Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek kainuoja buto paslaugos (įskaitant šildymą)?

QUOTE(Potrė @ 2013 02 08, 11:08)
Labai įkyriai VE perša pastovų planą, gal kas turite tokį? Kaip ten su tais perskaičiavimais?  g.gif

Man labiau patinka mano pačios planas laugh.gif
Kai matau, kad tą mėnesį lieka "lišnų" pinigų, apmokėjus sąskaitas, tai užmetu už šildymą į priekį, dėl visa ko, jei kitą mėnesį prasčiau su pinigais būtų. Va taip ir pasireguliuoju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2013 02 08, 11:11)
Kai matau, kad tą mėnesį lieka "lišnų" pinigų, apmokėjus sąskaitas, tai užmetu už šildymą į priekį, dėl visa ko, jei kitą mėnesį prasčiau su pinigais būtų. Va taip ir pasireguliuoju smile.gif

Manęs irgi jis nežavi kažkodėl, reikėtų ir vasarą mokėti, o man patinka žinoti, kad lieka "lišnų" pinigų ir nereik galvoti apie šildymą biggrin.gif
Atsakyti
47 kvadratai. Kaunas. Gruodį 260 Lt su karštu 360. sausį 300 su karštu 400. Realiai gavosi 40 lt daugiau nei praeitą mėnesį. Manau, kad visai gerai ax.gif
Atsakyti
Mjoooooooo sykart daugiau negu uz gruodi unsure.gif 618,43lt. tik sildymas uz 79kvadratus Vilnius, karolinishkes. Gruodi buvo 506,76lt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 08 vasario 2013 - 16:03
nu sake, kad penktadaliu mazdaug bus saskaitos didesnes. Pas mane 3,1 lt/m2 Vilnius Uzupis.
Atsakyti

Su siaubuku laukiu sąskaitų už sausį blink.gif o dar zadėjo, kad sausį kW bus pigesnis doh.gif
Už gruodi sumokėjom 709lt vien šildymas (be gyvatuvo ir vandens) už 84 kv Eiguliuose.
Už tokį pati butą Šilainiuose sąskaita atėjo 545 irgi vien už šildymą... nesuprasi tos Kauno energijos g.gif
Atsakyti
48 kv, tik sildymas 375 lt uz sausio men, tai 1 kv kaina 7,8 lt doh.gif daugoka
Atsakyti
Gal kam bus įdomu. Gyvenu 2004 metų statybos daugiabutyje. Jo plotas - 58 kv. Už gruodžio (sausio dar negavau) šildymą atėjo tokia sąskaita 177,89 Lt. Čia šiaip tai dar didelė suma, nes dažniausiai būna šiek tiek mažesnės. Namas - gelžbetoninės plokštės, kurių viduje 14 cm akmens vatos. Namas tikrai labai šiltas. Kiek žiūrėjau, tai tarp šilčiausių Vilniuje. Va čia galite pasižiūrėti ir apie savo namą.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cibulis: 12 vasario 2013 - 13:48
Klaipeda, senos statybos 55kv butas(3 kambariai), pakankamai siltas, bendrija.
Mokesciai uz gruodzio menesi.
Elektra - 82,80Lt
Dujos - 7,53 Lt
Vanduo - 34,44Lt
Komunaliniai - 40,62 - 0 (namo remontas) = 40,62Lt
Sildymas+gyvatukas+vandens pasildymas - 406,66Lt
Siuksles - ? neatejo saskaita
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Požiūris: 12 vasario 2013 - 14:21
Pas mus už šildymą atėjo 10 Lt daugiau karsta.gif tai nieko baisaus.. Šildymas reguliuojamas pas mus. 4u.gif
Atsakyti
Klaipeda, sena statyba, pirmas aukstas, blokinis namas, namie 22laipsniai, 49 kvadratai 209Lt, tai kvadratas 4,3Lt thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2013 02 08, 12:11)

darau lygiai ta pati drinks_cheers.gif Ju planas man nepatinka,o mano asmeninis-super... thumbup.gif
Atsakyti