abi juosteles, abejoniu nebeliko nestuke.gif

Siunciu diiiiiidelius virusus visoms 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(mažoji žieminukė @ 2012 02 13, 08:53)

Is asmenines patirties manau kad tu nestuke.gif ir tyliai sveikinu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Etten @ 2012 02 13, 09:37)

Sveikinimai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Etten @ 2012 02 13, 09:37)
Labas rytas  biggrin.gif
Skubu pasidziaugti, siandienos testas parode ryskias II  thumbup.gif
Nerimaujanciom surasau pozymius:
- menesiniu nebuvimas;
- tom dienom kai turetu buti menesines, vis pamaudzia pilvo apacia;
- o ciklo metu JOKIU pozymiu, bent jau as tikrai nieko nepastebejau, viskas kaip visad  ax.gif

Maciau, kad kelioms panasi stuacija, tai dar karta pakartosiu savo NT darymo istorija:
1. Pirmas testas 26 ciklo diena (kai turejo prasidet menesines) - testas neigiamas, mazdaug po valandos pries ji ismesdama pamaciau vaiduokliuka, bet daug vilciu nedejau, juk testo vertinti nebegalima;
2. Vakar, 29 CD - po kokiu 3 min vaiduokliukas, kuris isryskejo gal po 10 min. iki gerai iziurimo, bet vel gi - testo jau po 5 min vertinti nebegalima, tai liko truputis nezinios;
3. Siandien - iskarto pradejo rysketi abi juosteles, abejoniu nebeliko  nestuke.gif

Siunciu diiiiiidelius virusus visoms  4u.gif
Papildyta:
Is asmenines patirties manau kad tu  nestuke.gif  ir tyliai sveikinu  4u.gif

Nuoširdus tylus sveikinimas ir Tau 4u.gif

Ir man mm metu maudė pastoviai pilvuką, vis jausdavosi va tuoj pratruks mirksiukas.gif
Atsakyti
Aciu biggrin.gif vis dar nesitiki kazkaip blush2.gif
Atsakyti
O man kazkaip atvirksciai. Iskart po O labai pilva skaudejo, to niekad nebuvo. (net pagalvojau kaip keista ne jau pas mane O niekad nebuvo lotuliukas.gif ) 2 diena po O maude krutine ir pilvo apacia ir daznai sudurdavo desni sona. Ir visi site pozymiai buvo iki vakar dienos.Vakar buvo 7 DPO Pasidariau testuka neigiamas. IKI mm liko 5 dienos. Dar vakar buvo skausminga vieta aplink spenelius, o dabar nieko O jaigu tas zirniukas pabega taip anksti ar buna kokiu isskyru ar eina is ko suprasti? Daugiau testuku negadinsiu lauksiu mm kurios turi ateiti penktadieni ir jai neateis tokiu atveju sistadieni ryta darysiu NT
Atsakyti
QUOTE(mažoji žieminukė @ 2012 02 13, 08:30)

QUOTE(Etten @ 2012 02 13, 08:37)

tyliai tyliai sveikinu abi merginas, pagaliau pamacisu issvajotus II blush2.gif thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Siksta @ 2012 02 13, 08:48)
labas rytas,

kazkaip si cikla per daug nesitkiu, kad pavyko, bet slapta zinoma viliuosi.... jei kazkas neiprasto vyksta su mano organizmu (kazkokie negalavimai) "nurasau" kam nors kitam, bet ne nestumo pozymiams.. gal taip maziau bus skaudu jei nebus pavyke.. tai gera  skaityti, ka visoms jums cia tiek pozymiu pasireiskia ir jau pradeda matytis II vaiduokliukai... bigsmile.gif bet tuo paciu ir liudna man, nes tokiu pozymiu as nelabai jauciu, tad ir nesitikiu si cikla patapti  nestuke.gif

Nenusiteik pesimistiskai 4u.gif Tu pozymiu as ir dabar budama nestuke.gif dar nelabai jauciu, taip kad nereik per daug ju ieskot ir neradus galvot apie blogiausia 4u.gif

Visoms pamaciusios II didziausi sveikinimai, nuostabus jausmas ane mirksiukas.gif wub.gif

Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti