kokia ten dieta alioska reklamavo??? man reikia 5 kg kazkaip nutirpdyt kad ilyssciau bent i 3dali savo rubu buvusiu.
Help alioska!
QUOTE(liomi @ 2012 02 14, 12:45)
pas mus labai del nekokybisko silikono triuksmauja,tukstanciai tukstanciu moteru tures keistis ,bet niekos joms nemokamai nekeis t.y. isims ,bet kitu nedes.o kokius LT deda?
Pas mus (Lietuvoje) tokie implantai del kuriu tiek triuksmo net nesertifikuoti
QUOTE(styte74 @ 2012 02 14, 10:09)
kokia ten dieta alioska reklamavo??? man reikia 5 kg kazkaip nutirpdyt kad ilyssciau bent i 3dali savo rubu buvusiu.
Help alioska! 
tai dar istine,mergyt.ilysi.
QUOTE(Katrix @ 2012 02 14, 10:11)
geras,nu aciu D,nes Prancuzijoj ir pas mus pridirbo irgi sertifikatai buvo ,kaina 5000 £,nu zodziu dabar Prancuzai tik atsiprasyt tegali
Ingutia,o jej tai visa tu manekene ka
QUOTE(Katrix @ 2012 02 14, 13:34)
Na taip, bet kuri operacija yra rizika. Tiesa sakant, ziauriai bijojau. Paskutiniu metu Rusijos ziniasklaidoje buvo daug pranesimu apie nesekmingas op, ypac "malonu" buvo pries op
Tfu tfu tfu...
Iki siol randa turejau tik viena, nuo cezario
Tas visai graziai atrode, neplatus buvo. Nezinau, ar galima juos lyginti
Cia vis delto rimtesnis jis toks. Ziuresim.
Man idomu, ar veiksmingi tepaliukai nuo randu. Gal pasisakys kas siuo klausimu. Brangus labai, nesinori pinigu i s... sukisti
Iki siol randa turejau tik viena, nuo cezario
Man idomu, ar veiksmingi tepaliukai nuo randu. Gal pasisakys kas siuo klausimu. Brangus labai, nesinori pinigu i s... sukisti
nu nžn kaip dėl tų randų,mano abu cezario buvo idealus, net nesimatė, taip gražiai sugiję, šitas ir gažiai iš pradžių gijo, bet dabar baisiai išplatėjęs ir negražus,nemačiau dar atskirų maudmomų kolekcijos, bet abejoju ar rasiu tokį kuris paslėps
QUOTE(trupinelis @ 2012 02 14, 10:21)
nu nžn kaip dėl tų randų,mano abu cezario buvo idealus, net nesimatė, taip gražiai sugiję, šitas ir gažiai iš pradžių gijo, bet dabar baisiai išplatėjęs ir negražus,nemačiau dar atskirų maudmomų kolekcijos, bet abejoju ar rasiu tokį kuris paslėps
ir nžn kodėl jis taip negražiai išplatėjo, gal nuo vaiko kilnojimo, daugiau nerandu paaiškinimų, o sutepiau jau tris tūbeles to dermatex'o,ar padeda nžn, bet tepu ir galvoju kad padeda 
QUOTE(trupinelis @ 2012 02 14, 13:21)
ir nžn kodėl jis taip negražiai išplatėjo, gal nuo vaiko kilnojimo, daugiau nerandu paaiškinimų, o sutepiau jau tris tūbeles to dermatex'o,ar padeda nžn, bet tepu ir galvoju kad padeda 
Na ziuresim, as labai save saugoju, galesim palyginti, ar skirsis
Ingutia, kokia saunuole
As vakar atlaikiau pirma dietos diena, siandien -300g
kol laukiau konsultacijos varčiau atsiliepimų knygą, tai pusė padėkų iš užsieniečių
QUOTE(styte74 @ 2012 02 14, 12:09)
Help alioska! 
Labutis.as jau kaip praejau milijona tu dijetu,tai pasakisiu kad dvi man labai padeda,cia visa savaite valgit tik salditos darzoves,galima virt,kept,troskint,bet tik jos ir kiek nori per diena,per savaite minus 2-3kg
arba dabar laikausiu Chazanova dijeta,uzeik kur dijetos tenai viskas parasyta,arba galiu meniu atsiust,su sita numeciau per 2 menesius 18 kg,ir dabar jau 3 kg
Siendien sapnavau grazu pilvuka,kad jau isejau is ligonines jau su grazu pilvuku,kad jau sugija ir kad labai lengvai vaiksciot,kaip faina buvo
bet nebuvo faina kaip prabudau
QUOTE(styte74 @ 2012 02 14, 12:09)
Help alioska! 
rašė kad Kazanovos, bet aš tokios neradau. gal Chazano? nėra ji sveika
QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2012 02 14, 10:27)
kol laukiau konsultacijos varčiau atsiliepimų knygą, tai pusė padėkų iš užsieniečių 
del kainos
per 2 men 18 kg
QUOTE(liomi @ 2012 02 14, 12:30)
ir dėl kokybės. daug kas rašo, kad va, mano co-worker from Lithuania rekomendavo, I'm so happy and will be back again
Bet kokia dijeta yra nesveika be pagalbos dijetologa,bet mes vistiek ta pati per ta pati darom kad grazei atrodit