Įkraunama...
Įkraunama...

Belgija

Sveikos.
Ir mes su MB susiruosem i Briuseli. Busim 3 naktis. Realiai turim 2 pilnas paras susipažinimui su Briuseliu. Vaziuojam per kovo ilgaji savaitgali. Ir tik dabar pamačiau, kad Europos mini parkas nedirbs. Gaila kaip... verysad.gif
Na einu rinktis informacijos ir planuotis marsrutus... 4u.gif Bet kaip sunku padaryti tai, neturint zemelapio Briuselio pries akis su visom pazymetom idomiomis vietomis. o ekspromtu apziurint, nesigauna gerai ir reikia eiti po kelis kartus panasiais marsrutais.. ir pinigu ir laiko susigadina. doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Google @ 2013 02 24, 10:10)
Bet kaip sunku padaryti tai, neturint zemelapio Briuselio pries akis su visom pazymetom idomiomis vietomis.

o tai inetrnete nėra? g.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2013 02 24, 16:14)
o tai inetrnete nėra?  g.gif

na popierinis man visada mieliau.. biggrin.gif internete daug visko, bandau dar atrasti ta, kuris man tiktu... kol kas dar tik pradejau savo planavimus ir paieskas..
Atsakyti
Aš ką tik iš Briuselio. Galiu patikslinti kainas:
Bilietas iš Charleroi oro uosto autobusas+traukinys į Briuselio Midi stotį - 14.20 eu.
Metro 10 kelionių bilietas - 13.50 eu.

Kaip suprantu, kainos pasikeitė neseniai, nes internete buvau mačiusi mažesnes.

Tai dabar shuttle iš oro uosto išeina pigiau nei traukinys (13 eu), bet aš kadangi buvau su vaiku, tai man traukinys vis tiek labiau apsimokėjo, nes vaikas nemokamai. O ir įdomiau dviaukštčiu traukiniu važiuot smile.gif. Tik atgal važiavom su shuttle, nes reikėjo oro uoste atsirasti labai anksti.
Atsakyti
QUOTE(Google @ 2013 02 24, 14:22)
na popierinis man visada mieliau..  biggrin.gif internete daug visko, bandau dar atrasti ta, kuris man tiktu... kol kas dar tik pradejau savo planavimus ir paieskas..

na tai atsispauzdint juk galima biggrin.gif

QUOTE(smiltpeliuke @ 2013 02 24, 16:32)
Kaip suprantu, kainos pasikeitė neseniai, nes internete buvau mačiusi mažesnes.

aha reiškias traukinio pasikeitė, tai tada tikrai apsimoka labiau shuttle jau dabar. nors man gal dar kitaip, kai važiuoju iš namų, dar papildomai traukiniu mokėt reikia
Atsakyti
Na ir man nusimato kelione i Briuseli, busim dvi dienas- balandzio 30 ir geguzes 1.
Perskaiciau visa tema ir jau po truputi planuoju, ka noresiu pamatyti:)
Kokia bilieto kaina i karaliskuosius sodus?nepakilo?5 eurai?ir pirkti juos galima tik vietoj?
Atsakyti
QUOTE(Mitsouko @ 2013 03 24, 14:46)
Na ir man nusimato kelione i Briuseli, busim dvi dienas- balandzio 30  ir geguzes 1.
Perskaiciau visa tema ir jau po truputi planuoju, ka noresiu pamatyti:)
Kokia bilieto kaina i karaliskuosius sodus?nepakilo?5 eurai?ir pirkti juos galima tik vietoj?

pirkt tai tik vietoj, kaina žmogui 2,50 eur iki 18 m. nemokamai.

lankymo valandos:

Opening hours : Tuesdays, Wednesdays, and Thursdays from 9:30 am until 4:00 pm.
On Fridays from 01:00 until 04:00 pm and from 08:00 pm until 10:00 pm; Saturdays and Sundays open from 09:30 am until 04:00 pm and from 08:00 pm until 10:00 pm.

Admission fee is 2.50 EURO. Visitors under the age of 18 are admitted for free.

galvoju jum turbūt tai tik 30 viena diena, nes 05,01 tai galvoju ar atidaryta bus g.gif gal g.gif
Atsakyti
Na as planavau kaip tik geguzes1 diena, ta diena atidaromas geliu paviljonas ar kaip ji pavadinti...tarsi siltnamis rumu formos.ir parašyta,kad kasmet atidaromas tik 2 savaitems per metus,tai noreciau nepraleisti.bet ten matyt dar kazkiek papildomai reikes moketi?

Čia norėčiau nueiti wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Mitsouko @ 2013 03 24, 15:35)
Na as planavau kaip tik geguzes1 diena, ta diena atidaromas geliu paviljonas ar kaip ji pavadinti...tarsi siltnamis rumu formos.ir parašyta,kad kasmet atidaromas tik 2 savaitems per metus,tai noreciau nepraleisti.bet ten matyt dar kazkiek papildomai reikes moketi?

tai tai gal dirbs, tik taip pagalvojau kad 05,01 viskas u-daryta, bet ten ga kaip muziejus, bus išimtis.
na tie sodai ir yra pagrindinis akcentas tas "pavilijonas" nes lauke tai ten nelabai nėr ką matyt pievos ir tiek biggrin.gif
veikia nuo 19/04/2013 - 12/05/2013

kad daugiau mokėt nereikėjo niekur, tik įeinant. nebent kas keitės, nežinau...
Atsakyti
Ačiū labai už atsakymą smile.gif
O ir Europos parkas turėtu būti uždarytas gegužės 1d.?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mitsouko: 24 kovo 2013 - 21:50
Grange, geriau jau būčiau nemačiusi jūsų nuotraukų iš Karališkųjų sodų.... sad.gif taip širdį dabar skauda, kad būsime Briuselyje birželio pradžioje ir pagal pateiktą kalendorių sodai jau bus uždaryti sad.gif cry.gif
svarstau net, kad kitais metais atskirai reikia i Briuselį pigių bilietų pasiieškot vien šiam grožiui pamatyti.

beje, kadangi šiemet atskrendam ir iš karto turėsime auto, gal galite rekomenduoti kokį nors biudžetinį variantą nakvynei (nebūtinai Briuselyje, gali buti ir 50-100 km aplink)?
Atsakyti
QUOTE(zirziliaZ @ 2013 05 05, 10:24)
beje, kadangi šiemet atskrendam ir iš karto turėsime auto, gal galite rekomenduoti kokį nors biudžetinį variantą nakvynei (nebūtinai Briuselyje, gali buti ir 50-100 km aplink)?

formule 1 tada viešbutukai geriausiai. jie pigūs, bet tvarkingi, na dušas koridoriuje, bet jei norisi pigiau,tai netūrėtų maišyti. kamabry paprastai yra didelė dvigulė lova ir dar gali palipt į viršų vienąs, vaikui vyresniamar šiaip. 3-4 telpa.
čia dabar ka kurie su Ibis susijungę man atrod, ir ekonomiškas variantas.
Atsakyti