Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip išsireikalauti alimentus?!

QUOTE(Erendira @ 2015 03 06, 10:39)
Be panikos  4u.gif  Kartą padarysit ir paskui bus ramiau. Be to, ne sau tą pragarą einat. Teismų praktika yra 1/2 MMA, dabar tai apie 145 Eur. Kai trys vaikai, situacija gali ir šiek tiek kisti.
Jei pajamos meluojamos, bet turto yra, tai ir akcntuojate šį aspektą, nes pinigų reikia ne tik tam turtui įsigyti, bet ir jam išlaikyti, taigi, iš MMA tas nesidaro, ir ežiui aišku.
Ir pasistenkit teisme kuo ramiau laikytis, padeda  mirksiukas.gif

Dar kartelį ačiū. Nepasiduosiu nors tu ką, ir kova ne dėl trijų o dėl dviejų jo vaikų. blush2.gif
Bliamba geriausiam klaipedos advokatui jau suplojo jis 5 tukst litu( pati mačiau, nes turėsiu 60 procentų apmokėti, taip sakė jo advokatė) tai galėjo jis padėti man sutvarkyti dukros dantukus ir nebūtu jokių teismų. tai ne, jis geriau tuos pinigus advokatui sukyš... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Žiedė @ 2015 03 06, 09:42)
Ačiū mergaitės. Bet dar noriu paklausti. sakykim eks dirba per LT įmonę norvegijoje. aišku, kad alga jis parodė minimumą. bet o kaip butas? sodas? dvi geros masinos? Į TAI neatsižiuriama a ne?  juk ir taip aišku, kad alga mokama į vokelį. Pati juk su juo gyvenau ir žinau, kaip kas yra. jo mėnesinė alga yra apie  5 tukst ir net daugiau.
del 140 euru, turiu praeiti pragarą. siaubas nebegaliu verysad.gif

pareikalauk teisme, kad pristatytu pazymas apie turima turta. islaikyma gali priteisti ir turtu, kuri galesi parsiduot ir turesi pinigus.
advokato islaidu tau nepriteis, nepergyvenk, jis tik grasina
Atsakyti
QUOTE(Žiedė @ 2015 03 06, 12:04)
Dar kartelį ačiū. Nepasiduosiu nors tu ką, ir kova ne dėl  trijų o dėl dviejų jo vaikų. blush2.gif
Bliamba geriausiam klaipedos advokatui jau suplojo jis 5 tukst litu( pati mačiau, nes turėsiu 60 procentų apmokėti, taip sakė jo advokatė) tai galėjo jis padėti man sutvarkyti dukros dantukus ir nebūtu jokių teismų. tai ne, jis geriau tuos pinigus advokatui sukyš...  doh.gif

Pas mane panasi situacija..ex yra imones savininkas, idarbines save direktoriumi ant minimumo, tai antstoliai nieko padaryti negali "Ar Jus zinote, kad jis uzdirba minimuma? - sako jie man doh.gif Pats statosi nama Vilniaus ribose, kur zeme yra uzrasyta ant tevu, auto ant imones, o butas, kuriame gyvena taip pat ant tevu. Imones pavadinime net yra jo vardo dalis..bet visi lyg akli doh.gif Juk imones saskaitos arestuoti negali. Tai jau trecia karta pradejau ikiteismini tyrima, viena karta ji jau 3 menesiam nubaude, bet jis geriau mokes advokatams ir tures teistuma nei pades islaikyti jo vaikus..durniu laivas doh.gif
Atsakyti
Beje, o dar varo ant moteru logikos.. Tegul kaikurie vyrai savo logika pabando suprasti fool.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktute @ 2015 03 07, 12:21)
Pas mane panasi situacija..ex yra imones savininkas, idarbines save direktoriumi ant minimumo, tai antstoliai nieko padaryti negali "Ar Jus zinote, kad jis uzdirba minimuma? - sako jie man  doh.gif  Pats statosi nama Vilniaus ribose, kur zeme yra uzrasyta ant tevu, auto ant imones, o butas, kuriame gyvena taip pat ant tevu. Imones pavadinime net yra jo vardo dalis..bet visi lyg akli  doh.gif Juk imones saskaitos arestuoti negali. Tai jau trecia karta pradejau ikiteismini tyrima, viena karta ji jau 3 menesiam nubaude, bet jis geriau mokes advokatams ir tures teistuma nei pades islaikyti jo vaikus..durniu laivas  doh.gif

imones saskaitos arestuoti negali, jei tai uab.
su verslininkais yra didele beda. mano exas irgi toks. as dali pinigu issieskojau suzinojus, kokia imone skolinga jo imonei. tada nuejau i ta imone ir pasiuliau sumoketi uz ji skola. kadangi jis ir as lb asmeniskai susije su ta imone, tas vadovas sutiko. bet tai ka, vistiek toliau exas nemoka ir moket nesiruosia. gerai dar kad bent turto, antstolio arestuoto turi. tik klasuimas kiek ilgai neisparceliuos jo kokie kiti skolininkai.
o taviskis tai manau laukia, kol pasodinsi ji rolleyes.gif . kai pasedes, gal nebenores nemoket. kaip pasiekei, kad nubaude 3 menesiam? nes as kai parasiau pareiskima, ikiteisminio tyrimo nepradejo, neva neisnaudotos civilines priemones skolai isieskot. nors virs 10000 lt buvo ir antstoliai metus laiko nei lito neispese.
Atsakyti
QUOTE(Le Murka @ 2015 03 09, 17:21)
imones saskaitos arestuoti negali, jei tai uab.

Taip, jis turi UAB.
Atsakyti
QUOTE(Le Murka @ 2015 03 09, 17:21)
kaip pasiekei, kad nubaude 3 menesiam? nes as kai parasiau pareiskima, ikiteisminio tyrimo nepradejo, neva neisnaudotos civilines priemones skolai isieskot. nors virs 10000 lt buvo ir antstoliai metus laiko nei lito neispese.

Man pirma karta prieme pareiskima ir pradejo tyrima, o tada ikiteismini nutrauke, tada as apskundziau ir tyrima vel pradejo, tada ir nuteise 3 menesiams laisves apribojimu, kai 3 menesius privalo buti namie nuo 22h, issk., jei reikia darbo reikalais, tad jau turi teistuma..bet vistiek nemokejo, tada po metu vel parasiau pareiskima i policija, pareiskima siaip ne taip prieme. Policininke sake tokia nesamone: "Jei Jums moke VIF, vadinasi, Jus jau nesate skolininke. I policija gali kreiptis VIF, bet ne Jus." Bet as is priimamo neisejau, kol neprieme mano pareiskimo. Ikiteismini vel pradejo, bet tyreja man skundesi kad nezino ka daryti su mano ex, nes jis net kvieciamas i apklausas neateina, o namie jo niekas neranda. doh.gif Tada byla perdave labiau patyrusiam tyrejui, tai jis ex'ui isaiskino kas jam gresia uz pakartotina nusiklastoma veika ir priverte sumoketi 1/3 skolos, tada tyrima uzdare. Bet ex.., sumokejes ta 1/3..ir toliau nei vieno pavedimo nepadare..nu ar ne durnas?? blink.gif Tad as vel nunesiau pareiskima, ji prieme, bet veliau gavau atsakyma, kad neprades ikiteisminio. Si sprendima vel apskundziau ir ikiteismini pradejo, dabar jau tyreja pasake man, kad jau graziuoju susitarti nepavyks, nes jis vykdo pakartotina nusikalstoma veika, tad jam jau gresia rimti nemalonumai.
Vnz..., svarbiausia nepasiduoti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktute @ 2015 03 10, 17:45)
Man pirma karta prieme pareiskima ir pradejo tyrima, o tada ikiteismini nutrauke, tada as apskundziau ir tyrima vel pradejo, tada ir nuteise 3 menesiams laisves apribojimu, kai 3 menesius privalo buti namie nuo 22h, issk., jei reikia darbo reikalais, tad jau turi teistuma..bet vistiek nemokejo, tada po metu vel parasiau pareiskima i policija, pareiskima siaip ne taip prieme. Policininke sake tokia nesamone: "Jei Jums moke VIF, vadinasi, Jus jau nesate skolininke. I policija gali kreiptis VIF, bet ne Jus." Bet as is priimamo neisejau, kol neprieme mano pareiskimo. Ikiteismini vel pradejo, bet tyreja man skundesi kad nezino ka daryti su mano ex, nes jis net kvieciamas i apklausas neateina, o namie jo niekas neranda.  doh.gif  Tada byla perdave labiau patyrusiam tyrejui, tai jis ex'ui isaiskino kas jam gresia uz pakartotina nusiklastoma veika ir priverte sumoketi 1/3 skolos, tada tyrima uzdare. Bet ex.., sumokejes ta 1/3..ir toliau nei vieno pavedimo nepadare..nu ar ne durnas??  blink.gif  Tad as vel nunesiau pareiskima, ji prieme, bet veliau gavau atsakyma, kad neprades ikiteisminio. Si sprendima vel apskundziau ir ikiteismini pradejo, dabar jau tyreja pasake man, kad jau graziuoju susitarti nepavyks, nes jis vykdo pakartotina nusikalstoma veika, tad jam jau gresia rimti nemalonumai.
Vnz..., svarbiausia nepasiduoti  4u.gif

Nu va turbut nuo miesto priklauso ir nuo tyrejo. Nes man ir ikiteismini nutrauke net manes neapklause, nei akistatos suorganizave. Vien jo parodymais remdamiesi. Kai prokuraturai apskundziau, irgi atmete. Zodziu, gerai cia vaiko teise i islaikyma Lt ginama doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Le Murka @ 2015 03 10, 20:10)
Nu va turbut nuo miesto priklauso ir nuo tyrejo. Nes man ir ikiteismini nutrauke net manes neapklause, nei akistatos suorganizave. Vien jo parodymais remdamiesi. Kai prokuraturai apskundziau, irgi atmete. Zodziu, gerai cia vaiko teise i islaikyma Lt ginama  doh.gif

Tai ir man ikiteismini nutrauke "manes nepaklause" (siaip butu keista, jei pries nutraukdami "atsiklaustu"), bet visada galima uzgincyti ta sprendima, cia ne nuo miesto priklauso, sistema visur vienoda - lietuviska
Man net pareiskimo paskutinius du kartus imti nenorejo, bet as neisejau is komisariato, kai jau visi policininkai man uzpakalius atsuko "tipo, eikit pas antstolius ar kreiptis turi VIF", as toliau stovejau ir reikalavau, kad priimtu pareiskima. Cia kalbu apie Vilniaus policija, kur net is mano drauges vyro pareiskimo nepaeme (buvusio policininko beja), kai jis sumokejo idarbinimo agenturai uz paslaugas, o ta dingo nesuteikusi jokiu paslaugu, policijoje pasake "sumokejote geranoriskai, tai bylos ir nera" doh.gif Mano teva tryse gatveje muse, o kai jis kreipesi i policija is jo taip pat nenorejo priimti pareiskimo, sake "atveskite liudininkus, irodykit, kad buvo nusikaltimas, tada pareiskima priimsime". Bet juk cia policijos darbas irodyti nusikalstoma veika ir surasti liudininkus doh.gif Cia viskas Vilniuje vyksta. Tai neliecia vien tik vaiku islaikyma, nereikia uzsiciklinti ant to, cia visur tokia situacija, bet reikia nepasiduoti ir eiti toliau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viktute: 11 kovo 2015 - 23:48
Ne nepaklause, o neapklause manes. Ty tik pareiskima mano turejo ir tik 1 karta apklause skolininka viskas. Daugiau nieko nedare, nerinko jokiu irodymu ( tik antstolio pazyma paeme,, kad jie turi ta byla) , neorganizavo jo akistatos su manim. Byla neiskelta remiantis vieninteliu pokalbiu su skolininku. prokuratura skunda irgi atmete.
Man cia yra baisu. Uztampo koki zmogeli, davusi 100 lt kysi per teismus negyvai. Jei kokia zviazda kas izeidzia, irgi teismai. O cia - tukstanciai vaiku, kurie gal nedavalge sedi. Ir nieko ju tetusiams nepadaro
Atsakyti
Tokiu atveju, jei ir prokuratura skunda atmete, siulau kazkiek palaukti ir vel kreiptis i policija su pareiskimu, skola tai dienai dar didesne bus. Siulau bandyti, ir bandyti. Gal byla paims kitas tyrejas, o jei vel atmes, gal Jusu skunda paims kitas prokuroras ir priims sprendima Jusu naudai.
Atsakyti
QUOTE(Viktute @ 2015 03 12, 15:37)
Tokiu atveju, jei ir prokuratura skunda atmete, siulau kazkiek palaukti ir vel kreiptis i policija su pareiskimu, skola tai dienai dar didesne bus. Siulau bandyti, ir bandyti. Gal byla paims kitas tyrejas, o jei vel atmes, gal Jusu skunda paims kitas prokuroras ir priims sprendima Jusu naudai.

Tai as rasiau jau, kad kitu budu po to atgavau skola ( vis tik kazkiek issigando tetusis tu pareiskimu). Bet tai ka, jau antras menuo vel nebemoka doh.gif . Taip kad teks po kiek laiko zygiuot su nauju skundu i policija.
Man is esmes situacija yra kraupi, kad tokie parazitai gyvena vargo nematydami ir niekas nieko is ju isieskot negali. Ir dar pareigunai tyciojasi is mamu, kurios savo vaiku pinigus atgaut tenori doh.gif
Atsakyti