Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

rG, ačiū už atsakymą dėl filtrų 4u.gif .

Svajone, pasidomėk www.postcrossing.com
Aš dalyvauju, man patinka rolleyes.gif .
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 01 25, 19:58)
oba, jėga smile.gif aš atsilikusi, nežinojau apie tokius mainus  bigsmile.gif  o pvz jei aš noriu dalyvaut mainuose, tai kaip kur čia domėtis? čia gi be proto įdomu turėtų būti  cool.gif

p.s. SVEIKINU  4u.gif

mano dukra kurį laiką" postcrossinosi"- nu užkrečiama, labai užkrečiama rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(mamagute @ 2012 01 25, 20:02)

Aš tikrai nepykstu mirksiukas.gif nėr ko pykti, nes iš tikrųjų sudėtinga su tais kopijavimais...

be skaros, man čia rankos kaip iš vienos dygsta, bet daugiau tverti šalčio nebegalėjau, mano fotiko net nebeveikė tas sekundometras ar kas ten tokio.. tai turiu tik tris foto ore.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2012 01 25, 19:51)
Maggie, apšviesk mane. Vakar jau nervinausi, kad tavo nuotrauką merginos komentavo o aš jos neradau, šiandien toliau diskusijos aš nuotraukos vis dar nematau. Bakstelk man pirštuku kur ieškoti, ką?
Svajone, postcrossingas atskira religija  biggrin.gif  Gauni ir siuntinėji atvirukus į visą pasaulį. Atsargiai, nes pačiuožusios gali labai lengvai užsikrėsti šia liga. Aš trečius metus nesveikuoju. Tai vat, skundžiasi merginos, kad Lt atvirukų pasirinkimas skurdus, ens norisi apie Lt vaizdais papasakoti, tradicijas, papročius, atributiką, patiekalus. Tokių atvirukų trūksta. Tai jei atsirastų galinčių padėti tokiais vaizdais, merginos džiaugtųsi. O ir jums smagu būtų žinoti, kad atvirukas su jūsų daryta foto kur nors į Japoniją keliauja, Taivaną ir t.t.
Aš šįryt dviguba teta tapau. Vat  wub.gif

sveikinimai dvigubai tetai 4u.gif
del nuotrauku atvirutems, pagalvosiu ka galiu suregzti, nes kolkas tokio lietuvisko pas mane tik spurgos ir batonas rolleyes.gif

QUOTE(noisy-B @ 2012 01 25, 20:06)
be skaros, man čia rankos kaip iš vienos dygsta, bet daugiau tverti šalčio nebegalėjau, mano fotiko net nebeveikė tas sekundometras ar kas ten tokio.

be skaros geriau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zirzė: 25 sausio 2012 - 19:18
QUOTE(noisy-B @ 2012 01 25, 19:06)
mano fotiko net nebeveikė tas sekundometras ar kas ten tokio.. tai turiu tik tris foto ore.

O į ką fokusavai, kokį išlaikymą rinkaisi? Man mistika tas autoportretas, pavargau bebandydama sufokusuotą save išgaut, mečiau šį reikalą doh.gif kada nors biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2012 01 25, 14:44)
Pasigrožėjimui: mažytis gamtos stebuklas..

kaip graziai snaiges konturai matosi bigsmile.gif

QUOTE(Gintarija86 @ 2012 01 25, 14:48)

Savijauta biski pagerejo, tai nusprendziau nuo fotiko dulkes nupusti ir tuo paciu pulteli isbandyti smile.gif Pasidariau keleta auto smile.gif Ryt-poryt bandysiu daugiau pasidaryti, minciu yra, tik siandien nebespejau, nes sutemo biggrin.gif

ryskumas patinka tik labai suspausta viskas

QUOTE(vilte90 @ 2012 01 25, 15:29)
Prie ko čia pasikėlę?? Su tingėjimu gal ir sutikčiau, bet aš ne kiek tingėjau, kiek nemačiau reikalo skaityti +100 temų wink.gif
Man tai buvo panašiau į pasišaipymą iš naujoko smile.gif
Papildyta:
Kodėl visos taip priešiškai nusiteikusios?

vienas is neseniai prisijungusiu naujoku irgi neturejo, tai sutiko merginos, kad nereikia daryti siu ND.
As neseniai prisijungiau bet megstu paskaitineti senas temas, labai daug naudingos informacijos randu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Delicious @ 2012 01 25, 20:19)
O į ką fokusavai, kokį išlaikymą rinkaisi? Man mistika tas autoportretas, pavargau bebandydama sufokusuotą save išgaut, mečiau šį reikalą  doh.gif kada nors  biggrin.gif

turėjau su savimi kėdę ir draugę, ją pastačiau ant kėdės ir sufokusavau, tada nuspaudžiau laikmatį ir bėgau iki kėdės. Kai neturiu draugės, statau dvi kėdes [viena ant kitos], o ant jų sodinu meškį minkštą, fokusuoju į jį. Svarbu, paskui nustatyti manual fokusą, kad nenušoktų smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Zirzė @ 2012 01 25, 20:18)
be skaros geriau

ačiū, vis tik man patinka pačiai labiau su skara smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo noisy-B: 25 sausio 2012 - 19:38
QUOTE(mamagute @ 2012 01 25, 19:02)
tiek kiek matosi, tai lyg gerai smile.gif

g.gif gal ir jo, bet man vistiek reikia surast kasip ten flirck'as veikia user posted image noriu didesnes idet, vdrug perdaryt reikia g.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2012 01 25, 16:50)
reikia butinai zooma nusipirkt... kitaip kazi, ar priims i tema...

hihihi.gif

QUOTE(noisy-B @ 2012 01 25, 18:43)
Pabandžiau auto šiai savaitei lauke:
blush2.gif

Man graziai, ir ta skara man cia taip linksmai smile.gif

Snaigute irgi grazi buvo wink.gif
Atsakyti
QUOTE(erikamaja @ 2012 01 25, 15:13)
Suruošiau vaizdinę medžiagą, pamatysi, kad paprasčiau nebūna. Lroomas paprastas pas mane  biggrin.gif

Gal gali ir su manim pasidalint, kaip tekstūrą LR uždėt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(noisy-B @ 2012 01 25, 19:06)

be skaros

Be skaros geriau, neblasko demesio, bet siaip man ana nuotrauka labiau patinka.
Atsakyti
QUOTE(noisy-B @ 2012 01 25, 19:37)
turėjau su savimi kėdę ir draugę, ją pastačiau ant kėdės ir sufokusavau, tada nuspaudžiau laikmatį ir bėgau iki kėdės. Kai neturiu draugės, statau dvi kėdes [viena ant kitos], o ant jų sodinu meškį minkštą, fokusuoju į jį. Svarbu, paskui nustatyti manual fokusą, kad nenušoktų  smile.gif

Skaičiau ir Laukinės bandymus su toršeru, bandžiau pažaisti pati su kilnojamu objektu, po užrakto paspaudimo su 10 s atidėjimu daugiau mažiau tiksliai pakeisdama objektą savimi, man vistiek veidas nesusifokusavęs gaudavosi, o čia dar ir nuo kėdžių šokinėjat ir susifokusuoja viskas iš trijų bandymų doh.gif super rolleyes.gif
Atsakyti