Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew aptariame ir patariame, 40 tema

QUOTE(KRISTELA @ 2012 01 25, 18:22)
drinks_cheers.gif
Ir pati esu prikaupusi labai daug nauju jcrew, zadejau su tippi, su sash sijonu foto padaryt... bet kad laiko vis truksta verysad.gif

Oooooooo, sash labai noreciau gyvai pamatyti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(sher @ 2012 01 25, 17:29)
oi kaip gerai butu kad laiko rastum  4u.gif  ir tippi ir sash labai mane domina  biggrin.gif  tik dydziu mano neimeta, bet taip fainai butu realiai pamatyti  4u.gif
Papildyta:
man tai sita kokia grazi negaliu http://www.jcrew.com...D=1327501593830 nors tos sagos be rysio ant nugaros, bet vis tiek grazi labai  biggrin.gif
ir sita labai, sita zalia spalva tokia idomi  rolleyes.gif  http://www.jcrew.com...D=1327501690723

o man tos sagos labai graziai atrodo - laukiu kol imes i sale, tada jamsiu smile.gif kaip gerai kad ne visu vienodas skonis- o tai vaiksciotume visos kaip lageryje lotuliukas.gif

ir tos zalios irgi noriu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyn: 25 sausio 2012 - 16:41
QUOTE(Lyn @ 2012 01 25, 17:40)
o man tos sagos labai  graziai  atrodo  - laukiu kol imes i sale, tada  jamsiu smile.gif  kaip gerai  kad  ne  visu  vienodas  skonis-  o tai vaiksciotume  visos  kaip lageryje  lotuliukas.gif

ir  tos zalios irgi noriu smile.gif

man nors ir nelabai man tos sagos, bet vis vien labai grazi man ji mirksiukas.gif tai ir as laukiu kol imes, bet neisivaizduoju kada cia sulauksim tokio stebuklo biggrin.gif
Atsakyti

QUOTE(marsele @ 2012 01 25, 13:18)
o gal kas turit CECE su 41 koja? mano balerinkiu, ne jcrew, na kurias turiu viduje 26,5cm, tai traukia i 10 dydi, bet pagal tai, kad visos ima 37=7, 38=8, tureciau 11 imt g.gif:

QUOTE(marsele @ 2012 01 25, 13:27)

na 27 siaip taip gaunasi, bet jei 26cm=9 dydis.. Ai nebesuku galvos, kad nors kokius dydzius imestu, tada ir griebsiu - arba 11 arba 10, nes kitaip niekaip nenuspresiu..  doh.gif

marsele, mano koja-sakyciau keliais mm didesne nei Jusu, basutes visos 11 dydis, pora ilgaauliu turiu-10 vos ne laisvi...ir batukus turiu 10dydi-mazi buvo-pratempiau....ir dar vienus mokasinus turejau, tokius auksinius, kur Keistuole pardavineja..11 dideli....padariau isvada, kad basutes tik 11, o uzdari-10, bijociau jau 11 pirkt ax.gif
Atsakyti
Kagi, pirmoji Jcrew -30% partija atkeliavo wub.gif

Raportuoju:
Heart Me megztukai truputi didinti. Nesioju xs, xxs'as tiko nuostabiai.
Nekanda. Labai smagus. Bet ne idealus.

Sijonukas Flair skirt dydi beveik atitinka. Tik kvaisa paemiau petite.. O reikejo regular imt.. nes megstu ilgesnius sijonukus. o sitas gavosi virs keliu keli cm, tai man niiiiitinkaaaa... sad.gif Nukeliavo i isparduotuve.

Golfytis Merino turtleneck sweater didintas smarkiau. XXS man dar laisvokas. Bet smagus. Bus sunesiotas..
Atsakyti
QUOTE(Aleja.lt @ 2012 01 25, 19:07)
Kagi, pirmoji Jcrew -30% partija atkeliavo  wub.gif

Raportuoju:
Heart Me megztukai truputi didinti. Nesioju xs, xxs'as tiko nuostabiai.
Nekanda. Labai smagus. Bet ne idealus.

Sakykit, jei ne paslaptis, su kokiomis apimtimis Heart Me tiko XXS dydis? 4u.gif Pati laukiu, labai bijau, jog bus mazokas verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(preta @ 2012 01 25, 19:31)
Sakykit, jei ne paslaptis, su kokiomis apimtimis Heart Me tiko XXS dydis? 4u.gif  Pati laukiu, labai bijau, jog bus mazokas  verysad.gif

82 per iskilumus. Dar truputi laisvokas. Didesnems apimtims gal net graziau atrodytu..
As megstu aptamptus, bet ir sitas nieko.

Va taip atrodo..
Prie treningu super lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aleja.lt: 25 sausio 2012 - 19:51
Aleja.lt, man visai fainas thumbup.gif
Bet Jus kokia coliuke blink.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(varlyte3 @ 2012 01 25, 20:13)
Aleja.lt, man visai fainas  thumbup.gif
Bet Jus kokia coliuke  blink.gif  bigsmile.gif

Man jis irgi labai patinka. Ne veltui gaudziau wink.gif Rytoj ir kita spalva parodysiu.
Normali as.
Atsakyti
Manes tas megstukas su sirdim visai nezavi, vaikiskas kazkoks, bet ziurint tik i dydi, tai jums puikiai tinka.
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2012 01 25, 21:18)
Manes tas megstukas su sirdim visai nezavi, vaikiskas kazkoks, bet ziurint tik i dydi, tai jums puikiai tinka.

aha, mano irgi tokia nuomone 4u.gif bet kiekvienam savo mirksiukas.gif man pvz :miniakai " patinka, o kitoms nea smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyn: 25 sausio 2012 - 20:23
QUOTE(savita1 @ 2012 01 25, 20:18)

O man patinka tokie rubeliai su cinkeliu. Ir broskes "zuikius" megstu.
Sitas prie juodo sijonuko- mano stilius 4u.gif
Atsakyti