Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew aptariame ir patariame, 40 tema

QUOTE(someday... @ 2012 01 24, 10:57)
Merginos, dar klausiu dėl tu Maikyciu Dabbar sudvejojau dėl dydžio, nešiojant S imti XS? Ar nedidintos jis? Ačiū. 4u.gif

didintos jos tokios ilgesnės , man rankovės po pusdienio išsitampo ..po namus gerai bet šiaip nors ir pigu bet ...
Atsakyti
QUOTE(varlyte3 @ 2012 01 24, 12:03)
Didintos jos, neturiu, bet kazkas lyg ir rase, kad reik imt vienu dydziu didesne  rolleyes.gif  As su 84/64 XS emiau, laukiu dabar, tikiuosi tiks  g.gif  biggrin.gif

As su 84 turiu xs, tai kazkiek pasitempia ilgiau panesiojus, bet visumoj mazesnes nenoreciau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2012 01 24, 13:05)
as su 94 xs emiau biggrin.gif

Norejau XXS, ale nebuvo doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vlastimila @ 2012 01 24, 12:08)
Man grazu ir vienos, kiek bandziau kitu firmu..ir GAP, ir BananaRepublic, ir t.t.-ne tas...tas kakliukas graziai apsiutas priduoda grozio.

Ir siemet kazkaip ju yra sale, nes anksciau praktiskai nebelikdavo ispardavime nei spalvu, nei mazu dydziu

Ne i tema, bet BR esu seniau pirkus, man geresnes, jcrew palyginus skystaliukai g.gif Nebent pasikeite dabar.
Atsakyti
Sveikos mergaites, dabar tik ilindau, ar pildo ka per nuorodas ar dar ne? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Laputa @ 2012 01 24, 12:13)
Ne i tema, bet BR esu seniau pirkus, man geresnes, jcrew palyginus skystaliukai  g.gif  Nebent pasikeite dabar.

Man tai panasios kokybes pasirode, bet Jcrew labiau patinka, butent del kakliuko apsiuto, palyginimui Landsend tai isvis schmoll.gif -tik miegojimui....
Tiesa, Jcrew perfect fit maikuciu medziagos pasitaiko nevienodos....vienos tokios standesnes, o kitos-is pernai metu-pasitaike visai tokios minkstutes..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vlastimila: 24 sausio 2012 - 11:23
Gal kas tokias turit?Kaip jos realiai?Ar nera padidintos?
http://www.jcrew.com...D=1327396548166
Atsakyti
QUOTE(Vlastimila @ 2012 01 24, 12:17)
Man tai panasios kokybes pasirode, bet Jcrew labiau patinka, butent del kakliuko apsiuto, palyginimui Landsend tai isvis  schmoll.gif -tik miegojimui....

Panasu, kad suprastejo kokybe drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(vaiciciaku @ 2012 01 24, 11:17)
Sveikos mergaites, dabar tik ilindau, ar pildo ka per nuorodas ar dar ne? ax.gif

kol kas niiii schmoll.gif
bando kantrybe..
Atsakyti
nu ka siandien vel sedim be pietu? lotuliukas.gif
Atsakyti
Kas ka gaudo? Pasidalinkit..
As tai tik viena sijona, tai nedaug jau vilciu turiu.. sad.gif
Gal dar wildcat'a. Ar pasvajociau apie sias CECE wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Aleja.lt @ 2012 01 24, 12:27)
kol kas niiii  schmoll.gif 
bando kantrybe..

ir vel... doh.gif
seniau atsimenu nuo ryto pradedavo pildyt, dabar visai ant pietu, o apie oficialu papildyma net nekalbu doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti