QUOTE(naitas @ 2012 01 28, 13:10)
Kokie tortukai saunus visu, tas su snieglente nuo kalno kur varo
Kirbe o kriaukle
Zodziu... as vargau su savo gelem (cia turejo buti ale tulpes), pirma karta dariau, tai prasau pasakyti pastabas kas ne taip, ka reiketu padaryt kitaip ir tt
Be to pirmas mano dvieju aukstu tortas
Mylimai sesutei 30 - mecio proga
Zodziu... as vargau su savo gelem (cia turejo buti ale tulpes), pirma karta dariau, tai prasau pasakyti pastabas kas ne taip, ka reiketu padaryt kitaip ir tt
QUOTE(vinesa @ 2012 01 28, 12:01)
Nu tas su kriauklem
Jus man galit pasakyt ar gal nuoroda kokia youtubej yra kaip padaryt kriaukles
Pagal kuri recepta vaisinius darei?
Kur radai?man siuo metu labai aktualu tai.Ir dar karieta kaip padaryt,o apie arklius patyliu
Kur radai?man siuo metu labai aktualu tai.Ir dar karieta kaip padaryt,o apie arklius patyliu
Kriauklem yra formeles jei neklystu,o paskui jau teptuku zaidimas
Na pvz CIA sitas man padejo biski igauti supratima kaip mazdaug daryti. Na o arklius ziurint kokiu reikia,susirandi arkliu foto ir lipdai (dar paprasciau jei susirandi jau nulipdyta kazkieno,tada visai lengva),karieta tai gal net lengva butu,vaizduote reikia pasitelkti,as turbut daryciau pagrinda jos is mases,o kai sudziutu kokiu kremu daryciau rastus?
QUOTE(naitas @ 2012 01 28, 12:10)
ne, ne fuflo.. tiesiog kita kultūra, kitaip auginti.. dar 15 metų, ir pas mus bus visas maistas kaip kosmonautams - iš tūtelių, iš pakelių.. užsiaugins "Mantinga" ar "Malsena" savo klientus visokiems mišiniams iš pakelių.. Beje.. "Mantinga" pavadinimas
kodėl jo neiššifruot "Mantingisi" 
Prie gero greitai priprantama
Papildyta:
Nevute Man tai labai viskas cia grazu
Nevute,labai grazus tortukas
pakalnutes labai grazios,o tos kitos tai asgalvoju kad cia netulpes o i krokus panasu,na bet koks skirtumas gele ir tiek,man tai grazu,saunuole!
Dzokada,aciu
As taip ir galvojau kad reikia formeliu,o jei as tu kriaukliu tikru daug turiu kazi negaletu ka sugalvot
Dzokada,aciu
QUOTE(Nevute @ 2012 01 28, 13:34)
SUPER grazu
QUOTE(vinesa @ 2012 01 28, 14:16)
Dzokada,aciu
As taip ir galvojau kad reikia formeliu,o jei as tu kriaukliu tikru daug turiu kazi negaletu ka sugalvot 
O is tikru kriaukliu pasidaryk moldukus, kaip parode Olga25
QUOTE(erikiuxxx @ 2011 10 22, 15:57)
Kriaukliu formelies/moldai pagal olga25 :
Sveikutes,
Pagalvojau kad gal kam nors pravers mano atradimas. Zodziu reikejo kriaukliu, o formeliu aisku neturejau ir pirktis irgi nesinorejo
Tai nusipirkau Senukuose tikru kriaukliu ispaudziau i mase, gavosi tokios formytes:

Po paros (kai isdziuvo) jau galejau daryti kriauklytes, dar po paros nudaziau, aisku gavosi ne tokios kaip pas naita, bet vis tiek daug geriau nei rankomis sukti:) Kaip mano vyras sako na gi panasu i kriaukles ko dar nori:) Tikiu kad Jums gali gautis geriau.
O stai ir pats tortas

Sveikutes,
Pagalvojau kad gal kam nors pravers mano atradimas. Zodziu reikejo kriaukliu, o formeliu aisku neturejau ir pirktis irgi nesinorejo
Tai nusipirkau Senukuose tikru kriaukliu ispaudziau i mase, gavosi tokios formytes:

Po paros (kai isdziuvo) jau galejau daryti kriauklytes, dar po paros nudaziau, aisku gavosi ne tokios kaip pas naita, bet vis tiek daug geriau nei rankomis sukti:) Kaip mano vyras sako na gi panasu i kriaukles ko dar nori:) Tikiu kad Jums gali gautis geriau.
O stai ir pats tortas

NEKOMENTUOJAMA !!!!!!!!!!!!!!!!
Mylimai sesutei 30 - mecio proga
labai labai grazus tortas,mano akimis,labai puikiai suderintos spalvos ir nors tulpes ne 100%,bet kaip gyvos,noreciau moketi daryti tokius tortus
QUOTE(vinesa @ 2012 01 28, 13:01)
Nu tas su kriauklem
Jus man galit pasakyt ar gal nuoroda kokia youtubej yra kaip padaryt kriaukles
pagal savo recepta....
o kriauke dariau tiesiog ant tikros kriauklės uzdejau pastilaza apipjoviau pirstu pasoaudziau ,kad ydubimai truputy liktu ir viskas...isdziuvo ir nudaziau......
aišku su Naito kriauklėm nėra ka lygintis...ale bet tačiau kaip yra taip gerai....
fantastiškas tortas...ir gėlės ir spalvos...apdengimas lygus lygus...šaunuolė.....
Sveikos,tortai super visu
Kvailokas klausimas,bet man neduodantis ramybes-kai darot 2-auksti torta,tai ji dedate su padekliuku ant ibestu pagaliuku,ar kaip?Nes kiek maciau video,tai lyg deda,bet vat mums buvo dare,tai sakyciau tik folija po apacia maciau,o pagaliuku neradau
Kvailokas klausimas,bet man neduodantis ramybes-kai darot 2-auksti torta,tai ji dedate su padekliuku ant ibestu pagaliuku,ar kaip?Nes kiek maciau video,tai lyg deda,bet vat mums buvo dare,tai sakyciau tik folija po apacia maciau,o pagaliuku neradau
QUOTE(O-RE-AR @ 2012 01 28, 16:46)
Sveikos,tortai super visu
Priklauso nuo tortu rusies,jei pirmam aukste koks skystesnis tada geriau del visa ko deti pagaliukus,jei tvirtesnis tai nelabai ju ten ir reikia.
QUOTE(dzokada @ 2012 01 28, 17:17)
Priklauso nuo tortu rusies,jei pirmam aukste koks skystesnis tada geriau del visa ko deti pagaliukus,jei tvirtesnis tai nelabai ju ten ir reikia.
Dekoju uz atsakyma,na 1-as aukstas buvo medutis,o 2 tai biskvitinis su braskemis,tai manau tvirtas pakankamai medutis
nevute, labai grazu
mane irgi pakerejo Nevutes tortas
siltas mielas ir be galo grazus