Įkraunama...
Įkraunama...

Persileidimai ir nesivystantys neštumai IV

net nzn g.gif tik apie tamponus kiek zinau tai yra dar blogiau su jais maudytis, nes tipo jis isideda pakankamai giliai ir kai suslampa nuo vandens, galima labai greitai visokiu infekciju uzsinest g.gif cai mane taip viena gine protino, kaip negrazias isskyras gydziausi ir kai pasakiau ,kad maudziausi ezere su tamponu
Atsakyti
QUOTE(Avaida @ 2012 01 25, 16:10)
net nzn  g.gif tik apie tamponus kiek zinau tai yra dar blogiau su jais maudytis, nes tipo jis isideda pakankamai giliai ir kai suslampa nuo vandens, galima labai greitai visokiu infekciju uzsinest g.gif  cai mane taip viena gine protino, kaip negrazias isskyras gydziausi ir kai pasakiau ,kad maudziausi ezere su tamponu

doh.gif Nu tai ka matyt teks apsieiti su masazais smile.gif Nors dar tikiuosi kad vat penktad lygiai dvi savaites ir taip ims ir pranyks tepliojimas stebuklingai.
Atsakyti
QUOTE(meskos @ 2012 01 25, 15:13)
doh.gif  Nu tai ka matyt teks apsieiti su masazais smile.gif Nors dar tikiuosi kad vat penktad lygiai dvi savaites ir taip ims ir pranyks tepliojimas stebuklingai.

...o aš įsidėčiau iškart prieš procedūras, o išėjus iškart pasikeisčiau nemanau, kad pakenktų, svarbiausia su ... neužsibūt po blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(...sara... @ 2012 01 25, 16:17)
...o aš įsidėčiau iškart prieš procedūras, o išėjus iškart pasikeisčiau nemanau, kad pakenktų, svarbiausia su ... neužsibūt po  blush2.gif

Tiksliai, visai gera mintis ax.gif Aciu kazkaip nepagalvojau, o norisi pasinaudoti visgi kazkuom ten.. Tik i pirti gal bijau.. visgi dar nesenai po persileidimo..
Atsakyti
QUOTE(meskos @ 2012 01 25, 15:21)
Tiksliai, visai gera mintis  ax.gif Aciu kazkaip nepagalvojau, o norisi pasinaudoti visgi kazkuom ten.. Tik i pirti gal bijau.. visgi dar nesenai po persileidimo..

Sveikutes,

Manau, jei pati gerai jausies pirtele nepakenks. As asmeniskai nepraejus nei dviem savaitem pirteleje buvau, tai net atsigavau. Na, bet cia tau paciai spresti kas geriausia.

O as siandien pas gine apsilankiau, tai sake viskas ten gerai po A, tik mm teks dar palaukti kokia pora savaiteliu. O mazyli leido planuoti po 3 men.
Na, tikesim ir lauksim! 4u.gif
Papildyta:
As irgi vis apie Maide pagalvoju, kaip jai sekasi. Tikiuosi viskas gerai.
Atsakyti
[quote=vilmameilute,2012 01 25, 17:03]
Sveikutes,

Manau, jei pati gerai jausies pirtele nepakenks. As asmeniskai nepraejus nei dviem savaitem pirteleje buvau, tai net atsigavau. Na, bet cia tau paciai spresti kas geriausia.

O as siandien pas gine apsilankiau, tai sake viskas ten gerai po A, tik mm teks dar palaukti kokia pora savaiteliu. O mazyli leido planuoti po 3 men.
Na, tikesim ir lauksim! 4u.gif

greit prabegs tie menesiukai, manau pavasaris visoms i gera iseis, 4u.gif
Pas mane matai dar likes gimdoj kresuliukas, viena gyd sake kad neprikaitint vonioj karstoj, kitas gyd sake per mm issivalys..
Atsakyti
Labas...

Viskas.. jau namie.. kaip maisu trenkta, troskina.. kraujuoju rudai, bet pasake, kad taip ir bus. buvo pradeje skaudeti, tai superine sesele suleido man arkline nuskausminamuju doze ir likau laiminga.. o daugiau... kam daktarai kojas pririsa prie kedes tokiais ziauriais odiniais dirzais? operacine primine kankinimu kambari.. artimiausia para nemiga man negresia. israse tableciu nuo bakteriju, vartosiu 5 dienas..

aciu uz palaikyma, merginos..

majaj - isversiu ryt-poryt.
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 01 25, 20:20)
Labas...

Viskas.. jau namie.. kaip maisu trenkta, troskina.. kraujuoju rudai, bet pasake, kad taip ir bus. buvo pradeje skaudeti, tai superine sesele suleido man arkline nuskausminamuju doze ir likau laiminga.. o daugiau... kam daktarai kojas pririsa prie kedes tokiais ziauriais odiniais dirzais? operacine primine kankinimu kambari.. artimiausia para nemiga man negresia. israse tableciu nuo bakteriju, vartosiu 5 dienas..

Ilsekis ir miegok.
Linkiu, kad atsibudus is ryto nieko neskaudetu.
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 01 25, 20:20)
Labas...

Man A nebuvo daryta, tai nezinojau kad taip daroma blink.gif laikykis ir stiprek 4u.gif
Issiverciau as ta teksta su transleitorium tai biski supratau, bet neipatingai, ten tiek visokiu niuansu del to AFS, bent jau anglu kalba kiek skaiciau, tai daug issamiau raso nei lietuviskai, bet apie paveldimumus konrkeciai ir neradau unsure.gif
Jau as sita liga beveik sau prisipaisiau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 01 25, 19:20)
Labas...

Laikykis, tikiuosi pamiegosi, o rytas bus gal nors truputeli geresnis...
Atsakyti
QUOTE(orchideja88 @ 2012 01 25, 20:32)
Ilsekis ir miegok.
Linkiu, kad atsibudus is ryto nieko neskaudetu.
Aciu, pati sau to linkiu..

QUOTE(Majaj @ 2012 01 25, 20:33)
Man A nebuvo daryta, tai nezinojau kad taip daroma  blink.gif laikykis ir stiprek  4u.gif
Issiverciau as ta teksta su transleitorium tai biski supratau, bet neipatingai, ten tiek visokiu niuansu del to AFS, bent jau anglu kalba kiek skaiciau, tai daug issamiau raso nei lietuviskai, bet apie paveldimumus konrkeciai ir neradau  unsure.gif
Jau as sita liga beveik sau prisipaisiau  doh.gif
as paversiu ant dienu, bus geriau nei su translator..

QUOTE(ninora @ 2012 01 25, 20:36)
Laikykis, tikiuosi pamiegosi, o rytas bus gal nors truputeli geresnis...

tikekimes.. einu italisku ledu kapoti... o jau troskulis tai.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 01 25, 19:47)
Aciu, pati sau to linkiu..
as paversiu ant dienu, bus geriau nei su translator..
tikekimes.. einu italisku ledu kapoti... o jau troskulis tai..  doh.gif

laikykis mergyt jau viskas praeityje svarbiausia mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti