Įkraunama...
Įkraunama...

Riebalų nusiurbimas, pilvo plastika Nr.12, tęsiam

QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2012 02 03, 13:33)
trupinėli, ar tau šonus siurbė?  unsure.gif

aha siurbė, ten sakė iš viso apie 200gr nusiurbė,tai nžn ar daug ar mažai, bet kadangi pas mane labai daug stirjų, tai visteik tie šonai tokie drebalai negražūs, bet...liemuo kaip pas širšę vistiek lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(styte74 @ 2012 02 02, 20:34)
DZigute, man antradieni 14 val  KM siulus trauks smile.gif Gal susitiksim? bigsmile.gif  4u.gif Man is nugaros tos skylutes, o traukre nuo soniuku  4u.gif

parasiau tau 4u.gif
Atsakyti
Na tai as gyju, jau 2a para be vaistuku, 12ta para po op. Pilvas gal siek tiek atleges, per viduri pjuvio toks kazkoks kalniukas, duok die ne kokie nors skysciai g.gif Bamba atrodo gan ufonautiskai, bet ji dar nelabai sugijusi. Zodziu, turint omeny, kad as namo grizau su drenais, galeciau pasakyti, kad visiskas ligonis jauciausi kokias 4 paras, daug gulinejantis ligonis - kokia savaite, nedaug gulintis bet vis dar visas skaudamas kokias 9 paras, na ir toks jau neligonis tik nieko nekeliantis, besisaugantis ir zymiai maziau skausmo jauciantis - nuo kokios 11-12 paros. smile.gif Parasiau cia, nes kazkas kazkada toki klausima buvo uzdaves - kiek laiko jauties visisku ligoniu po pilnos plastikos. Tai kolkas tiek asmeniniu potyriu. bigsmile.gif Nu bet pirmos paros, o tiksliau nakties namie su drenais ir belakstant i wc kas kelias min nes viduriukus paleido tada nuo antibiotiku ar dar kazko, tai gyvenime nepamirsiu.. doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo styte74: 03 vasario 2012 - 23:23
[quote=Dzigute,2012 02 02, 16:16]
Mergaites aciu, paguodet mane, o man atrode, kad tos baisiai atrodancios melynes yra labai labai skaudamos vietos.

styte74 o tau siurbe is nugaros puses?

VILMIKE o tau kuria vieta siurbe?

Man siurbe nedaug vidine slaunu puse ir sonuose.

Atsakyti
QUOTE(VILMIKE@9 @ 2012 02 04, 07:04)
Man siurbe nedaug vidine slaunu puse ir sonuose.

O vidinė šlaunų pusė įeina į tą pačią kainą, kaip ir siurbimas nuo šonų, ar už papildomą?
Atsakyti
Sveikos visos,
gal kas nors iš Jūsų yra pasidarę pilvo sienos plastiką? Gal galėtumėt pasidalint patirtimi, kada tas baisus liemens patinimas praeis? Gydytojas sako, kad reikia laukti dar, bet noras yra kuo greičiau gražiai atrodyti. Jau praėjo dvi savaitės, bet liemuo storas vos ne blogiau nei buvo prieš operaciją.
Galiu pasidalinti savo patirtimi.
Po dviejų vaikų pilvas buvo likęs baisus: raumuo suplyšęs, oda sutrukinėjusi ir bendras vaizdas klaikus. Maudymukus galėjau pamiršti. Vaikai praaugo, tad nusprendžiau visa tai pataisyti. Agitacija tikrai nenoriu užsiimti, bet rekomenduoju tai atlikti Kaune arba kur nors kitur bet ne Klaipėdoje. Pradedant konsultacija ir po to hospitalizacijos etapu Klaipedoje situacija yra klaiki, beabejo aš nekalbu apie operacijos kokybe. Bet paslaugų suteikimo kokybė klaiki. Vien tai atbaido nuo operacijos. Pati dariausi Kaune nors esu iš uostamiesčio.
Klaipėdoje konsultuotis ėjau pas kelis chirurgus, bet lygis, tai... kaip ,,valdiškoje įstaigoje". Būk dėkingas, kad tave operuos. Informacijos apie pačią operaciją beveik buvo nesuteikta. Ko laukt ir kas bus ale negali tiksliai pasakyt, nu žodžiu...
Kaune tikrai visai kas kita, beabejo nepatogu ten važiuot, bet suteiktų paslaugų kokybė aukšto lygio. Esu labai patenkita. Personalas nuostabus ir suteiktos procedūros viršijo net lūkesčius. Jei tik turit galimybės lėkit į Kauną darytis.
Atsakyti
QUOTE(saule233 @ 2012 02 04, 18:51)
Klaipėdoje konsultuotis ėjau pas kelis chirurgus, bet lygis, tai... kaip ,,valdiškoje įstaigoje". Būk dėkingas, kad tave operuos. Informacijos apie pačią operaciją beveik buvo nesuteikta. Ko laukt ir kas bus ale negali tiksliai pasakyt, nu žodžiu...
Kaune tikrai visai kas kita, beabejo nepatogu ten važiuot, bet suteiktų paslaugų kokybė aukšto lygio. Esu labai patenkita. Personalas nuostabus ir suteiktos procedūros viršijo net lūkesčius. Jei tik turit galimybės lėkit į Kauną darytis.

Klaipedoje turime kelias mamytes kurios daresi pas B. Atsiliepimai tiktai geri, jei as neteisi, pataisykite senbuves smile.gif O jus pas ji buvote konsultacijai?
Gal priklauso nuo gydytojo g.gif
Atsakyti
QUOTE(RutaB @ 2012 02 04, 16:05)
Klaipedoje turime kelias mamytes kurios daresi pas B. Atsiliepimai tiktai geri, jei as neteisi, pataisykite senbuves smile.gif O jus pas ji buvote konsultacijai?
Gal priklauso nuo gydytojo  g.gif

neteisi .

biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(liomi @ 2012 02 04, 20:29)

Matyt kazka praleidau smile.gif
Skaitydama sia paskutine tema neberandu kazkaip atsiliepimu apie Klaipeda, todel neteisi?
Atsakyti
Oi aš nieko prieš gydytoją B. Klaipėdoje. Atleiskit, jei ką įžeidžiau. Aš kalbu apie sistemą. Kai sumoki gan nemažus pinigėlius, nes aš LTU dirbu. Tai pakankamai sunku sukaupti tokią sumą, tai norisi už tuos pinigus gauti paslaugą atitinkančią.
Bet ne apie tai diskutuoti noriu. Ir įžeisti tikrai nieko nenoriu. Jei tik tenkina Jums sąlygos Klaipėdoje, tai valio. Aš tik sąvo patirtimi pasidalinau, nes tokią operaciją juk ne kas pusmetį daraisi. Aš ir pati daug informacijos ieškojau. Šio forumo kažkuri dalyvė taip pat apie aptarnaujantį personalą Klaipėdoje atsiliepė neigiamai.
Atsakyti
QUOTE(saule233 @ 2012 02 05, 12:31)
Oi aš nieko prieš gydytoją B. Klaipėdoje. Atleiskit, jei ką įžeidžiau. Aš kalbu apie sistemą. Kai sumoki gan nemažus pinigėlius, nes aš LTU dirbu. Tai pakankamai sunku sukaupti tokią sumą, tai norisi už tuos pinigus gauti paslaugą atitinkančią.
Bet ne apie tai diskutuoti noriu. Ir įžeisti tikrai nieko nenoriu. Jei tik tenkina Jums sąlygos Klaipėdoje, tai valio. Aš tik sąvo patirtimi pasidalinau, nes tokią operaciją juk ne kas pusmetį daraisi. Aš ir pati daug informacijos ieškojau. Šio forumo kažkuri dalyvė taip pat apie aptarnaujantį personalą  Klaipėdoje atsiliepė neigiamai.

Aha, minėjo kažkuri, kad viskas paskubom ir vos ne pakonsultuoja tarpdury ir dar tuo pačiu metu telefonu kalbant. Man tas netinka irgi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ingutia @ 2012 02 04, 10:35)
O vidinė šlaunų pusė įeina į tą pačią kainą, kaip ir siurbimas nuo šonų, ar už papildomą?

Dar nedaug paskaiciavo prie bendros sumos
Atsakyti