QUOTE(l'eau @ 2012 08 13, 18:59)
jei kiekvienas spręstų pagal save, daugiabučiuose būtų visiškas balaganas
Pala, norit pasakyti, kad gėlės kam nors išvis trukdo???

Nu, taip, bendražmogiškai. Tiesiog auga gėlės ir tiek, nei jos kandžiojasi, nei į kojas kabinasi, nei mašinos parkavimosi vietą užima (nes ten kiemas, jame mašinų niekas nestato). Jos kvepia ir yra gražios. Ir VISĄ NAMO GYVENIMĄ jos ten buvo.

Net, jei įstatymu gėlės draudžiamos, tai dar neįrodo, kad jos blogis.
Ai, čia taip, teoriški pasvarstymai. Bet mūsų name, ir aplinkiniuose, gėlėmis niekas dar nesipiktino. O piktinosi, žinokit, - beveik viskuo, ir pačiais neįtikinamiausiais dalykais.
QUOTE(mititėja @ 2012 08 13, 19:05)
Gėlės ir man netrukdo. Man nei bulvės, nei burokai netrukdo. Bet man trukdo, kad kažkokiu tai stebuklingu būdu mano vaikai toms gėlėms trukdo.
Aaaa, šitai tai - taip. Bet pas mus irgi ne tas variantas, pas mus vaikai langams trukdo.
Ir dar - miegot trukdo.
Rėkaudami vasaromis apie 21-ą val.
O vat jaunimas ir šiaip visokie pijokai, apie1-3-ią val nakties, stebuklingai netrukdo niekam, išskyrus mane. Šią, šaltą, vasarą, netrukdo ir man.
Papildyta:
QUOTE(lawwra_a @ 2012 08 13, 19:10)
Kam ta ironija

Niekas nesako dirbti valytoja, bet matyt mano kaimynai tokios nuomones kaip ir jus

reiskia laiptines nebeplausiu ir as

o kam, nes yra zmoniu tokiu mastanciu

sakes
Tai, jei yra visuotinis susitarimas dėl valytojos, tada jo reikia laikytis. Bet, jei jo - nėra? Arba yra jam prieštaraujančių, kodėl, po galais, neatsižvelgt į jų nuomonęs?

Kuo jie kitokie?
¡Hola España