Įkraunama...
Įkraunama...

Riebalų nusiurbimas, pilvo plastika Nr.12, tęsiam

QUOTE(liomi @ 2012 02 20, 18:02)
dzigute kur foto lens.gif  ploja.gif ?

Yra foto jau , labai gražios 4u.gif
Atsakyti
Mergyt,tikrai gi ! grazu ,tikrai liemuo kaip bites! bigsmile.gif nu ir mano ,zinokit,kaip bites bigsmile.gif t.y. kamanes laugh.gif
Atsakyti
Dzigute,eik tu sau koks liemuo, griūnu iš pavydo:))))eisiu pas K.M. korekcijos prašyt, jei pasirodys per daug riebalų, tegu kokį šonkaulį išima, aš ir noriu tokio grožio!!!!!!!!

Atsakyti
QUOTE(trupinelis @ 2012 02 21, 09:42)
Dzigute,eik tu sau koks liemuo, griūnu iš pavydo:))))eisiu pas K.M. korekcijos prašyt, jei pasirodys per daug riebalų, tegu kokį šonkaulį išima, aš ir noriu tokio grožio!!!!!!!!

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Ka jus? Ingutia ruosiesi? as metausi..nu pliam man apsurdas vaziuot vidury vasaros,po triju metu i Lt ,su trimis vaikais,dviem maziukais dar,ir operuotis,cia tas pats kaip islipti is lektuvo ir gultis po traukiniu doh.gif tada gydytis ,kenteti,kaisti...ai,zodziu.pazejau,kad su rubais visai padoriai iseinu biggrin.gif gal kitamet ...
Atsakyti
QUOTE(liomi @ 2012 02 21, 23:09)
pazejau,kad su rubais visai padoriai iseinu  biggrin.gif  gal kitamet ...

o rudenį neišeina?
Atsakyti
QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2012 02 21, 21:11)
o rudenį neišeina?

nea .nzn gesta mano uzsidegimas..dar laiko yra .o kada tu planuoji?
Atsakyti
QUOTE(liomi @ 2012 02 21, 23:15)
nea .nzn gesta mano uzsidegimas..dar laiko yra .o kada tu planuoji?

balandį. užstatas jau paliktas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(liomi @ 2012 02 22, 01:09)
Ka jus? Ingutia ruosiesi? as metausi..nu pliam man apsurdas vaziuot vidury vasaros,po triju metu i Lt ,su trimis vaikais,dviem maziukais dar,ir operuotis,cia tas pats kaip islipti is lektuvo ir gultis po traukiniu  doh.gif  tada gydytis ,kenteti,kaisti...ai,zodziu.pazejau,kad su rubais visai padoriai iseinu  biggrin.gif  gal kitamet ...

Kaip ir ruošiuosi, nors bijau labai.. Irgi bandau save įtikint, kad viskas ok, kad su korsetu visai padoriai atrodau.. Ypač rytais. Bet va vis bamba iššunta, nuo skūrų pertekliaus turbūt, tai neįsivaizduoju, kas ten vasarą bus.
Užstatas mano nedidelis paliktas, tik 100 Lt, nes neturėjau daugiau grynais. Tai persigalvojimas nedaug kainuotų.
Bet po galais, liomi, juk tiek svajojom.. Aišku, man pinigų gaila. Geriau kokią spintą naują pasistatyt ar vonią kaip kokiam SPA įsirengt.. Nu bet.. Kas, jei po metų pradėsi gailėtis, kad nepasidarei, o pinigų ir vėl nėra.. O tas skausmas.. Skaudės tai skaudės, tabletę išgersim. Gyvenime dar ne tiek skausmo patyrėm.
Noriu aptemptos suknelės, noriu atskiro maudymuko, gražių apatinių ir geros savijautos be jokių kompleksų..
Aš važiuosiu ir padarysiu tai..
Atsakyti
QUOTE(ingutia @ 2012 02 22, 08:48)

Bet po galais, liomi, juk tiek svajojom..
Aš važiuosiu ir padarysiu tai..

bravo,mergyt!

tikrai, tiek laukem..man labai svarbu kaip tu jausies ir kaip pavyks,nes manau panasiai atrodom.laikysiu kumscius .as noriu irgi maudymuku..bet noriu atostogu kur nors siltai..bent jau Lietuvoje normaliai pabuti-paesti laugh.gif ,isgerti ,pamiegot,pasiausti klube su vyru.. maziuku niekas dar nera mates ir visi praso butinai aplankyt,pasirodyt,tai galvoju kaip as rodysiuos doh.gif kitavertus ,pasakysiu ,kad tvarkiausi pilvo raumenis,gresiancia isvarza ir nieko nenustebinsiu,tik paciai sunku bus,bet nenoriu " iklimpti " sioje temoje 10 -ciai metu biggrin.gif tikrai,bam bam pasidorom ir tada taupom atostogom ir spintom biggrin.gif

beje,kainos sukils dar labiau-pries metrus buvo uz 5500 dabar 6500,manau po metu bus 7000-8000,nes tai labiausiai kruopstumo reikalaujanti op,juk siuvineja 3 val,cia ne papus prikisti biggrin.gif uzsienyje tai brangiausia op ,vien del darbo .
Atsakyti
QUOTE(MONĖLĖ @ 2012 02 20, 22:31)
Yra foto jau , labai gražios 4u.gif

aciu, bet man tai grozio dar ten nelabai matosi, as irgi bijau pati ten ka krapstinet, tai tik papurskiu ir uzklijuoju, o bambos irgi nevalau giliau, nes man nesivalo, o ir jausmas nemalonus blink.gif

QUOTE(liomi @ 2012 02 20, 23:41)
Mergyt,tikrai gi ! grazu ,tikrai liemuo kaip bites!  bigsmile.gif  nu ir mano ,zinokit,kaip bites  bigsmile.gif  t.y. kamanes laugh.gif

biggrin.gif biggrin.gif

QUOTE(liomi @ 2012 02 22, 14:25)
tikrai, tiek laukem..  tikrai,bam bam pasidorom ir tada taupom atostogom ir spintom  biggrin.gif

beje,kainos sukils dar labiau-pries metrus buvo uz 5500 dabar 6500,manau po metu bus 7000-8000,nes tai labiausiai kruopstumo reikalaujanti op,juk siuvineja 3 val,cia ne papus prikisti  biggrin.gif  uzsienyje tai brangiausia op ,vien del darbo .

tikrai imkit ir pasidarykit, as gailejausi kad pasidariau tik pirma diena po op, kai vos is lovos issiropsciau, o po to kasdien vis geriau. Jau po truputi kambarius plaunuosi, nes tvarkiau paskutini karta tik pries op doh.gif
Bet koks keistas jausmas, kad pilvas kai palieti kietas thumbup.gif o ne tesla kaip buvo kazkada senai senai lotuliukas.gif
Atsakyti
mergiotės, jei jau čia sėdit, reiškiasi nesat patenkintos savo figūrėlėm, o abejonės apnyskta todėl, kad vat artėjat tiklso link ir pradedat mėtytis, aš tai žinokit esu visom keturiom už. na gal dėl to kad 6metus tą sterblę nešiojau g.gif bet dabar jaučiuosi jėgiškai,nu taip gera atsikračius to maišo thumbup.gif aišku kuo toliau tuo daugiau matau ir minusų ir aišku epetitas auga bevalgant, tai dabar jau ir kojos su rūra nebetenkina, o apie papus iš viso tyliu,bet pasižadėjau sau - kad vsio gana.mano pilvas jau atsigavo visiškai, nebe itemptas ir manau akd kovo antroj pusėj keliausiu užsirašyti korekcijai dėl auskaro skylutės sutvarkymo.
o dabar vadinkit mane paranojike i rtt, bet ar pas ją neįžiūrit rando toj vietoj, ale ot bjauri boba esu doh.gif
http://www.dailymail...l#ixzz1n1HjFopz
Atsakyti