Įkraunama...
Įkraunama...

Padidėjęs veido plaukuotumas

QUOTE(Sulu @ 2009 04 06, 16:22)
prikelsiu šią temą iš mirusiųjų  biggrin.gif tam ,kad nereiktų kuri naujos temos.
ir klausimas yra, ką daryt, kai su hormonais viskas gerai, bet su per daug plaukų negerai? kas čia per anomalija?  g.gif

Aš irgi labai vargstu su tuo padidėjusiu plaukuotumu, nežinau jau ką ir daryti? Na, hormonų vis neprisiruošiu išsitirt, nors iš kitos pusės ką tai pakeistų?

Gal kas kokių pasvarstymų ar patarimų turi?
Atsakyti
Ta pačia bėdą turiu ir aš schmoll.gif Kadangi hormonai ir genai daro savo.
Šiuo metu plaukelius šalinu lazeriu, taip pat kai pasidariau hormoninius tyrimus gydytoja paskyrė gydymą, nes testosteronas buvo padidėjas, tai dabar jaučiu labai ženklų plaukelių sumažėjimą, labai tikiuosi, kad greitai jų iš vis atsikratysiu!!!
Kol kas nuo gydymo hormonais svorio nepriaugau, o va lazeris turi savo pasėkmių po paskutinės procedūros (jau buvo ketvirta) labai jautrus smakras pasidarė!
Atsakyti
QUOTE(Juditall @ 2011 12 05, 14:50)
Ta pačia bėdą turiu ir aš  schmoll.gif  Kadangi hormonai ir genai daro savo.
Šiuo metu plaukelius šalinu lazeriu, taip pat kai pasidariau hormoninius tyrimus gydytoja paskyrė gydymą, nes testosteronas buvo padidėjas, tai dabar jaučiu labai ženklų plaukelių sumažėjimą, labai tikiuosi, kad greitai jų iš vis atsikratysiu!!!
Kol kas nuo gydymo hormonais svorio nepriaugau, o va lazeris turi savo pasėkmių po paskutinės procedūros (jau buvo ketvirta) labai jautrus smakras pasidarė!

o lazerines proceduras kur darot? ir ar tikrai reikejo ir hormonu ir lazerio? gal butu uzteke tik hormonu ? arba lazerio?
as irgi jau buvau uz lazeri, bet kadangi ganetinai nedaug garantiju dave tai susilaikiau ir vel kankiniuosi pas kosmetologe.
Atsakyti
Aš pirma siūlau pasirūpinti tyrimai, nepamirškit, kad gali būti plaukuotumas ir dėl antikščių, o gal tai rimtos ligos pasėkmė. Tik iš karto pasakau, kad hormonus tirtis yra brangus malonumas, tačiau reikalingas ne tik dėl plaukuotumo. O ir lazerio procedūros piniginės nelepina, kaina vienos procedūros (reikia jų kiekvienam skirtingai, bet nemažiau 5 ) nuo 170 iki .... verysad.gif ir gali neduoti laukto rezultato!! O hormonus išsitirti nekainuos net 170lt, nu aišku priklauso nuo to kur eisit smile.gif
Jei norėsite pasidaryti hormonų tyrimus arba jau pasidarėt bet rezultatų nesuprantat galit rašyti pabandysiu kiek galėsiu paaiškinti.
Atsakyti
Gal hormonus naudojat?
Atsakyti
Panašiai smile.gif
Atsakyti
Sveikos,

netycia uzklydau cia ir pamaciau, kad kalbat apie plaukuotuma ir hormonus. savo istorija apie plaukuotuma parasiau visai kitame skyrelyje: prie grozio. imetu linka ir cia, gal kam pades. As butent del vieno hormono (testosterono) turejau padidejusi plaukuotuma

http://www.supermama...?...6271&st=360
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo miegapele: 23 gruodžio 2011 - 09:32