Labai gražu,man labai įdomu kaip jūs formuojat patį tortą,su apdengimu kaip ir aišku

Irme, nuostabus tortas!!!, būtų dar fantastiškiau, jei būtų ant kojyčių, aišku tam reikia sugalvoti, kaip tai padaryti, bet man patinka labai tai, ką matau

QUOTE(Auksinė @ 2012 01 26, 19:29)
O sakykit pastiliazas torto dengimui pagal Cipciuka pora dienu pabuves ant torto koks pasidaro ? Minkstas ar kietas, trapus ?
Kartoju klausima

QUOTE(Auksinė @ 2012 01 27, 11:48)
kad atsakyti praktiškai neįmanoma. Kas žino koks gausis jums pastilažas? Gausis per kietas (padauginsit krakmolo ir pudors) ir tortas bus iš sausųjų - bus kietas. Jei gausis geras, tortas tinkamai sutvarkytas - bus minkštas. Jei gausis per minkštas, o tortas šlapias ir tinkamai neparuoštas dengimui - bus net tirpstantis. Varijantų čia šimtas ir viskas priklauso tik nuo jūsų.
Supratau, tai kaip loterija
O su saldainiu mase irgi toks pats variantas ?
Torta galvoju daryti Snikersa, tai kiek suprantu jis nera labai slapias.

QUOTE(Auksinė @ 2012 01 27, 12:48)
Aš dariusi tik kelis tortus su pastilažu tai jis man visuomet būdavo minkštas pastovėjęs ant torto, o figūrėlės, kurias dažniausiai iš to pačio dengimo pastilažo pasidarau - pakietėja, o jei plonos tai ir sudžiūna. Likusius gabaliukus pastilažo savaitę esu laikiusi plėvelėje tai viskas būdavo gerai, o vėliau jau sudžiūdavo į kaulą

QUOTE(Auksinė @ 2012 01 27, 11:59)
Supratau, tai kaip loterija
O su saldainiu mase irgi toks pats variantas ?
Torta galvoju daryti Snikersa, tai kiek suprantu jis nera labai slapias.

nenukietinkit pastilažo ir viskas bus gerai

Labai aciu uz atsakymus
Nes as ir noriu kad tas dengimas butu minkstas
Kitam savaitgaliui jau darysiu, tai noriu is karto issiaiskinti kas kaip ir prie ko, kad nebutu po to staigmenu
Vis del to pirma karta su mase dengsiu, tai nezinau kaip cia gausis

QUOTE(Irme @ 2012 01 27, 10:24)
Medutis su zele gabaliukais, aplieta sokoladu, slapia beze, pastilazas.
]
]

QUOTE(Dianaaa1215 @ 2012 01 27, 10:26)
Labai gražu,man labai įdomu kaip jūs formuojat patį tortą,su apdengimu kaip ir aišku 

man tai keisti tokie klausimai, kaip formuojat tortą

QUOTE(Olesta @ 2012 01 27, 10:27)
būtų dar fantastiškiau, jei būtų ant kojyčių, aišku tam reikia sugalvoti, kaip tai padaryti,
visada smagu pakelt ant kojyčių ir tas nėr sunku, bet va paskutinis darytas biliardo stalas nebuvo pakeltas, o realiai net čia kažkas galvojo kad pakeltas

QUOTE(Auksinė @ 2012 01 27, 10:48)
Kartoju klausima
Nejaugi niekas negali atsakyti ?

o koks skirtumas koks jis pasidaro

tortu grozis
cia kaip supratau klausiat koks jis ANT torto buna - niekada nebuna neipjaunamas
peilis lengvai ipjaus-nebijokit

QUOTE(Auksinė @ 2012 01 26, 20:29)
O sakykit pastiliazas torto dengimui pagal Cipciuka pora dienu pabuves ant torto koks pasidaro ? Minkstas ar kietas, trapus ?
cia kaip supratau klausiat koks jis ANT torto buna - niekada nebuna neipjaunamas

QUOTE(akvilyte @ 2012 01 27, 11:21)
o koks skirtumas koks jis pasidaro
man būna ir minkštas lieka o būna ir toks kad galima pabarbent paskui į jį
kaip ir sakė, nuo daug ko priklauso
bet trapus nebuvo niekada 

Skirtumas tas, kad as nenoriu jog jis butu kietas kaip kaulas

QUOTE(ramune.v @ 2012 01 27, 11:34)
peilis lengvai ipjaus-nebijokit 

Aciukas, butent tokio as ir noriu

QUOTE(Auksinė @ 2012 01 27, 11:53)
Skirtumas tas, kad as nenoriu jog jis butu kietas kaip kaulas

atsiprašau, tikrai nenorėjau kad grubiai nuskambėtų