Na ka atsizymesiu ir as,kad neperseniausiai buvau Belgijoje,o tiksliau-Briusely,kadangi turejome tik gera pusdieni,daug ko nespejome apziureti

Pabuvojome tame ispudingajame atome,kaip jau minejo kazkuri forumiete viduje tikrai nieko gero...

bet wa norint pasigrozeti miesto panorama-labai tam tinkama vieta

bet tik tam...nemazai ekspoziciju buvo uzdaryta,kai kur is vis neleido eiti...na nezinau,man tai nelabai ten

na bet cia tik mano nuomone,gal man tada tik tada taip tox nekoks ispudis susidare...

Wa is isores ziurint i sita atoma tai vaizdelis gerulis ,gerai atrodo

nereikia net i vidu eit...Gaila,kad mini europa buvo uzdaryta...kazkodel ten labai norejau patekti ir se tau,kad nori...
Na ka toliau dar nulekem pasivaikscioti po centines aikstes,bei gatveles,toj geliu aiksteje ( nezinau kaip tiksliai ji vadinasi...

) isgereme vysniu alalio

sukirtome po tradicini vafliuka
,prisiziurejome visokiu zmogenu sou ir patraukeme ieskoti to izymiojo mizniuko,kuris kazkodel manes visai nesuzavejo kai netycia ji aptikome

dar mane norejo nufotkinti prie jo,tai vos ne zvengti pradejau,ale' kam cia mane fotkini prie jo,nenoriu lipti per situ visu ciurku galvas norint prie jo bent kiek priarteti

sakau as : Einam ieskoti to tikrojo Manneken Pis, o man sako,gi jis cia ir yra

paskui seke blaskymasis po ivirias skanumynu ir smutlelynu parduotuveles,kurios man labai patiko

dar uztikome ta laimes moterele,tai isgrabaliajome ja,kad tik kuo laimingesni butumem

bet dar kazkodel ta magija nesuveike

dar sen bei ten pasibadziojom,sedom i masiniuka pavazinejome dar gera valandele po si miesta na ir ka ir pasibaige musu"ilgoji "pazintis su siuo miestu
ISVADA:visu apdainuotos ir issiuciuotos istorijos bei pasakojimai apie sio miesto izymybes,manes 100% nesuzavejo

Seip pats miestas tai labai grazus ir mielas

jau pasikartosiu bet cia tik mano nuomone su kuria siuo metu sutinku.Mums matyt reikes kita karta atlekti i Briuseli ilgesniam laikui ir siuo miestu pradet zavetis is naujo ir tuomet gal jis man laaaabai patiks
P.S.Atleiskit moterytes,kad as cia taip netrumpai...
'' Iki vestuvių, vyrams patinka visos moterys... Po vestuvių - viena mažiau...

)"