QUOTE(sayonara @ 2012 01 25, 09:12)
o kas yra tie daiktai abipus juostos? dešinėj balta juostelė, o kairėj susirangius kaip juostelė?
čia skanerio viduriai:) ta susirangiusi juostelė yra judančios skanerio galvutės jungtis... tiesa, aš kai taip plačią skanuoju, tai būtinai gaunasi niutono žiedai. siaura juosta dėl išsigaubimo jų negeneruoja.
naudodamasis proga primenu/anonsuoju ir visus pradedančiuosius, susiduriančius su tam tikrais sunkumais įsibėgėjant fotografijoje, noriu paskatinti ateiti į mano seminarą:
Sausio 30 dieną 18 val.
Fotografinių žinių įvadinis seminaras:
1. Fotoaparatas: kas jo išorėje ir viduje; mygtukai, stikliukai ir paukštelis, kuris išskrenda iš objektyvo.
2. Ekspozicijos trejybė: išlaikymas, diafragma ir ISO.
3. M, Av, T, P ar vis tik AUTO? Štai kur klausimas....
4. Blykstę naudoti negalima fotografuoti be jos. Kur padėti kablelį?
5. Įvairūs patarimai ir gudrybės, padėsenčios fotografuoti taip kaip norite ir tai ką norite Jūs!
Seminaras skirtas visiems žengiantiems pirmuosius žingsnius fotografijoje ar tik galvojančius apie tai.
Jei turite fotoaparatus (mulines, veidrodinius, povandeninius ir kt.) ar tik mąstote apie kameros pirkimą ir dažniausiai naudojete Auto rėžimą ir nesuprantate kam skirti kiti, šis seminaras būtent Jums
Seminaras vyks šiltoje studijoje (Savanorių pr. 178), draugiškoje aplinkoje. Čia galima užduoti bet kokį klausimą ir gauti į jį atsakymą.
Seminaro trukmė 3 val. 30 min.
Registracija el. paštu andrius@karaliunas.lt
p.s. visi klausimai dėl seminaro ir apie foto bendrai - į mano paštą ar až (nebespėju sekti temos dėl labai jau greito jos pildymo).