Įkraunama...
Įkraunama...

Belgija

QUOTE(Sophi @ 2010 10 20, 19:49)

10-journey ticket: € 21.00

Ačiū - supratau, kad oro uosto maršrutas yra spec. ir kiti bilietai ten negalioja

aš tai pvz ir matydavau tą kainą, kai perku automate orouoste, tipo autobusams, kurie važiuoja ta linija orouostas-nato-centras, ale kas nežino, tai gal ir renkas, blush2.gif aš perku tą eilinį, 12,30, įlipus nieko nesakau kur važiuoju, atsižymiu ir viskas, lipk kur nori, iš tų stotelių aišku, kur stoja.. o autobusai tik du vistiek 12 ir 21m pavažiuoju iki kur reikia, ir tada į metro arba jau kitur//
Atsakyti
Grange, ir aš taip dariau biggrin.gif Nes ta kaina galiuoja, jei tavo pradinė arba galinė stotelė yra oro uostas. Taigi kai įlipi oro uoste, reik mokėt pilną kainą. Čia nebent jei važiuoji iš miest link oro uosto gali nelegalinti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jaguarka @ 2010 10 20, 21:08)
Grange, ir aš taip dariau  biggrin.gif  Nes ta kaina galiuoja, jei tavo pradinė arba galinė stotelė yra oro uostas. Taigi kai įlipi oro uoste, reik mokėt pilną kainą. Čia nebent jei važiuoji iš miest link oro uosto gali nelegalinti  smile.gif

tai gerai, kad ne aš viena blush2.gif

bet ir tai, jei įlipus nieko nesakai,tai ką ten suseks, nebent jei patikrins, ale nepasitaikė dar tokių atvejų... (nes iš miesto iki orosuoto ir važiuodacau dažnai)./
Atsakyti
O tas 12 ir 21 veža iki Charlemagne building (čia Rue de la Loi/Wetstraat) ir centro? Gyvensim Avenue Eugène Plasky, tai pro ten lyg ir tikrai važiuoja jie. Vieną dieną nuo viešbučio turėsim nusibelst iki to Charlemagne building (nors pagal žemėlapį tai ten, atrodo, ir pėstute įveikiamas atstumas), o kitą dieną planuojam vojažą po Briuselį rolleyes.gif
Atsakyti
mes irgi zadam vaziuot aplankyt briuseli ir dar kelis miestelius.norejau paklaust:ar is briuselio i briuge yra koks metro ar vaziuot autobusu?ar apsimoka pirkt ta kortele 10ciai kartu?
Atsakyti
QUOTE(lellyte@ @ 2010 11 02, 23:54)
mes irgi zadam vaziuot aplankyt briuseli ir dar kelis miestelius.norejau paklaust:ar is briuselio i briuge yra koks metro ar vaziuot autobusu?ar apsimoka pirkt ta kortele 10ciai kartu?

metro važinėja tik Briuselyje mirksiukas.gif
Į briugę geriausiai važiuot traukiniu, greičiausiai. nes autobusu praleisi pusę dienos į vieną galą.
traukiniui bilietą nusipirksi stotį, jei savaitgalis, bus pigiau, darbo dienom šeik tiek brangiau.

kortelė naudinga jei važiuosi daugiau nei 2-3 kartus metro. taip bus pigiau.
Atsakyti
Man atrodo, jog savaitgalis traukiniai net 50proc. pigesni smile.gif
Atsakyti
Na ka atsizymesiu ir as,kad neperseniausiai buvau Belgijoje,o tiksliau-Briusely,kadangi turejome tik gera pusdieni,daug ko nespejome apziureti yu.gif Pabuvojome tame ispudingajame atome,kaip jau minejo kazkuri forumiete viduje tikrai nieko gero... beee.gif bet wa norint pasigrozeti miesto panorama-labai tam tinkama vieta good.gif bet tik tam...nemazai ekspoziciju buvo uzdaryta,kai kur is vis neleido eiti...na nezinau,man tai nelabai ten schmoll.gif na bet cia tik mano nuomone,gal man tada tik tada taip tox nekoks ispudis susidare... g.gif Wa is isores ziurint i sita atoma tai vaizdelis gerulis ,gerai atrodo didis.gif nereikia net i vidu eit...Gaila,kad mini europa buvo uzdaryta...kazkodel ten labai norejau patekti ir se tau,kad nori...
Na ka toliau dar nulekem pasivaikscioti po centines aikstes,bei gatveles,toj geliu aiksteje ( nezinau kaip tiksliai ji vadinasi... blush2.gif ) isgereme vysniu alalio drinks_cheers.gif sukirtome po tradicini vafliuka essen.gif
,prisiziurejome visokiu zmogenu sou ir patraukeme ieskoti to izymiojo mizniuko,kuris kazkodel manes visai nesuzavejo kai netycia ji aptikome hihihi.gif dar mane norejo nufotkinti prie jo,tai vos ne zvengti pradejau,ale' kam cia mane fotkini prie jo,nenoriu lipti per situ visu ciurku galvas norint prie jo bent kiek priarteti lotuliukas.gif sakau as : Einam ieskoti to tikrojo Manneken Pis, o man sako,gi jis cia ir yra 4u.gif paskui seke blaskymasis po ivirias skanumynu ir smutlelynu parduotuveles,kurios man labai patiko thumbup.gif dar uztikome ta laimes moterele,tai isgrabaliajome ja,kad tik kuo laimingesni butumem lotuliukas.gif bet dar kazkodel ta magija nesuveike tongue.gif dar sen bei ten pasibadziojom,sedom i masiniuka pavazinejome dar gera valandele po si miesta na ir ka ir pasibaige musu"ilgoji "pazintis su siuo miestu biggrin.gif
ISVADA:visu apdainuotos ir issiuciuotos istorijos bei pasakojimai apie sio miesto izymybes,manes 100% nesuzavejo 4u.gif Seip pats miestas tai labai grazus ir mielas mirksiukas.gif jau pasikartosiu bet cia tik mano nuomone su kuria siuo metu sutinku.Mums matyt reikes kita karta atlekti i Briuseli ilgesniam laikui ir siuo miestu pradet zavetis is naujo ir tuomet gal jis man laaaabai patiks clap.gif
P.S.Atleiskit moterytes,kad as cia taip netrumpai... 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Amberr*: 06 lapkričio 2010 - 03:17
4u.gif smagu paskaityt "turisto" nuomonę.
O pas sisiojančią mergaitė buvot? g.gif

šiaip, iš ties tokių įžymių vietų nu kai patomas, berniukas tai jų nedaug, bet paprastai pats miestas, mažos gatvelės, stilius žavi mane ir dabar nors ir matau jau kaip ir kasdien ...
o atomo viduj aš dar ir nebuvus, tai nežinau ar kada ir būsiu, reiktų,ale vis kažkaip nėr kada, bet ir tai nebent tik panormai..
Atsakyti
Atomo viduj tikrai nieko gero.
O man Briuselis pats pačiausias miestas kol kas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Cinside @ 2010 11 06, 14:01)

O man Briuselis pats pačiausias miestas kol kas  biggrin.gif

iš visų Belgijos miestų, ar apskritai matytų?
Atsakyti
[quote=grange,2010 11 06, 01:07]
4u.gif smagu paskaityt "turisto" nuomonę.
O pas sisiojancia mergaite buvot? g.gif

Ne pas sisiojancia myzniuke nebuvom... ax.gif o kurioje miesto vietoje ji yra?ir kuom ji izymi? smile.gif Pas mus buvo tokia eksprontine kelione,labai spontaniskai sugalvota ir realizuota, labai neissigylinant i miesto izimybes ir idomias vietas... blush2.gif tai va mums taip ir gavosi,kad"kur siekta,kur griebta..." doh.gif matyt nemazai geru dalykeliu busime praleide... 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Amberr*: 07 lapkričio 2010 - 02:05