Įkraunama...
Įkraunama...

Riebalų nusiurbimas, pilvo plastika Nr.12, tęsiam

QUOTE(alioska @ 2012 02 13, 12:26)
Man dar iki jus merginos kaip RAKOM DO MOSKVY,priaugiau beveik 30 kg,tai dar maisasi labai 10 kg,nu jeigu nespesiu iki operacijos,tai jau po numesiu  ax.gif

Nenuvertink saves, dideli darba atlikai 4u.gif Iki balandzio dar tikrai priartesi prie savo tikslo 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(liomi @ 2012 02 12, 22:25)
lotuliukas.gif lotuliukas.gif  lotuliukas.gif 
riebalus lazeriu?nu boze moj,nors ir feiriu tu juos nusiplausi -kas oda sutemps,kas raumenis suadys? pilvo plastika BE PJUVIO NEIMANOMA !

na tikrai matau , kad nesidomejote, kitaip nebutu taip juokinga.
butent aprasymuose bei nuotraukose pries ir po nurodoma, kad lazeris aktyvuoja kolagenini audini ir oda sustangreja, sumazinamas jos perteklius, ko neduoda chirurgine liposakcija. apie prasiskyrusius raumenis as neklausiau.
pries priimdama sprendima gultis po skalpeliu geriau isstudijuosiu visas alternatyvas, naujausias technologijas, galvojau gal ir siam skyrelyje kas domejosi, nes lazerines liposakcijso temoj labai mazai info, na bet tiek to , nejuokinsiu daugiau
Atsakyti
QUOTE(Zivilka @ 2012 02 13, 12:57)
na tikrai matau , kad nesidomejote, kitaip nebutu taip juokinga.
butent aprasymuose bei nuotraukose pries ir po nurodoma, kad lazeris aktyvuoja kolagenini audini ir oda sustangreja, sumazinamas jos perteklius, ko neduoda chirurgine liposakcija. apie prasiskyrusius raumenis as neklausiau.
pries priimdama sprendima gultis po skalpeliu geriau isstudijuosiu visas alternatyvas, naujausias technologijas, galvojau gal ir siam skyrelyje kas domejosi, nes lazerines liposakcijso temoj labai mazai info, na bet tiek to , nejuokinsiu daugiau

O jus parasykit gydytojui kuriam nors 4u.gif Idomu ka atsakys g.gif Kaip man aiskino, jau parasiau 4u.gif Sis metodas labai sudomino mano mama, todel kalbejau su gydytoju. Tiesa, ji nusprende nesidaryt, nes daro bendrinei nejautroj, o ji prisibijo sio dalyko del amziaus.
O kuo sis budas geresnis uz paprasta liposakcija?
Atsakyti
daro su vietine nejautra
darbingas esi is karto, patempia oda, neskausminga po to, lygiau nusiima riebalai ,nei eilinej liposakcijoj. pagooglinkit, yra info nete.
su medikais susirasysiu kai nuspresiu imtis sio reikalo , nes dabar tai tik ateities planai, prioritetas man pasidaryti krutine
o kur konsultavotes?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zivilka: 13 vasario 2012 - 12:20
QUOTE(Zivilka @ 2012 02 13, 13:19)
daro su vietine nejautra
darbingas esi is karto, patempia oda, neskausminga po to, lygiau nusiima riebalai ,nei eilinej liposakcijoj. pagooglinkit, yra info nete.
su medikais susirasysiu kai nuspresiu imtis sio reikalo , nes dabar tai tik ateities planai, prioritetas man pasidaryti krutine
o kur konsultavotes?

Konsultavausi Kaune pas Maslauska. Del nejautros sake, galima daryti su vietine, bet rekomenduoja su bendra 4u.gif Tiesa sakant, daugiau nesidomejau, nes man neaktualus klausimas, o mama persigalvojo. Bet sutinku, skamba viliojanciai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Katrix @ 2012 02 13, 13:33)
Konsultavausi Kaune pas Maslauska. Del nejautros sake, galima daryti su vietine, bet rekomenduoja su bendra 4u.gif Tiesa sakant, daugiau nesidomejau, nes man neaktualus klausimas, o mama persigalvojo. Bet sutinku, skamba viliojanciai 4u.gif

cia kauno klinikose, ane? sako ten kainos zymiai mazesnes, nei GK klinikoj, tik reklamos niekur nera, todel nezinojau, ar tikrai daro, ar cia gandai. GK klinikoj tai su vietine, gal neturi reikiamos operacines , kad bendra nejautra darytu g.gif nors is SM forumo kas daresi, tai sake neskaudejo, tik nemalonu buvo.
aisku ta op nepatempia tiek odos ,kiek chirurgiskai butu patempiama, rezultatas netampa tobulas, jei odos buvo daug, bet pamanoma pilva gal ir galima pasidaryti
Atsakyti
Oho, pirmą kartą matau mūsų tiek prisijungusių bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
O man jau ketvirta para po operacijos, jau lengviau išlipti iš lovos pasiversti, pasikreipti. Dabar guliu pusiau gulom kojas beveik ištiesusi, kažin jau galima? Aš tai taip galvoju, kad galima viską kas nesulelia skausmo ar diskomforto, kad nesijaustų tempimas. O kaip kitos galvojat?
Kokių Jūsų,mergaitės, pasiekimai? mirksiukas.gif
Atsakyti
Zivilka, as Grozio chirurgijoj tvarkiausi pilva ir ne tik 4u.gif Tuo paciu pasidomejau ir apie lazeri 4u.gif Nepigus malonumas 4u.gif
QUOTE(MONĖLĖ @ 2012 02 13, 16:24)
Kokių Jūsų,mergaitės, pasiekimai? mirksiukas.gif

Man siandien lygiai menuo 4u.gif Pasiekimai tokie - pilnai issitiesiau tik pries savaite (tada ir grizau i darba), dabar jauciusi beveik sveika 4u.gif Labai saugoju save - iki siol ne karto nekeliau maziaus, ar siaip ko sunkaus. Randas kol kas grazus. Norejau nupirkti tepaliuka ar pleistra randams, bet kaina kokia doh.gif O dar klausimas ar tikrai veiksminga g.gif Merginos, ka manot del tu tepaliuku, ar verta?
Atsakyti
O man siandien savaite be vienos dienos, vaikstau neblogai jau, nieko nekeliu, mazylis buvo savaitei isveztas pas mama, tai siandien jau grizta, gal pavyks susitart su juo kad nekelsiu jo, siandien buvau perrisime, tai gyja graziai, kolkas randas plonas atrodo ir zemai, neskauda, tik tempia smarkiai.

Ir dar masazo ejau, tai isejau tokia kaip su sparnais po jo ir beveik tiesi. Super! thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Man šiandien 11-a para po operacijos. Išsitiesti iki galo negaliu, toks jausmas, kad trūksta odos doh.gif Chirurgas sakė, kad galiu bandyt, bet kad neišeina... Galvoju, kad jei yra diskomfortas, tikrai nereikia savęs prievartauti. Žiauriai skauda nugarą, todėl daugiau tenka sėdėti nei vaikščioti. Pačio pilvo neskauda, tik aplink siūlę kažkas vyksta blink.gif Tikiuosi, kad gyja.
Pačio vaizdo normalaus dar nemačiau, nejudinu korseto, o pilvas pats kažkoks ištinęs atrodo... Nors neatrodo, kad ten kažkas kauptųsi... Kažin, po kiek laiko atsiranda jau tas visai galutinis vaizdas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Juna08 @ 2012 02 13, 17:06)
Sveikos  4u.gif

Man šiandien 11-a para po operacijos.

pas ką? ax.gif
Atsakyti