Įkraunama...
Įkraunama...

Riebalų nusiurbimas, pilvo plastika Nr.12, tęsiam

QUOTE(Vitalija J. @ 2012 02 29, 16:38)
nepamenu, kuri raset, kad sveriat 53, o koks ugis? as tai 168cm ir 58-60 svorio  unsure.gif itariu 5kg pilve slepiasi  lotuliukas.gif
ir dar klausimelis, kad sutaupyciau laiko, gal kas galit pavardes Klpd gydytoju parasyt pas kuriuos esat dariusios , nenoreciau ant nepatikimu uzsokti  4u.gif

aš tokio pat svorio mirksiukas.gif
Klp pas Bagdoną taikyk, jis tikrai mailu bendrauja, siųsk foto
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pinavija Nuostabioji: 29 vasario 2012 - 16:41
QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2012 02 29, 17:41)
aš tokio pat svorio  mirksiukas.gif
Klp pas Bagdoną taikyk, jis tikrai mailu bendrauja, siųsk foto

sia savaite butinai reiks susiorganizuot, aciu 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
parašiau kas rašėt paskutiniuose puslapiuose. kas neturit, parašykit až 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ingutia @ 2012 02 29, 17:37)
Dabar svarstom anila:) kandidatūrą. Aš manau, kad sulaukus jos foto, reikėtų suteikti.

drinks_cheers.gif

QUOTE(Vitalija J. @ 2012 02 29, 17:40)
* dar karta paklausiu, o koks jusu ugis  blush2.gif

165, 55 kg, kaip minejau noriu 50, nu gerai, gerai nors 52 biggrin.gif
Atsakyti
Kokios jūs visos kūdos blink.gif Nesuprantantys gali pagalvoti, kad išsidirbinėjam mes čia su "riebalų nusiurbimais" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Juna08 @ 2012 02 29, 18:34)
Kokios jūs visos kūdos  blink.gif  Nesuprantantys gali pagalvoti, kad išsidirbinėjam mes čia su "riebalų nusiurbimais"  biggrin.gif

Svoris dar ne viskas 4u.gif Reikia i apimtis ziureti. As iki vaiku sveriau 48 kg, tai mano iprastas svoris, ir neatrodziau kuda, pvz, klubai buvo 92. Kiek dabar geriau nutylesiu biggrin.gif
Atsakyti
Merginos, labai aciu uz pasitikejima ax.gif

Kai tik turesiu laisva min registruosiuos konsultacijai, as is pernai pasiskaitymu, taip tikejaus pavasari greit pasidaryt, spec nedariau rudeni, o dabar jau net nenoriu pagalvot apie atidejima doh.gif Ir visko jau taip gaunasi noriu beveik cia ir dabar blush2.gif Nenoriu cia labai daug skaitinetis ir baugintis, esme esu pagavus(tikiuos smile.gif ). Apie neatsibudima net tokiu minciu neturiu. Zodziu labai smarkiai nesigilinu cool.gif

Del svorio as kitko bijau iki nestumu jis buvo stabiliai 52 kg, po nestumo ir maiitimo krito iki 50 kg, dabar gal net 49kg blink.gif As dar maitinu(reikia jau traukti sita reikala) ir mastau kas bus po maitinimo baigimo, ar neprades jis kilt, o po op. kaip suprantu nebutu gerai toks dalykas doh.gif (ugis mano apie 165 berods smile.gif)
Zodziu riekia man rasytis kl ir nestis i konsultacija, gerai mastau?
Atsakyti
tai va,kad tas svoris nesiskaito verysad.gif as 170 sveriu 56-57,nesioju 36-38 dydzius,bet pilvas doh.gif
Atsakyti
PAS dauguma panasiai tos kuno proporcijos isskyrus pilva... aptemptas sukneles dar tik sapnuoju...
Atsakyti
Man apsipirkti anksciau kancia buvo, viskas del pilvo netikdavo doh.gif
Uztat dabar kaifuoju. Bet ka pasimatuoji - viskas tinka, viskas grazu wub.gif Dabat ieskau maudymkes atsiros, bet dar sezonas neprasidejo
Atsakyti
QUOTE(Katrix @ 2012 02 29, 16:04)
Uztat dabar kaifuoju. Bet ka pasimatuoji - viskas tinka, viskas grazu wub.gif

Nu i kam cia daba tokias nesamones rasyt,a? panervyt,ne? laugh.gif

o jei rimtai,tai labai smagu,kad po visko tiek dziaugsmo mums vel buti grazioms,na superduper grazioms,nes mes ir taip grazios biggrin.gif

Katrix,man taip ir stovi pries akis tie sesi komplektukai,taip graziai sugule ant taves...aik pavalgyk,bo tik nervus man gadini ,eik kokios desrytes,kokio saldainiuko,o gal pietu dar isidek,gi nori,zinau.eik eik atsikask ko nors biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liomi: 29 vasario 2012 - 18:14
QUOTE(liomi @ 2012 02 29, 19:13)
Katrix,man taip ir stovi pries akis tie sesi komplektukai,taip graziai sugule ant taves...aik pavalgyk,bo tik nervus man gadini ,eik kokios desrytes,kokio saldainiuko,o gal pietu dar isidek,gi nori,zinau.eik eik atsikask ko nors  biggrin.gif  4u.gif

Niu kol kas stalciuj guli zinok, negavau dar leidimo pasipuost biggrin.gif
Nevalgysiu, nesugundysi tongue.gif Jau 3 sav. be bulku, sausainiu - tik mesa kepta be aliejaus, darzoves ir liesas jogurtas - nu neima niekas manes, o mest gaila. Gal bent celiulitas istirps doh.gif
Atsakyti