Pribrendo reikalas ir man apie kaimynę papasakot:
atsikraustė jauna šeima ne per seniausiai (jauni jie, apie 25m.), augina beveik 3 metukų sūnų. Viskas kaip ir nieko, bet va keistas jų
bendruomeninio gyvenimo supratimas jau ima erzint.
1. Mano vyras neša šiukšles, ji atidaro duris, sako, mol gal ir mano išneši,vis tiek eini
2. Amžinai įlindus - gal šiukšlių maišą turi parduot, gal sąsiuvinį, gal rašiklį, nes ji TINGINTI eiti į parduotuvę (nors pardė už 5min kelio);
3. paskutinis įvykis - genialiausias, šį savaitgalį skambutis į duris, mb atidaro, ji stovi apsirengusi, įkiša ranką su raktais, mol Eigaras ką tik užmigo, ji bėga į parduotuvę, mes pažiūrėt turėtume.... mb stalčius atkrito, man - irgi, nei ar jūs galit, ar neužsiėmę (mes šiaip nebendraujam), paskui išėjau į balkoną pažiūrėt, ką dukra kieme veikia, o gi mūsų kaimynėlė tuo metu bėgte į juodą BMW... nu bliam, paskui dukra pasakojo, kad tas BMW taip ir neišvažiavo, pasėdėjo, patupėjo ir parbėgo... (prispažinsiu, tyčia dukros paklausiau, ar matė

), tada jau užvirė šššš, atbėgo raktų padusus, atidaviau ir pasakiau, kad pas mus ne auklių agentūra, tai įsižeidė baisulingai....
suprantu, kad mano elgesys irgi neblizga, bet amžinas lindimas (ką šiandien valgyt taisyti, kur vaikui megztuką pirkai) jau erzina ir labai stipriai...