QUOTE(ritutele @ 2012 02 20, 15:29)
sveikos merginos. gal kuri  zinot nuorodele i filma  отпуск за свой счет   labai seniai ziurejau ir noreciau dar pasiziuret. aciukas 

http://kinozal.tv/de...s.php?id=370550

kaip as si varianta pamirsau?! taip taip, as ir taip darau, sakyciau megiamiausias mano variantas, bet dievazi man jau skleroze
 kaip as si varianta pamirsau?! taip taip, as ir taip darau, sakyciau megiamiausias mano variantas, bet dievazi man jau skleroze 

,,20 metu be meiles", sakyciau labai poprasciai atsiliepimai, atsisiunciau ,,probai" tris serijas
 ,,20 metu be meiles", sakyciau labai poprasciai atsiliepimai, atsisiunciau ,,probai" tris serijas  as irgi isirasau i usb ir per telika ant sofkutes ziuriu
 as irgi isirasau i usb ir per telika ant sofkutes ziuriu  per kompa man kancia, be akiu likciau
 per kompa man kancia, be akiu likciau  
  ,,20 metu be meiles", sakyciau labai poprasciai atsiliepimai, atsisiunciau ,,probai" tris serijas

Diedo laptopas turi jungtį prie teliko, jungiu. Tik prieš tai reikia to kompo kartais išprašyt, nes nesidalina šiknius
 Diedo laptopas turi jungtį prie teliko, jungiu. Tik prieš tai reikia to kompo kartais išprašyt, nes nesidalina šiknius 

Mes su diedu susitariam-aš jam varškėčių, jis man laptopą
 Mes su diedu susitariam-aš jam varškėčių, jis man laptopą