Įkraunama...
Įkraunama...

Snaigė

QUOTE(Karikima @ 2012 01 25, 23:12)
Idomus vardukas, nors lb neiprastas.. Ir butinai turi prie isvaizdos tikti, nes jei bus apkuni tamsaus gymio moterele Snaige tai nei sis nei tas biggrin.gif

Kaip tik tokia pazistu apkunia ir tamsiais plaukais jos vardas Snieguole ,bet visi vadina Sniege .Kazkaip visi priprate ,tai nieko iprasto ,bet savo dukrytes nevadinciau ...
Atsakyti
Pažystam ir mes Sniegę, draugai vadina Snieguole arba Snaige. Na gal ir nieko vardas, čia aišku kiek žmonių tiek nuomonių biggrin.gif
Atsakyti
man toks per viduriuka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kaleva @ 2012 01 28, 00:36)
Kaip tik tokia pazistu apkunia ir tamsiais plaukais jos vardas Snieguole ,bet visi vadina Sniege .

Jeigu pagal pasaką, tai Snieguolė buvo būtent juodaplaukė, varno juodumo plaukais ax.gif bet labai balto skaistaus veido.
Bet jeigu vardas Snaigė, tai norėtųsi, kad būtų baltapūkė smulki mergytė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giedruole: 29 sausio 2012 - 13:43
doh.gif saldytuvai
Atsakyti
QUOTE(giedruole @ 2012 01 29, 13:38)
Jeigu pagal pasaką, tai Snieguolė buvo būtent juodaplaukė, varno juodumo plaukais  ax.gif bet labai balto skaistaus veido.
Bet jeigu vardas Snaigė, tai norėtųsi, kad būtų baltapūkė smulki mergytė.

Būtent su tokia Snaige mokiausi - juodaplauke ir mėlynake. Jai visiškai tiko tas vardas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Chouchou: 01 vasario 2012 - 22:12
Sniegė man gražiau.
Atsakyti
Manau, kad greitai vaikais bus pavadinti tokiais vardais kaip Lietus, Perkūnas, Speigas, Vėtra ir pan.
Atsakyti
QUOTE(Tiūtė @ 2012 02 05, 00:07)
Manau, kad greitai vaikais bus pavadinti tokiais vardais kaip Lietus, Perkūnas, Speigas, Vėtra ir pan.

Tai Vėtra jau yra mirksiukas.gif Per TV mačiau laidą, kur brolis ir sesutė buvo pavadinti Viesulu ir Kaitra ax.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(sandddra @ 2012 02 06, 16:24)
Tai Vėtra jau yra  mirksiukas.gif  Per TV mačiau laidą, kur brolis ir sesutė buvo pavadinti Viesulu ir Kaitra  ax.gif  schmoll.gif

Vetre man grazu wub.gif
Atsakyti
Bet juk reikia pagalvoti, kad tam vaikui visa gyvenima reiks su tokiu vardu gyventi doh.gif
Atsakyti
Prie to pačio tiktų dar lietus, kruša, škvalas biggrin.gif
Atsakyti