Įkraunama...
Įkraunama...

Kauniečiai stato svajonių namus

QUOTE(Giedruolė @ 2012 01 23, 14:47)
Niekas nevyksta - mašina sudaužyta, neina niekur iš namų išvažiuoti sad.gif
reikia pabaigti perdangą apšiltinti ir sulaukus rekupo vėdinimą pabaigti montuoti.
Dabar ieškau priešgaisrinių durų ir durų į sandėliuką - gal kas gali ką patarti? durys abi į nešildomas patalpas. Dar vidaus palanges reikia organizuotis ir gipsą...

O palanges vidaus dedasi pries glaistymus/dazymus? Paprotinkit mane.

o kontaktu kas prase, issiunciau.
Atsakyti
Būtent palangės prieš galistymus turi būti sudėtos.
Atsakyti
QUOTE(cashmira @ 2012 01 23, 15:47)
Gal galit ir man i AZ atsiusti kontaktus "patentininku" kuriais likote patenkinti  4u.gif

Ir man gal galima būtų kontaktukus.. Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Loora @ 2012 01 23, 11:35)
Sakykit, o toks statybų žurnalas jis reikalingas? Nes vieni kiek žinau pildo, kiti ne  4u.gif

Reikalingas, tik vieni užsipildo iš karto, o kiti ne, kad ir praėjus keliems mėn. ar pusmečiui po darbų darymo.

Mano vyras ir dar nepildo, tačiau jis statybose jau 8m. tai užsipildyti pagal eiga ir t.t. sugeba ir po statybu, bet kas neįgudę juos pildyti geriau pildytis iškart.

O kažkas klausė ar gali pamatus dabar darytis, tai galima jai gręžtiniai tik į betoną priedai prieš užšalima greitą kažkokie pilami (vyras pylė), mes ir pasidarėm pamatus tik vidų netrombavo ir nebetonavo, šitą darbą kaip supratau kai atšils darys.

Beje mūrija vyras ir per tokius orus, tik ir to priedo kažkokio deda, kad greitai betonas nestingtu.

Apie darbų vadovus čia šnekėjot, tai ir aš įsiterpsiu. Jų būna įvairių ir gerų ir prastu, viskas priklauso koks stažas, kokius objektus turėjo ir t.t. Nes tie kurie didesnėse firmose dirba tai pažįsta ir daug brigadėlių kurios gerai daro darbus atlieka ir kuriais negalima pasitikėt, bendrauja su medžiagų tiekiejais žino kur ir ką pirkti. Žodžiu jai turit kokį rekomenduojamą darbų vadova (techninį prižiurėtoją) ir galit sau leisti tai, be to jai dar plius patys nieko nenusimanot, tai tik už jo buvimą. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dodže: 23 sausio 2012 - 14:27
noriu paprasyti visu, kurie dziaugesi gerais darbu vykdytojais turetais, atsiusti man i AZ ju kontaktus. Bandysiu sneketis, gal is tikro neverta paciam tuo rupintis? panasu, kad man gali issivystyti hemarojus nuo to smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AnaDeizy: 23 sausio 2012 - 14:30
QUOTE(AnaDeizy @ 2012 01 23, 14:28)
noriu paprasyti visu, kurie dziaugesi gerais darbu vykdytojais turetais, atsiusti man i AZ ju kontaktus. Bandysiu sneketis, gal is tikro neverta paciam tuo rupintis? panasu, kad man gali issivystyti hemarojus nuo to smile.gif

O kur ruošiatės statytis namą?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dodže: 23 sausio 2012 - 14:38
Lapiu miestelyje, Kauno raj. cia su salyga, jei kantrybes uzteks smile.gif

[CODE]
QUOTE(Dodže @ 2012 01 23, 14:33)
O kur ruošiatės statytis namą?

Atsakyti
QUOTE(AnaDeizy @ 2012 01 23, 13:28)

Kai susirasit darbu vykdytoja atsiuskit kontakta, reiks pasiskambint, gal kokiu reikalingu medziagu pigiau bus galima nusipirkti is jo biggrin.gif
Atsakyti
Mes savo statybas pradėjome praėjusį pavasarį. Neturėdami jokio supratimo apie statybas taip pat pasisamdėme darbų vykdytoją/ prižiūrėtoją, kurį rekomendavo architektas. Taip kad gręžtinių pamatų ir rūsio įrengimu, rusio hidroizoliacija ir drenažu, vandentiekio ir kanalizacijos atvedimą kontroliavo ir medžiagomis rūpinosi tas pats taip vadinamas darbų vykdytojas. Prieš pradedant darbus tas pats žmogus padarė būsimų darbų sąmatą ir sutarėme, kad už visas nupirktas reikalingas medžiagas mes jam atsiskaitysime pagal pateiktus pirkimo dokumentus. Iš pradžių lyg ir viskas buvo OK, bet kuo toliau tuo labiau prasidėjo keisti dalykai- prasidėjo medžiagų pirkimai be jokių dokumentų. Tas žmogus sakydavo kad perka medžiagas be jokių dokumentų tam kad sutaupytų mūsų pinigėlius. Tačiau tai laikui bėgant pradėjo kelti tam tikrus įtarimus. Beje dalį medžiagų jis pradėjo pirkti ant kažkokių savo ir savo sūnaus įmonių, kas vėlgi kėlė abejones dėl darbų vykdytojo sąžiningumo... Galų gale atliktų darbų ir medžiagų vertė viršijo pradinę sąmatą maždaug 30 proc. doh.gif Į bet kokius mūsų klausimus ar pastabas jis reaguodavo labai emocionaliai, atseit jis jau 30 metų dirba statybose tai ko jūs čia neišmanėliai nesamonių klausinėjate...Už minėtų darbų priežiūrą sumokėjome 2 500 Lt. doh.gif Rezultatas- blogai padarytas rūsio drenažas verysad.gif
Tolimesniems statybos etapams jo "paslaugų" nutarėme atsisakyti ir viską organizavomės patys. Mūrininkais- nachalais, nors ir rekomenduotais pažįstamų buvome labai nepatenkinti, jų taip pat pridaryta tam tikro broko. Stogdengiai taip pat papuolė tokie, kurių net didžiausiam priešui nenorėčiau palinkėti- iki vainiko iškėlimo jie dirbo visai šauniai, tačiau po mūsų vaišių "užsikabino" ir pradėjo gerti... Labai patenkinti likome tik žmonėmis, kurie mūrijo klinkerį, juos galėčiau drąsiai rekomenduoti.
Kaip parodė laikas, tikrai statybų organizavimu galima rūpintis ir patiems- galima ir medžiagas geromis kainomis gauti ir visokiausius transportus ar kranus susiorganizuoti. Aišku tai kainuoja daug laiko, bet pinigų taip pat susitaupo. Mūsų buvęs darbų vykdytojas už mūro darbų priežiūrą būtų paėmęs dar 2 000 Lt, už stogo dengimą dar 2 000 Lt ir už klinkerį paskutinius 2 000 Lt, tačiau šie pinigai jokiu būdu negarantuoja darbų kokybės verysad.gif O kadangi visas be išimties medžiagas perkame patys, tai bent esame ramūs, kad niekas mūsų bent jau šioje vietoje neprigavo smile.gif kas liečia supratimą apie statybas, tas taip pat su laiku ateina. Ačiū Supermamoms, tai buvo didžiausias žinių šaltinis. Ir tikrai negaila bemiegių naktų, praleistų prie kompiuterio beskaitant SM smile.gif
Atsakyti
Lauksiu is visu kontaktu, kas gali parekomenduoti gerus:
- murininkus
- klinkeriistus
- stogdengius (cerpes)

Aciu, bandau visus variantus - tiek per vykdytojus, tiek ne per vykdytojus. Apie rezultata pranesiu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AnaDeizy: 23 sausio 2012 - 16:28
QUOTE(AnaDeizy @ 2012 01 23, 16:28)
Lauksiu is visu kontaktu, kas gali parekomenduoti gerus:
- murininkus
- klinkeriistus
- stogdengius (cerpes)

Aciu, bandau visus variantus - tiek per vykdytojus, tiek ne per vykdytojus. Apie rezultata pranesiu smile.gif

4u.gif as galeciau duoti savo murininku kontaktus mes labai patenkinti dirba penkiese is jonavos beje is kokiu blokeliu statysit pas mus dvi paletes roku likutis atiduotume pigiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dodže @ 2012 01 23, 14:15)
Reikalingas, tik vieni užsipildo iš karto, o kiti ne, kad ir praėjus keliems mėn. ar pusmečiui po darbų darymo.

Mano vyras ir dar nepildo, tačiau jis statybose jau 8m. tai užsipildyti pagal eiga ir t.t. sugeba ir po statybu, bet kas neįgudę juos pildyti geriau pildytis iškart.

musu draugai pries naujus metus pridavinejo nama jau su ta deklaracija darbu uzbaigimo, tai jokio zurnalo nereikejo, niekas ne nebuvo atvaziave to namo paziureti ir cia be jokiu tarpininku atsidekojimu g.gif
Atsakyti