Įkraunama...
Įkraunama...

Riebalų nusiurbimas, pilvo plastika Nr.12, tęsiam

ar visos nešiojot korsetus 2 sav. iki op? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2012 02 08, 11:49)
ar visos nešiojot korsetus 2 sav. iki op?  unsure.gif

As ne 4u.gif O tau gydytojas patare?
Atsakyti
QUOTE(Katrix @ 2012 02 08, 10:55)
As ne  4u.gif O tau gydytojas patare?

aha. dabar galvoju, gal dėl to, kad raumenys parėję? sakė reikės priprasti suveržti vidaus organus iš anksto, kitaip sunku bus kvėpuot, trūks oro g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2012 02 08, 11:57)
aha. dabar galvoju, gal dėl to, kad raumenys parėję? sakė reikės priprasti suveržti vidaus organus iš anksto, kitaip sunku bus kvėpuot, trūks oro  g.gif

Del sito tikra tiesa 4u.gif Man pirmom dienom net kalbeti sunku buvo, trukdavo oro. Bet greit apsipratau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Katrix @ 2012 02 08, 11:41)
Manau, labai padejo masazai 4u.gif

Primink, kokius masazus darei?
Atsakyti
QUOTE(RutaB @ 2012 02 08, 12:09)
Primink, kokius masazus darei?

Pooperacinius limfodrenazinius, vaziuodavau i Kauna kiekviena diena dvi savaites doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2012 02 08, 11:49)
ar visos nešiojot korsetus 2 sav. iki op?  unsure.gif

As irgi nesiojau, tik aisku tokio kruto kaip po operacijos dave tia neturejau schmoll.gif tai nesiojau toki kur i sonus sulenda ir panasiai. Dienom nesiojau, o naktim nafig.. negalejau schmoll.gif Ji liepia nesiot, kad vidaus organai iprastu buti prispausti daugiau, kaip ir bus po op.
Sitas pooperacinis gorsetas tai man dabar kaip antra oda. Nusiemiau issiplauti ir bandziau nakti miegot, tai vos sulaukiau kol isdziuvo, nes atrode, kad kazkas oda nulupo ir dabar viskas isirs ir iskris doh.gif

Papildyta:
QUOTE(Katrix @ 2012 02 08, 12:12)
Pooperacinius limfodrenazinius, vaziuodavau i Kauna kiekviena diena dvi savaites doh.gif  biggrin.gif

Nu tu saunuole! thumbup.gif As zinau kad man reiketu dabar masaziuku, bet as ir cia Vilniuje kazkaip neprisiruosiu niekaip.. Su mazium reikia but namie.. Nu gal kaipnors ta padanga mano issileis. unsure.gif
Atsakyti
styte,katrix pasirodykite,prasau! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(liomi @ 2012 02 08, 14:37)
styte,katrix pasirodykite,prasau! 4u.gif

tuoj tuoj tongue.gif reikia fotosesija surengt blush2.gif
Atsakyti
Rytoj dar viena moteryte operuojasi. MONĖLĖ sekmes, butinai viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VILMIKE@9: 08 vasario 2012 - 23:52
QUOTE(VILMIKE@9 @ 2012 02 09, 00:50)
Rytoj dar viena moteryte operuojasi.  MONĖLĖ sekmes, butinai viskas bus gerai 4u.gif

Sėkmės, sėkmės!!! 4u.gif Mes visos cia kaip konvejeriu varom bigsmile.gif
Atsakyti
tikrai kol sios temos neskaiciau, negalvojau, kad tiek daug moteru darosi sia op. bet kai paskaiciau jusu pojucius, noras dingo. tik apie sumazintus papulius svajoju ir tikiu kad artimiausiu metu juos pasidarysiu.
o nei viena nesvarstet ar nesikonsultavot del riebalu nusiurbimo lazeriu? as tai apie tokia op daugiau mastau
Atsakyti