Įkraunama...
Įkraunama...

Riebalų nusiurbimas, pilvo plastika Nr.12, tęsiam

QUOTE(ingutia @ 2012 01 30, 22:13)
Todėl, kad gimusio kūdikio svorį kelti galima. Pradedat nuo 3-4 kg, tas svoris ne iš karto, o palaipsniui auga. Todėl ir neišplatėja, jei nieko sunkesnio netampot.

Manau, kad visad yra išeitis. Tikrai nekelsiu nei į maitinimo kėdutę, nei į lovytę. Su metukų amžiaus vaikštančiu vaiku nėra taip ir sunku. Pavalgyti galima ant kilimo, pasupti sėdint, migdyti galima savo lovoje, o į ją vaikas ir pats gali įlipti.
Aišku, nebus lengva, bet tik noro reikia.

pritariu tau, as irgi bandysiu rast iseiti nekelt savo mazylio, jau dabar daznai graziai uz rankytes nueinam i vonia, aisku uzpakali nuprausiu pakelus, bet po OP pasinaudosiu servetelem, kai nieko nebus kas gales nuplaut.

Buvau dar siand pas K.M. uzsukus, nes ejau kad kraujo paimtu tyrimam. Tai pasake toki dalyka, kad pilvo raumenis susiuva visus, nuo virsaus iki apacios, kad ir neplyse virsuj, nes taip graziau atrodo.

Ir kai paklausiau kokiu atveju deda tinkleli, tai sake labai labai retai. Paminejo kad nesenai operavo viena su labai didele isvarza ir tai tinklelio nedejo, nes labai graziai raumenys susiglaude ir susiuvo juos. Tai turbut cia apie styte74 kalbejo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzigute @ 2012 01 31, 19:41)
pritariu tau, as irgi bandysiu rast iseiti nekelt savo mazylio, jau dabar daznai graziai uz rankytes nueinam i vonia, aisku uzpakali nuprausiu pakelus, bet po OP pasinaudosiu servetelem, kai nieko nebus kas gales nuplaut.

Buvau dar siand pas K.M. uzsukus, nes ejau kad kraujo paimtu tyrimam. Tai pasake toki dalyka, kad pilvo raumenis susiuva visus, nuo virsaus iki apacios, kad ir neplyse virsuj, nes taip graziau atrodo.

Ir kai paklausiau kokiu atveju deda tinkleli, tai sake labai labai retai. Paminejo kad nesenai operavo viena su labai didele isvarza ir tai tinklelio nedejo, nes labai graziai raumenys susiglaude ir susiuvo juos. Tai turbut cia apie styte74 kalbejo  mirksiukas.gif

Taip taip tai as bigsmile.gif Neabejoju. cool.gif cool.gif cool.gif Izymybe klausykites, nekitaip lotuliukas.gif
Papildyta:
Na dar trumpas mano savijautos apibudinimas, kam idomu bigsmile.gif Jau vis dazniau ir dazniau ispaudziu sypsena thumbup.gif Pilvas, arba kitaip sakant istinus padanga zemiau bambos iki pjuvio nei kiek nemazesnis, be tkazkokia savijauta bendra geresne.
Maziau skausmo, nors tempimas tu sutinusiu audiniu tai tikrai nemenkas. Nakciai dar isgeriu vaistu nuo skausmo, bet diena jau kenciu be to.
Kai pasimirstu jau ir issitiest pavyksta mirksiukas.gif

Turiu mama pagalbai su maziais, bet po truputi maziuka savo (1,5 metu) istreniravau viska daryt paciam: is lovytes islipt ilipt per skylute, duse uzpakali nuplaunu arba su servetelem, pampersa keiciu ant zemes atsiklaupus na ir panasiai. Taip kad imanoma mirksiukas.gif

Vakar buvau pas KM apziurai, ir dar del to kad buvau persigandus ar cia man nesikaupia skysciai, tai apziurejo mane abu gyd, sake nu tikrai nepanasu. Tiesiog patine audiniai. Taigi nusiraminau ir toliau laukiu rezultatu. rolleyes.gif

Dar pasinaudodama proga apsakysiu, kad gyd. KM apibudinciau paciais geriausiais zodziais. Nu super zmogus. Specas jis irgi super, bet is jo tryksta tokia ramybe, toks gerumas ir tyrumas, kad negaliu cia jums to neisreiksti.

Gyd. Kaikaris (jis irgi daznai ateidavo pakonsultuoti ir pasiziureti) irgi nuostabus, tik jis kitoks, nerealus jumoristas lotuliukas.gif Toks gyvas fainas zmogus. Zodziu ju komanda ten tai is pacios geriausios puses apibudinciau!
Super! thumbup.gif
Atsakyti
ar matėt šį narį? laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2012 02 01, 09:50)

geras biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2012 02 01, 11:50)

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2012 02 01, 11:50)

QUOTE(Alvyda @ 2012 02 01, 11:52)

QUOTE(trupinelis @ 2012 02 01, 12:05)

Ups laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2012 02 01, 07:50)

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif as ji maciau temoje "isprotejusios klijientes" lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Taip,as kaip kalbejau su daktaru,tai jisai tiesiai sviesiai pasake kad visi plastikos chirurgai lanko sita foruma,skaito atsilipimus apie juos,sako kad nieko pries foruma neturi,bet buna labai geda skaityti kai raso moterys apie tai kaip jinai vaziuoja i konsultacija arba i operacija ir kokiais budais bando nuleisti kainas su savo mirksejimu, soliariumas ir pan).as nesigilinau del ko taip mano, bet toks pokalbis buvo. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(alioska @ 2012 02 01, 14:01)
Taip,as kaip kalbejau su daktaru,tai jisai tiesiai sviesiai pasake kad visi plastikos chirurgai lanko sita foruma,skaito atsilipimus apie juos,sako kad nieko pries foruma neturi,bet buna labai geda skaityti kai raso moterys apie tai kaip jinai vaziuoja i konsultacija arba i operacija ir kokiais budais bando nuleisti kainas su savo mirksejimu, soliariumas ir pan).as nesigilinau del ko taip mano, bet toks pokalbis buvo. doh.gif

Na šiaip čia daug kas juoko forma parašyta būna. Kad ir tas soliariumas. Jei kas nesupranta juokų - tai to žmogaus bėdos.
Ir prie ko čia gydytojui gėda skaityti turėtų būti?
O kas čia tokio rašyti apie savo įspūdžius dėl konsultacijos? Nebūtų įspūdžių - nebūtų ir temos. Nebūtų temos - nebūčiau pasiryžus operacijai.

Kažkaip susinervinau. Mažiau reikštis, jaučiu, reikia..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingutia: 01 vasario 2012 - 12:30
QUOTE(ingutia @ 2012 02 01, 12:19)
Na šiaip čia daug kas juoko forma parašyta būna. Kad ir tas soliariumas. Jei kas nesupranta juokų - tai to žmogaus bėdos.
Ir prie ko čia gydytojui gėda skaityti turėtų būti?
O kas čia tokio rašyti apie savo įspūdžius dėl konsultacijos? Nebūtų įspūdžių - nebūtų ir temos. Nebūtų temos - nebūčiau pasiryžus operacijai.

Kažkaip susinervinau. Mažiau reikštis, jaučiu, reikia..

taip,as irgi pagalvojau,kad turi buti patenkinti kad yra daug zmoniu,viena per kita eina pas juos, bet taip buvo isreiksta is daktaro puses,o koks jau ten skirtumas kaip ir kokiais budais praso nuolaidos smile.gif tai cia jau asmeninis reikalas,tai kad nekreipkit diemesio.. smile.gif smile.gif
Papildyta:
QUOTE(alioska @ 2012 02 01, 12:29)
taip,as irgi pagalvojau,kad turi buti patenkinti kad yra daug zmoniu,viena per kita eina pas juos, bet  taip buvo isreiksta is daktaro puses,o koks jau ten skirtumas kaip ir kokiais budais praso nuolaidos smile.gif  tai cia jau asmeninis reikalas,tai kad nekreipkit diemesio.. smile.gif  smile.gif

as gi nieko blogo ir nepasakiau,pasakiau kad jus zinotumet kad taip yra. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(alioska @ 2012 02 01, 14:29)
taip,as irgi pagalvojau,kad turi buti patenkinti kad yra daug zmoniu,viena per kita eina pas juos, bet  taip buvo isreiksta is daktaro puses,o koks jau ten skirtumas kaip ir kokiais budais praso nuolaidos smile.gif  tai cia jau asmeninis reikalas,tai kad nekreipkit diemesio.. smile.gif  smile.gif

Reta ten kuri tikriausiai taip prašo tos nuolaidos. Daugiau čia vaizdžiai aprašo, kuri nei fantazijos, nei humoro nestokoja. Ir apskritai visas SM forumas - vien nuomonės, asmeninės ar pažįstamų patirtys.

Ir dar.. Man atrodo, labiau gėda perpasakoti viešai savo su gydytoju pokalbį būtent šiuo (gana asmeniniu) klausimu, nei kad dalintis info, susijusia su mūsų būsimom ar buvusiom operacijom (ar kad ir suma už ją) mirksiukas.gif doh.gif

Oi.. doh.gif
Atsakyti
[quote=ingutia,2012 02 01, 12:36]
Reta ten kuri tikriausiai taip prašo tos nuolaidos. Daugiau čia vaizdžiai aprašo, kuri nei fantazijos, nei humoro nestokoja. Ir apskritai visas SM forumas - vien nuomonės, asmeninės ar pažįstamų patirtys.

mirksiukas.gif blush2.gif
Atsakyti