Įkraunama...
Įkraunama...

Belgija

QUOTE(abaka @ 2011 04 06, 11:26)
oi, pakomentuokit, prašom detaliau  blush2.gif : sakysim mes trise nusiperkam tą vieną 10-ies kartų bilietą  ir važiuojam nuo viešbučio iki centro metro su 2-iem persėdimais (1-os valandos bėgyje), tai kaip skaičiuojasi kad įvyko 3 kelionės ar 6 ar dar kaip kitaip? Ir kaip reikia atsižymėt ar įlipus į traukinį ar ir išlipant  g.gif ?

metro bilietuką atsižymėsi prieš nusileidžiant laiptais jau į patį metro, kai kur būna jau padaryti ir tie vartai, kad kol neatžymėsi, tol neatidarys.
tramuose būna ir pačiuose, jei nespėji to padaryt prieš įlipant, bet metro turi atsižymėt dar tik įėjus, ir kai kur būna tokie pat vartai išlipus, kad turi įdėt į tą aparačiuką, kad atsidarytų, bet tikrai ne visur.

jei jūs važiuojat tryse 1 valandos bėgyje, tai atėjus į pirmą metro stotį, tą bilietuką atžymėsit 3 kartus, tiesiog įdedi, išmeta, įdedi,išmeta... ir einat į metro, kai jau persėdimus darysit, įdėjus į aparatą iš kart rodys transit, ir atžymi jau už visus 3. nebereikia 3 kart žymėt, ir aišku nieko nenuskaičiuos.

kai važiuosit atgal, sakykim, jei jau bus praėjus daugiau nei valanda, vėl lygiai taip pat atžymit 3 kartus, už tiek žmonių, kiek yra kartu važiuojančių, persėdimuose vėl atžymit, rodo transit, ir viskas.

realiai bus sunaudoti 6 kartai už keliones pirmyn ir atgal trim žmonėm, (na jei neįsitenkant į 1 val) jum biliete liks 4 kelionėms. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo grange: 06 balandžio 2011 - 12:14
įsiterpsiu į pokalbį - gal galit patart kaip kuo pigiau nuskristi į Briuselį?
Atsakyti
QUOTE(Jazira @ 2011 04 06, 22:06)
įsiterpsiu į pokalbį - gal galit patart kaip kuo pigiau nuskristi į Briuselį?

Ryanair
Atsakyti
Ekspromtu sumąstėme sūnui 10-ojo gimtadienio proga padovanoti savaitėlę pramogų ir kelionių Belgijoje. Dabar bandau dėliotis programą. Mat jam tai irgi nebus pirmoji viešnagė tuose kraštuose, bet iš ankstesnių kelionių jis nedaug ką ir bepamena. Žinau tiksliai, kad noriu vaikui parodyti Briugę (ten dar nebuvęs). Jei neklystu, ten lyg ir šokolado muziejus yra? Ar maišau kažką... Neabejotinai reiktų kokio pramogų parko. Esame buvę Walibi, tad norėtųsi kito, geriau arčiau Briuselio. 1-2 dienas skirsime Briuselio muziejams, renkuosi kokiems (gal pasiūlymų būtų - buvome Karo, automobilių ir kažkokiame mokslo įdomybių). Porą dienų numatyta Olandijai - čia jau mano sentimentai, teko 1,5 metų ten kažkada praleisti. Tad iš esmės lieka dar viena diena. Mąstau, ką dar galėčiau pasiūlyti smalsiam, nuotykius mėgstančiam vaikinui. Keliausime priešvelykinę savaitė, t.y. jau visai tuoj.
Atsakyti
Baltike mirksiukas.gif , gal galit išduot paslaptį kur radot nakvynę blush2.gif ?Ir aš pasižiūrėjau kad pigūs bilietai, smagu būtų nulėkt.Gal dar kas galit parekomenduot pigią nakvynę 4 asmenų šeimynai.
Atsakyti
QUOTE(SOLI-SOL @ 2011 04 07, 13:36)
Baltike mirksiukas.gif , gal galit išduot paslaptį kur radot nakvynę blush2.gif ?Ir aš pasižiūrėjau kad pigūs bilietai, smagu būtų nulėkt.Gal dar kas galit parekomenduot pigią nakvynę 4 asmenų šeimynai.

Giminių turime ax.gif . Bet studentiškais metais esu Briuselio youth hosteliuose nakvojusi net keliuose: keturviečių kambarių kainos visai padorios buvo net studento akimis. Tai jei komfortui nereiklūs, pasidairykite tenai.
Atsakyti
QUOTE(Baltike @ 2011 04 07, 11:14)
Ekspromtu sumąstėme sūnui 10-ojo gimtadienio proga padovanoti savaitėlę pramogų ir kelionių Belgijoje. Dabar bandau dėliotis programą. Mat jam tai irgi nebus pirmoji viešnagė tuose kraštuose, bet iš ankstesnių kelionių jis nedaug ką ir bepamena. Žinau tiksliai, kad noriu vaikui parodyti Briugę (ten dar nebuvęs). Jei neklystu, ten lyg ir šokolado muziejus yra? Ar maišau kažką... Neabejotinai reiktų kokio pramogų parko. Esame buvę Walibi, tad norėtųsi kito, geriau arčiau Briuselio. 1-2 dienas skirsime Briuselio muziejams, renkuosi kokiems (gal pasiūlymų būtų - buvome Karo, automobilių ir kažkokiame mokslo įdomybių). Porą dienų numatyta Olandijai - čia jau mano sentimentai, teko 1,5 metų ten kažkada praleisti. Tad iš esmės lieka dar viena diena. Mąstau, ką dar galėčiau pasiūlyti smalsiam, nuotykius mėgstančiam vaikinui. Keliausime priešvelykinę savaitė, t.y. jau visai tuoj.

Na, mes su vyru vykstam antrą kartą ax.gif , šįkart vežamės ir 12-metį sūnų, tai lankytinų objektų sąraše Nr.1 yra Antverpeno ZOO ir Akvariumas, bet dabar išskaičiau, kad yra dar vienas zoologijos sodas prie Mecheleno "Plackendael", įdomu kurį būtų labiau verta aplankyti, nes į abu tai pritrūksim laiko...
Atsakyti
QUOTE(abaka @ 2011 04 08, 13:23)
bet dabar išskaičiau, kad yra dar vienas zoologijos sodas prie Mecheleno "Plackendael", įdomu kurį būtų labiau verta aplankyti, nes į abu tai pritrūksim laiko...

Aš buvau abiejuose.
Antwerpeno daaaug didesnis, ir įdomesnis, aišku. be to, yra akvariumai, kur nuostabios žuvys, visokie ropliai ir pan.
Planckendale turbūt daugiau visokių atrakcijų mažesniems vaikams, gali pašert ožkytes, jas paglostyt ir pan. , smėlio dėžės, pažėt kaip vandens malūnas dirba, ir pilstyt vandenį, bet čia jau mažiukams...
bet jei reiktų rinktis, be kalbų Antwerpeną rinkčiaus, visą dieną prabuvau smile.gif o dabar oras iš vis fantastinis,tai bus gražu.

bendram vaizdui susidaryt, jei nori:

http://public.fotki..../antwerpen-zoo/

nžn kodėl tiek mažai foto iš Mecheleno, negi tik tiek dariau g.gif
http://public.fotki....anckendael-zoo/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo grange: 08 balandžio 2011 - 13:30

bendram vaizdui susidaryt, jei nori:

http://public.fotki..../antwerpen-zoo/

nžn kodėl tiek mažai foto iš Mecheleno, negi tik tiek dariau g.gif
http://public.fotki....anckendael-zoo/
[/quote]

Oi Grange ačiū 4u.gif , iš kart nusprendžiau kad Antverpenas ir taškas smile.gif . O tas akvariumas tai yra atskiras pastatas kitoj aikštės pusėj ar yra ir pačiam zoologijos sode?
O į Mecheleną (į miestelį) ar verta užsukt?

Beje tie žydintys medžiai Plackendaele nuotraukose - NEREALŪS bigsmile.gif ...
Atsakyti
QUOTE(abaka @ 2011 04 08, 14:23)
Na, mes su vyru vykstam antrą kartą  ax.gif , šįkart vežamės ir 12-metį sūnų, tai lankytinų objektų sąraše Nr.1 yra Antverpeno ZOO ir Akvariumas, bet dabar išskaičiau, kad yra dar vienas zoologijos sodas prie Mecheleno "Plackendael", įdomu kurį būtų labiau verta aplankyti, nes į abu tai pritrūksim laiko...

Mes Antverpeno Zoo prieš 4 metus buvome. Pirkome kompleksinį bilietą kartu Zoo ir Akvariumui, bet Akvariumui laiko nebeliko - praktiškai visą dieną zoologijos sode praleidome (yra šiek tiek žuvų ir pačiame Zoo, bet, jaučiu, akvariumas įspūdingesnis).
Atsakyti
QUOTE(abaka @ 2011 04 08, 16:28)
Oi Grange ačiū  4u.gif , iš kart nusprendžiau kad Antverpenas ir taškas smile.gif . O tas akvariumas tai yra atskiras pastatas kitoj aikštės pusėj ar yra ir pačiam zoologijos sode?
O į Mecheleną (į miestelį) ar verta užsukt?

Beje tie žydintys medžiai Plackendaele nuotraukose - NEREALŪS  bigsmile.gif ...

čia kur aš buvau, tai pačiam zoo pastatas yra,yra nuorodos, kas kur,o šiaip nebuvus dar akvariume tam atskiram kur yra, nors dabar reiktų, nes turiu 50 proc bilietui nuolaidą g.gif bet vis neprisiruošiu..

O į Mecheleną,tai nelabai sakyčiau blush2.gif nežinau ar yra ten ką žiūrėt tokio įdomaus, šiaip kaip miestas man nepatinka, sakyčiau toks nešvarus palyginus su kitais (b prieš ~12 metų gyveno ten, tai sakė tada buvo vienas gražesnių miestų po Briuselio, bet po to atsirado labai daug marokiečių,tai taip va ir pasikeitė..).
o tos medžių kompozicijos tai aha ,labai patiko smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo grange: 08 balandžio 2011 - 23:05
jau kad prisirinkau senu ir nauju zinuciu. galvoju su vaikais pavaziuoti, tai baisiai daug klausimu. gal padesit ax.gif

QUOTE(abaka @ 2010 04 08, 14:15)
Briuselyje nakvojom Eurocap Hotel - (60eur/para su pusryčiais) -

kaip jus tokias kainas randat??? ar cia dabar taip viskas subrange, ar as nemoku ieskoti?

QUOTE(Nega @ 2010 04 21, 11:10)
  O kaip su kalba, ar ten angliškai visur galima susišnekėti? Beje, gal kas lankėsi su vaikais atrakcionų parke Walibi,

o jis cia paciam briusely?

QUOTE(Baltike @ 2010 05 06, 17:23)
Esu buvusi Walibi parke su 6 ir 3 metų sūneliais. Jiems tai buvo pirmas atrakcionų parkas, todėl įspūdis milžiniškas (man po kelių Disneilendų tikrai šiaip sau). 6 valandų pasirodė maža, nors į pusę atrakcionų mažieji negalėjo patekti dėl amžiaus... Ir Antwerpeno zoologijos sode sugaišome visą dieną. Turėjome kartu nusipirkę bilietus į jūrų muziejų, bet tam jau nebeliko laiko.

o jeee.

o gal kas galit imesti to zoo ir akvariumo nuorodas. kazkada buvau radus, o dabar niekaip doh.gif

ir jauciu jei tik 2 pilnom dienom, tai nieko nespesim?
nes noreciau zoo, juru muzieju, tada tuos atrakcionus. o dar ir gentas su briuge rupi....
Atsakyti