Pagaliau susiruošiau sumesti savo kelionės į Belgiją įspūdžius ir nuotraukas. Gal kam pravers...

QUOTE(grange @ 2011 06 28, 22:16)
Na, ketinam skristi savaitei laiko. Mąstau, ką apžiūrėti, ko ne. Kokias tris dienas skirsim Belgijai, o kitas, gali būti kitom šalim aplink ją, bet nakvynė vis tiek bus Belgijos pietuose visą savaitę.

mmm, na tai jau čia nemažai paskutinius psl pasakojo ką kur matė, kas patiko, aš tai taip negaliu pasakyt, kiekvieno poreikia skirtingi, vienam patinka, kitam ne..
man pvz vienintelis dalykas nesudarė didelio įspūdžio tai mini Europa. gerai, kad tada buvo šventė (baltijos kelio minėjimas) ir mes įėjom nemokamai, kitaip tai būčiau gailėjusis sumokėjus. Bet manau nepadarė įspūdžio dėl to, kad Londone esu buvus Legolende, tai man ten buvo daug didesnis wow, nei kad čia.
visur kitur kur teko būt, patiko...
Vis dar svarstau ar verta į atomą keltis... vieni sako verta, kiti ne,tai taip vis ir neprisiruošiu...
man pvz vienintelis dalykas nesudarė didelio įspūdžio tai mini Europa. gerai, kad tada buvo šventė (baltijos kelio minėjimas) ir mes įėjom nemokamai, kitaip tai būčiau gailėjusis sumokėjus. Bet manau nepadarė įspūdžio dėl to, kad Londone esu buvus Legolende, tai man ten buvo daug didesnis wow, nei kad čia.
visur kitur kur teko būt, patiko...
Vis dar svarstau ar verta į atomą keltis... vieni sako verta, kiti ne,tai taip vis ir neprisiruošiu...
QUOTE(Shoko @ 2011 06 29, 13:12)
Sakykit, iš Briuselio su greitaisiais traukiniais į kurias sostines galima pakliūt? Paryžius, Londonas? Ar ne? Ir kaina apie 100 EU į abi puses?
na su Eurostaru taip , Į Londoną, Paryžių, bet bandžiau įdomumo dėlei kainą į Paryžių pažiūrėt ir rašo, kad iš briuselio nėr, tai nesuprantu.. ar data netiko ar reik iki Lille važiuot pirma, nebuvo kada daugiau ieškot.
Ne greituoju, bet thalys važiuoja ir į Amsterdamą. jei pirksi iš anksčiau, bus apie 80 eur, jei prieš kelias dienas, ypač Eurostar, tai bus ir brangiau.
QUOTE(grange @ 2011 06 29, 17:26)
na su Eurostaru taip , Į Londoną, Paryžių, bet bandžiau įdomumo dėlei kainą į Paryžių pažiūrėt ir rašo, kad iš briuselio nėr, tai nesuprantu.. ar data netiko ar reik iki Lille važiuot pirma, nebuvo kada daugiau ieškot.
Ne greituoju, bet thalys važiuoja ir į Amsterdamą. jei pirksi iš anksčiau, bus apie 80 eur, jei prieš kelias dienas, ypač Eurostar, tai bus ir brangiau.
Į Paryžių bilietus reikia pirkti per
www.tgv-europe.com/en
Vėl planuoju keliauti į Belgiją
Didesnius miestus (Briuselį, Briugę, Antverpeną, Gentą bei Namurą) jau esu aplankiusi. Kur rekomenduotumėt dar apsilankyti iš kitų miestų ir miestelių. Turėsiu 4 dienas. Mąstau apie Leuveną, Mecheleną, Liežą, gal pajūrį (jei geras oras bus).

QUOTE(Eighteen @ 2011 07 15, 00:08)
Didesnius miestus (Briuselį, Briugę, Antverpeną, Gentą bei Namurą) jau esu aplankiusi. Kur rekomenduotumėt dar apsilankyti iš kitų miestų ir miestelių. Turėsiu 4 dienas. Mąstau apie Leuveną, Mecheleną, Liežą, gal pajūrį (jei geras oras bus).

Dinant, Durbuy, Boullion

QUOTE(Eighteen @ 2011 07 15, 00:08)

Mechelenas, mano nuomone, nieko ypatingo, ypač po didesniųjų miestų, įspūdžio ko gero nepadarys. O apie Hasseltą nesvarstėt? Ten ir japoniškas sodas (berods, didžiausias Europoj), ir jenever (vietinės "degtinės") muziejus su degustacijom...
Ir dėl Durbuy pritariu, nuostabus mini-miestelis! Ypač prieš Kalėdas, labai jauki mugė siaurose gatvelėse, kepami kaštonai, mmm...