Neradau tokios temutės apie šią kosmetiką.Nusižiūrėjau kremuką desense couperose kadangi turiu problemaišką odą, tai norėjau kad pasidalintumėm patirtimi kas naudojo jį ir iš vis kokia nuomonė apie šią kosmetiką
Sveikos
Neradau tokios temutės apie šią kosmetiką.Nusižiūrėjau kremuką desense couperose kadangi turiu problemaišką odą, tai norėjau kad pasidalintumėm patirtimi kas naudojo jį ir iš vis kokia nuomonė apie šią kosmetiką
nes kainos tai tikrai didokos
Jau daugiau nei savaite naudoju most hydrating krema, kolkas labai patenkinta. Konsistencija lengva, susigeria greit. Mano oda misri, kaip makiazo pagrindas tinka puikiai, bet jei daugiau pasausinu nosyte,tai cia ne taip graziai pasidengia,siek tiek pleiskanoja, nepakanka kremo sunkumo.
Poru kimsimo nepastebejau.
Poru kimsimo nepastebejau.
Pabaigiau most hydrating krema, nekimso poru, tikrai labai vertas demesio, ypac pavasari-vasara-ankstyva rudeni, nes ziema butu per lengvas, nebent nakciai. Tekstura lengva, tokia slapia, labai maloniai dengesi, taip pat tiko pries makiazo pagrinda.
Naudoju sita kosmetika jau gal metai laiko. Man labai tinka - kremai gerai susigeria, ir kiekvienas veikia taip, kaip aprasyta
Turejau drekinanti krema - gerai drekino, raminanti - ramino, kauke gerai vale.
Kainos tikrai nemazos, bet priemones skalsios. Tai pasitarus su kosmetologe ir nusipirkus tai, ko tau butent reikia, tikrai apsimoka.
Kainos tikrai nemazos, bet priemones skalsios. Tai pasitarus su kosmetologe ir nusipirkus tai, ko tau butent reikia, tikrai apsimoka.
Turejau Bioline hydrating seruma, tai is pradziu kaip ir patiko, bet veliau, nezinau, ar sutapimas, bet eme kimsti poras, bent taip pasirode butent nuo sio serumo, o ne nuo kitu priemoniu, kurias kartu naudojau.
Na kaip ir žadėjau, pateiksiu savo atsiliepimus apie šią kosmetiką. Turėjau most hydrating ir nourishing cream mėginukus. Tai galiu pasakyti, kad abu labai patiko. Gal naudojant ilgesnį laiką ir pasireikštų kokių pašalinių poveikių, bet man tai abu labai tiko. Tas maitinamasis kažkiek riebesnis, o drėkinantis pats tas žiemos sezonui man. Beje mano oda mišri, bet šituos kremus man davė pabandyti po rūgštinių pylingų procedūrų, tuomet jie labai tinkami, nes odai ypač reikia maitinimo ir drėkinimo.
QUOTE(Jarida @ 2012 01 24, 18:37)
Sveikos
nes kainos tai tikrai didokos 
As naudoju karts nuo karto si kremuka, ta prasme su pertraukom (sako, kad reikia daryti pertraukas, tada yra kremai eiksmingesni). Labai tiko ir patiko. Jis yra dvieju rusiu: vienas lengvesnes teksturos kitas daugiau maitinantis, tai reiketu rinktis pagal odos tipa. Kainos be abejo aukstokos lyginant su pigiais kremais