Nauja užuovėja likimo draugėms. Toliau dalijamės netektim, patirtim ir patarimais. Taip pat, labai norėtume sulaukti pasisakymų su sėkmės istorijom - jos mums reikalingos kaip oras ir vanduo!
Keista sakyti - aciu uz naujus namucius..
kad mano kojos cia nebutu..
ir visoms to linkiu..

aha.. geriau tokiu temu isvis neliktu...
o as lankausi pas Drulyte

o as lankausi pas Drulyte
Jau dairiausi kur tie nauju namuciai
Tikekimes trumpa stotele musu kely
O as parlekiau is gyd..
Zodziu kmuk gyd pasake taip - labiausiai tiketina kad ten dar valosi ir yra vienas likes kresuliukas, dydis apie 1 cm.. ir sake dar labiausiai tiketina kad po mm jo nebus, t.y. arba issivalys dabar, nes teplioja-kraujuoja, arba per mm.. Bet yra tikimybe kad visgi audinys ir tada reiks histero. Bet jis siulo laukti mm, kurios turi but uz 2-3sav, ir stebeti ar neskauda, nekraujuoja, nekyla tepm. kadangi crb mano geras, jokio uzdegimo, tai sake irgi l.gerai, nes su likusiais audiniais taip nebuna.. del HCG sake net nesitikrinti, nes po mm vistiek tada arba bus ok, arba bus histero+A.
Ai dar, jau paskui prajuokino, ir kaip Maidei pabuvo jos gyd psichologu, taip man irgi, sake jei labai noris OP gali suorganizuot kad ir siandien, tai as uz smutkiu ir namo
Visgi manau ta paprasta gine smarkiai perlenke lazda ir mane labai prigasdino, nu bet jos taip megsta ir moka..

O as parlekiau is gyd..

Ai dar, jau paskui prajuokino, ir kaip Maidei pabuvo jos gyd psichologu, taip man irgi, sake jei labai noris OP gali suorganizuot kad ir siandien, tai as uz smutkiu ir namo

Visgi manau ta paprasta gine smarkiai perlenke lazda ir mane labai prigasdino, nu bet jos taip megsta ir moka..
Tai, kiek dar tepe, merginos jums po abrazijos? Ir kiek laiko bego priespienis (jeigu bego). Man jau praejo 5 dienos po operacijos ir vis dar nepraeina.
As turbut kita karta kol pilvukas nesimatys irgi niekam nesakysiu. Ar greit bandet vel pastoti?
As turbut kita karta kol pilvukas nesimatys irgi niekam nesakysiu. Ar greit bandet vel pastoti?
QUOTE(kpsh @ 2012 01 24, 19:29)
Tai, kiek dar tepe, merginos jums po abrazijos? Ir kiek laiko bego priespienis (jeigu bego). Man jau praejo 5 dienos po operacijos ir vis dar nepraeina.
man apie dvi savaites kraujavo, ne gausiai

o kai savaiminiai buvo, tai po savaite kazkur
Nu ir prikalbejot jus cia daug 
Maidena, suintrigavai su tuo AFS paveldimumu. As pvz niekur neradau info, kad butu susije gimines nariu infakrtai, insultai, issipletusios venos, nors mano senelis turi tirsta krauja ir jau turejo insulta, mama ir mociute. - issipletusias venas. Man paciai venos kol kas nelipa, bet panasu, kad rizikos veiksniu turiu daugiau nei reikia.
Dar - pries menesi dariausi bendra kraujo tyrima, is karto po antrojo persileidimo 4iu savaiciu, mano trombocitai buvo 385, o norma nuo 100 iki 400, tai beveik virsutine norma. Tai turbut nepakenksiu dabar gerdama aspirina, ir busiu pasirinkus teisingai

Maidena, suintrigavai su tuo AFS paveldimumu. As pvz niekur neradau info, kad butu susije gimines nariu infakrtai, insultai, issipletusios venos, nors mano senelis turi tirsta krauja ir jau turejo insulta, mama ir mociute. - issipletusias venas. Man paciai venos kol kas nelipa, bet panasu, kad rizikos veiksniu turiu daugiau nei reikia.

Dar - pries menesi dariausi bendra kraujo tyrima, is karto po antrojo persileidimo 4iu savaiciu, mano trombocitai buvo 385, o norma nuo 100 iki 400, tai beveik virsutine norma. Tai turbut nepakenksiu dabar gerdama aspirina, ir busiu pasirinkus teisingai

Del receptuko: B grupe geriam tik pirmoje ciklo puseje, o vitamina E tik antroje ciklo puseje. Jei pastojam viska baigiam.
Jo...cia tokiu istoriju...manau mano du savaiminiai - tiesiog gelytes.....nors ir dideli nestumai buvo...
Po persileidimu gin sake galima bandyti pastoti popirmu menesiniu, nors yra ir kitokiu nuomoniu. Bet zinia, kad greitai viskas nesigauna, tai manau galima ir iskarto

Jo...cia tokiu istoriju...manau mano du savaiminiai - tiesiog gelytes.....nors ir dideli nestumai buvo...
Po persileidimu gin sake galima bandyti pastoti popirmu menesiniu, nors yra ir kitokiu nuomoniu. Bet zinia, kad greitai viskas nesigauna, tai manau galima ir iskarto

QUOTE(ninora @ 2012 01 24, 20:29)
Del receptuko: B grupe geriam tik pirmoje ciklo puseje, o vitamina E tik antroje ciklo puseje. Jei pastojam viska baigiam.

Manau buna visom skirtingai po tu pirmu mm, skaiciau ne viena pavyzdi kaip per greitas pastojimas sekantis, tarkim is karto net nelaukus mm vel baigesi nesivystanciu. nenoriu skleist ereziju, nu bet ta pirma menesiuka visgi manau maziausiai reikia laukti..
na kiek ziurejau intike tai trombocitu norma nuo 150iki 350...mano kai dare kraujo tyrimus tai buvo 245...tai cia pats tas,ane?
QUOTE(Novenkaja @ 2012 01 24, 20:38)
na kiek ziurejau intike tai trombocitu norma nuo 150iki 350...mano kai dare kraujo tyrimus tai buvo 245...tai cia pats tas,ane?
Pats vidurelis

QUOTE(Majaj @ 2012 01 24, 19:48)
Nu ir prikalbejot jus cia daug 

As apie AFS ieskojau pas rusus, rusiskose puslapiose, kazkaip daugiau informacijos ta kalba. Visur visi vienu balsu dainuoja ta pati - padidejusi rizikos grupe, jeigu seimoje yra...
Pvz:
Эти нарушения имеют и генетические корни. У 10% современных европейцев существуют особые генетические нарушения, по которым можно определить, предрасположен ли человек к развитию тромбозов. У человека произошла мутация некоторых генов, отвечающих за свертывание крови. Такие нарушения передаются по наследству из поколения в поколение. Причем "поломка" гена дает о себе знать только в определенных обстоятельствах - во время беременности, операции, при травмах, приеме гормонов. Это те условия, при которых увеличивается свертываемость кровi..
Факторы риска
Одним из факторов возникновения АФС является генетическая предрасположенность к данной патологии. Так, у больных с АФС чаще, чем в популяции встречаются антигены системы HLA. Также известны семейные случаи АФС, составляющие до 2% наблюдений. Другим важным фактором является наличие бактериальной и/или вирусной инфекции, что не исключает возможность развития тромботических осложнений в рамках АФС.
Показания к определению АТ к фосфолипидам (аФЛ):
1. Все больные с системной красной волчанкой.
2. Вероятный тромбоз до 40 лет.
3. Необычная локализация тромбоза (например, мезентериальные вены).
4. Необъясненный неонатальный тромбоз.
5. Идиопатическая тромбоцитопения (исключить болезнь Мошковича).
6. Артериальный тромбоз до 40 лет.
7. Кожный некроз на фоне приема непрямых антикоагулянтов.
8. Необъяснимое удлинение активированного частичного тромбопластинового времени (АЧТВ).
9. Рецидивирующие спонтанные аборты (2 и больше).
10. Ранний острый инфаркт миокарда (ОИМ).
11. Наличие родственников с тромботическими нарушениями.