Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek kainuoja buto paslaugos (įskaitant šildymą)?

QUOTE(gintaryte1 @ 2012 12 06, 10:46)
gal jau žinote, kokios kainos už lapkričio mėnesio šildymą? 4u.gif

taip - 3,30 Lt/kv. m smile.gif Su minimaliu šildymu tai yra daaauuug cool.gif
Atsakyti
Pas mus 2,88 Lt už kv. m.
Labai keista, kad už spalio savaitę atėjo 76 Lt sąskaita, o už visą lapkritį - 132 Lt g.gif Su siaubu laukiau didelės biggrin.gif
Atsakyti
Kaip gerai Sophi sugalvojo rašyti kainą už kvadratą smile.gif Pas mus brangiau 4,33 Lt/m2, bet šildė neblogai.
Atsakyti
Reikia man brandint idėją stiklint balkoną (nors labai nenoriu) arba keist plastikinius langus naujais, nes šitie plastikiniai niekam tikę - šaltis eina su vėjeliu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2012 12 06, 21:13)
Reikia man brandint idėją stiklint balkoną (nors labai nenoriu) arba keist plastikinius langus naujais, nes šitie plastikiniai niekam tikę - šaltis eina su vėjeliu cool.gif

Čia praeitam puslapyje įdėta reklama taip efektyviai veikia? biggrin.gif Dėl balkono stiklinimo - pas mus stumdoma aliumininė konstrukcija. Nesandari. Bet vis tiek susidaro oro tarpas tarp lauko ir buto, ir užstūmus balkono langus namuose yra šilčiau nei atstūmus.

O tai jūsų langai gal tiesiog išsisandarino - užtektų pareguliuoti arba pakeisti kokias nors tarpines (kažką ten keičia, bet tiksliai nežinau).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amarcord: 06 gruodžio 2012 - 21:20
QUOTE(Amarcord @ 2012 12 06, 21:19)
Čia praeitam puslapyje įdėta reklama taip efektyviai veikia? biggrin.gif Dėl balkono stiklinimo - pas mus stumdoma aliumininė konstrukcija. Nesandari. Bet vis tiek susidaro oro tarpas tarp lauko ir buto, ir užstūmus balkono langus namuose yra šilčiau nei atstūmus.

Ne, jau praėjusiais metais apie tai mąsčiau, bet labai nenoriu - nepatinka man stiklinti balkonai, ir viskas. Galvojau būtent apie aliuminines konstrukcijas - nematau prasmės turėt sandarų balkoną, jei jis nešiltintas.
O tai jūsų langai gal tiesiog išsisandarino - užtektų pareguliuoti arba pakeisti kokias nors tarpines (kažką ten keičia, bet tiksliai nežinau).

Gal ir tas yra, bet dar ir plyšeliai pradėjo darytis tarp angos krašto sienoj ir lango rėmo. Vėjas pučia ir ten, kur matomo plyšio nėra doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2012 12 06, 21:26)
Gal ir tas yra, bet dar ir plyšeliai pradėjo darytis tarp angos krašto sienoj ir lango rėmo. Vėjas pučia ir ten, kur matomo plyšio nėra doh.gif

Oho, na jei jau net matomas plyšys yra, tai laikas keisti... unsure.gif

Man virtuvėje ir viename kambaryje sudėjo puikiai, o vat vaikų kambary, kur kita firma dirbo metais anksčiau, tai dar po jų į plyšius suvariau visą balioną putų doh.gif Na bet angokraščių apdailą dariau pati, škias - kaip sau, nuo dūšios, tai viskas kol kas sandaru, net per daug, langus nuolat pravirus laikom...
O balkoną stiklintą jau su butu pirkau, mediniai atsidarantys langai, irgi niekad neuždarinėjam, bet pati tokių nesidaryčiau, nelabai patogu.
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2012 12 06, 21:26)
Ne, jau praėjusiais metais apie tai mąsčiau, bet labai nenoriu - nepatinka man stiklinti balkonai, ir viskas. Galvojau būtent apie aliuminines konstrukcijas - nematau prasmės turėt sandarų balkoną, jei jis nešiltintas.

Na aš labai patenkinta aliuminine konstrukcija. Galiu langus sustumti į šoną ir 2/3 balkono (jis pas mus ilgas) lieka atviri. Taipogi langus labai lengva visai išimti.

O dėl senų langų sandarumo, man anyta yra minėjusi, kad būna kažkokios tarpinės ir jos po 7 metų sudyla, reikia keisti. Išsikvieskite meistrą, tikrai patars, kaip geriausia spręsti problemą.
Atsakyti
QUOTE(Amarcord @ 2012 12 06, 21:33)
Išsikvieskite meistrą, tikrai patars, kaip geriausia spręsti problemą.

Gal ir reikėtų - tik kur rasti nesusijusį su gamintojais, kad būtų objektyvus g.gif
Atsakyti
0.18lt uz kv.m 4u.gif
puiku thumbup.gif jokio bendru patalpu sildymo thumbup.gif panasu, kad kaimynai irgi taupiai sildesi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2012 12 06, 22:03)
Gal ir reikėtų - tik kur rasti nesusijusį su gamintojais, kad būtų objektyvus g.gif

Pas mus vienas langas buvo tiesiog užstrigęs ir neužsidarė. Kvietėmės reguliuoti iš kažkurios langų firmos. Tie, kur mums statė, jau buvo bankrutavę, tai kažkokį kitą išsikvietėm. Kainavo gal 14 lt lango ir balkono durų reguliavimas. Tuo metu dar buvo vonios durų rankena sulūžus, tai žmogus eidamas pro šalį pastebėjo, pasisiūlė ir čia pagelbėti biggrin.gif
Atsakyti
426 blink.gif blink.gif blink.gif . 70kv, Vilnius
Atsakyti