QUOTE(Maggie @ 2012 01 26, 12:35)
nu tai jei su sigmom taip sudetinga, kodel pastebejau, kad vyrauja Sigmu pirkimu tendencija? jos ir brangesnes kazhkiek.
sigmų fiksai gal brangesni, o zoomai kaip tik pigesni. aš bent jau sigmą 24-70 pirkau, tai dvigubai pigiau. nelabai esu susipažinsu su rinbka, nesidomėjau, nes nebuvo poreikio. saugau save nu pagundų
QUOTE(Jurzole @ 2012 01 26, 12:38)
Cia su kuriuo taip, Sigmos ar Canon? Sorry, susipainiojau...
canon 50 mm 1,4
kaip tik ką tik kalbėjau su Mečkausko fototaisykla dėl tokio taisymo, tai pakalbėjom, kad jie trapūs, nereiekia net numest, pakanka spustelt kuprinėj per sluoksnį ir jau trupa jie. o mano buvo numestas. ir taisytas. ir va po 2 metų nusprendžiau vėl pabandyt pasitaisyt, mažu ims veikt

nes geras objektyvas, aštrus, gražiai plauna. bet taisymo kaina tai
suprara, nemačiau nė vienos užsipuolusios. džiaukis, kad aš neviauktelėjau, nes mėgaujuosi pikčiurnos reputacija..

todėl ir retai komentuoju

nes ne visi sugeba priimti kritiką adekvačiai. o aš dar kokius palyginimus skambius mėgstu, tuoj istoriją suraityčiau, o jautresnis žmogus ir verks paskui kamputy ir sakys, kad jį užpuolė, paniekino ir išsityčiojo

nors motyvas buvo visai kitoks. tiesiog internete draudžiama juokauti, ironizuoti, bandyti įprausti prasmes tarp eilučių, nes dalyvauja ne tik rašantysis, bet ir skaitantysis, pastarasis suasmenina, sudramina, sutragedina, meta fotografiją ir eina skandYtis