Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek kainuoja buto paslaugos (įskaitant šildymą)?

Mes uz 32kv.m buta praeita Vasario menesi sumokejom uz sildyma 290lt. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tučka @ 2012 10 06, 21:24)
Gal yra gyvenanciu Vilniuje Pilaiteje?  bigsmile.gif  Domina, kiek mokejote ziema vien uz sildyma 70 kv. bute  ax.gif  (centrinis sildymas)

Vasarį vien tik už šildymą apie 320 lt, o sausį ir kovą apie 220 lt 4u.gif Bet pas mus 53 kv. ax.gif
Atsakyti
Uz 40kv. sildymas 1200lt per metus.
Atsakyti
Sveikos, mergaites,
gal bus truputėli off topic, tačiau norėjau pasideirauti ax.gif . Gal kam teko susidurti su panašia problema ax.gif ? Atėjo sąskaita už kitas paslaugas ir yra įrašas: „ mokestis už namo siūlių remontą“. Gal kas žino, kokiais įstatymais galima remtis, kad nereikėtų mokėti už šį siūlių remontą, juolab, kad buvo taisomos ne mūsų narvelio siūlės. Ir taip kasmet... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(I'm love @ 2012 10 19, 17:34)
Sveikos, mergaites,
gal bus truputėli off topic, tačiau norėjau pasideirauti ax.gif . Gal kam teko susidurti su panašia problema ax.gif ? Atėjo sąskaita už kitas paslaugas ir yra įrašas: „ mokestis už namo siūlių remontą“. Gal kas žino, kokiais įstatymais galima remtis, kad nereikėtų mokėti už šį siūlių remontą, juolab, kad buvo taisomos ne mūsų narvelio siūlės. Ir taip kasmet... verysad.gif

jokiais smile.gif „ mokestį už namo siūlių remontą“ turi apmokėti viso namo gyventojai, kai remontuos jūsų narvelio siūles, taip pat mokės visas namas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(I'm love @ 2012 10 19, 17:34)
Sveikos, mergaites,

viena išeitis- tai organizuotis viso namo siūlių remontą . Pavieniai lopymai labai brangus malonumas, ir dar kartais be jokios naudos konkrečiai Jums.
Atsakyti
QUOTE(dangira044 @ 2012 10 19, 16:48)
jokiais smile.gif  „ mokestį už namo siūlių remontą“ turi apmokėti viso namo gyventojai, kai remontuos jūsų narvelio siūles, taip pat mokės visas namas smile.gif

tas pats kas stogo remontas. pvz pas mane slapma sienos nes virsutinis aukstas ir kampinis butas, kiauras stogas. pelyja, dregna. tai vis tvarko ta stoga, tai moka visi. dbr pirmas aukstas sakys, man nebega ir nemokesiu. nesamone.
Atsakyti
QUOTE(guodzik @ 2012 10 23, 12:23)
tas pats kas stogo remontas. pvz pas mane slapma sienos nes virsutinis aukstas ir kampinis butas, kiauras stogas. pelyja, dregna. tai vis tvarko ta stoga, tai moka visi. dbr pirmas aukstas sakys, man nebega ir nemokesiu. nesamone.

Bent pas mus,(pati rinkau ana menesi parasus), jei 51proc pasiraso, tai nedomina ar sutinka ar nesutinka 1a moketi. Bet kaip daznai buna, virsutiniai aukstai sutinka, o jau 8,7,6,5 ir visi kiti nenori.Nes iki ju nedabegs. Tai ir ta 51 proc is svaininku gauti,yra as veikt. Ypac jei susirenka tokie kaimynai, kad "as nemokesiu uz siuliu lopyma" ir pan.
Bet mes kai snekejom,tai iskelem klausima,kad jei nepasiraso stogui,tai niekas is virsaus jokiem vamzdynam ir t.t nepasirasines. Tegul kemsasi,pelyja..iki manes neadaeis. Tai gavau 90proc parasu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Liūtė* @ 2012 10 24, 09:43)
Bent pas mus,(pati rinkau ana menesi parasus), jei 51proc pasiraso, tai nedomina ar sutinka ar nesutinka 1a moketi. Bet kaip daznai buna, virsutiniai aukstai sutinka, o jau 8,7,6,5 ir visi kiti nenori.Nes iki ju nedabegs. Tai ir ta 51 proc is svaininku gauti,yra as veikt. Ypac jei susirenka tokie kaimynai, kad "as nemokesiu uz siuliu lopyma" ir pan.
Bet mes kai snekejom,tai iskelem klausima,kad jei nepasiraso stogui,tai niekas is virsaus jokiem vamzdynam ir t.t nepasirasines. Tegul kemsasi,pelyja..iki manes neadaeis. Tai gavau 90proc parasu smile.gif

pas mus niekas jokiu parasu nerenka. anais metais antakalnio ukis laiptineje pakabino mano nubegusias ir supelijusias buto sienas, manau, ten niekam klausimu negalejo kilti. o mes pamenu isvis mokejom kai tvarke stoga net ne musu pusej..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo guodzik: 25 spalio 2012 - 14:45
Gal jau kas nors, gyvenančios Vilniuje, gavot sąskaitas už spalio šildymą? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(guodzik @ 2012 10 23, 12:23)

pas mus buvo labai gera visiems pamoka, kai užsikimšo stoge esantis vandens nubėgimo vamzdis ir užpylė visus... nuo 8 iki berods 4 aukšto. o mums 9-ame aukšte nekliuvo nieko thumbup.gif nuo to laiko visi be jokių kalbų sutinka remontuoti stogą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tavomazvaike @ 2012 11 07, 19:57)
Gal jau kas nors, gyvenančios Vilniuje, gavot sąskaitas už spalio šildymą?  bigsmile.gif

internete jau yra ax.gif
Atsakyti