Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek kainuoja buto paslaugos (įskaitant šildymą)?

Vasaris -69kv m -779 Lt-Fabijoniškės
Atsakyti
QUOTE(Radze @ 2012 03 15, 12:26)
na, mergytes, laikykites smile.gif
Kaunas, 56 kvadratai 673 Lt tik uz sildyma!!! (bendra saskaita 790 Lt). Turbut rekordininke busiu smile.gif

rAJONAS?GATVE?
Nes pvz jei kokioj Riomerio ir pan..tai turbut dar normali ta saskaita
Atsakyti
Tik šildymas vasario mėn. 311 Lt (už sausį buvo 255, gruodį 196) unsure.gif Kaunas, Dainava 47 kv. Gyvatukas irgi 4 Lt pabrangęs g.gif Galėtų jo ir nebūti...
Atsakyti
QUOTE(**Liūtė** @ 2012 03 15, 12:42)
rAJONAS?GATVE?
Nes pvz jei kokioj Riomerio ir pan..tai turbut dar normali ta saskaita

Siaures pr. Kalnieciai smile.gif Ten visada rekordininke budavau smile.gif Ziuriu, kad jau si menesi visur kosmines kainos...
Atsakyti
QUOTE(aistukas @ 2012 03 15, 11:31)
g.gif
Ar as sakiau, kad normalu? Cia tik kazkas issake nuomone, kad mazdaug"ko cia jus rasot, as tokia saskaita gavusi tyleciau". Tai va, tyleti as nenoriu smile.gif
Beto tema nesivadina " kieno saskaita didesne?" Vieni moka daugiau kiti maziau. Aprasiau  savo situacija, kuri mane sunervino. Matau, kad su tokia problema yra ir daygiau susidurusiu. Tam manau forumas ir yra, kad pasisneketume, pasidalintume informacija. Turim bendra priesa -  Vilniaus energija, gal pykime ant jo.  4u.gif

oi merginos nesokit i dausas g.gif uz kiekviena zodi, visos cia jautrios saskaitoms ir kitaip nebus mokejom ir mokesim doh.gif
Atsakyti
Sildymas 500lt ,60kv,kambariuose +17
justai,senas blokinis doh.gif
gerai,kad vandens karsto stebuklingu budu isleidom tik 1kuba
Atsakyti
VE saskaita 732,66,vien tik uz sildyma 696,71 blink.gif nesumokesiu si menesi visko,teks likti skoloj... verysad.gif
Atsakyti
šildymas už vasarį - 290 Lt.
Vilnius, Lazdynai, 2004 m. statybos namas, 64 kv. m.
Atsakyti
Už lango jau pavasaris, saulytė šviečia, tačiau kad ir kaip būtų juokingai graudu šildyo problema vis dar aktuali. Kokia jūsų nuomonė šiuo klausimu ar išgyvenate susimokėję milžiniškas šildymo kainas?
Atsakyti
QUOTE(Digse @ 2012 03 15, 14:07)
Tik šildymas vasario mėn. 311 Lt (už sausį buvo 255, gruodį 196) unsure.gif Kaunas, Dainava 47 kv. Gyvatukas irgi 4 Lt pabrangęs g.gif Galėtų jo ir nebūti...

pas mane ir panasiai, dainava. 318 lt už šildymą, 46 kv
Atsakyti
Kaunas Dainava, 77kv. uz vasari 770lt (cia su vandeniu) blink.gif tuo tarpu uz sausi buvo 490lt..ale biski ir skirtumas sakyciau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(gintaryte1 @ 2012 03 16, 16:38)
pas mane ir panasiai, dainava. 318 lt už šildymą, 46 kv

Pas mane ir Kaunas, Dainava uz 43kv 245lt
Atsakyti