Įkraunama...
Įkraunama...

Lotynų Amerikos serialai

taip taip, si smile.gif
ir varda prisiminiau - Pablo Raba atrodo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Driade @ 2012 11 23, 20:47)
Ta kita yra Sofija (jei blondinė) - ji yra Romano viršininko žmona su kuria miegodamas Romanas kyla karjeros laiptais, o Sofija jį įsimylėjus. Romanas bijo, kad jei Sofija pamatys Bellą, pradės pavyduliauti ir nebeužtarinės jo prieš savo vyrą, arba net savo vyrą nuteiks prieš Romaną, atitinkamai jis iš įmonės viceprezidento pareigų galėtų išlėkti į gatvę.

Be to man atrodo, kad ten ir Romano viršininkas į tą jo vilą buvo atvažiavęs. Kas dėl viršininko - Romanas bijojo, kad Bella išsiaiškinus, kad jis turtingas žmogus per daug su juo nesusidraugautų ir nepasidarytų jo meiluže.

noreciau paklausti priejau prie serijos kai buvo antonijaus dukros gimtadienio vakarelis, ar teisingai supratau visa ta laika kol cella gyveno su andresu buvo kartu ir antonjaus meiluze?
Atsakyti
QUOTE(jurguulle26 @ 2012 11 27, 11:51)
noreciau paklausti priejau prie serijos kai buvo antonijaus dukros gimtadienio vakarelis, ar teisingai supratau visa ta laika kol cella gyveno su andresu buvo kartu ir antonjaus meiluze?

Taip, Jurguulle, man irgi toks įspūdis susidarė, nes jie ten taip prie tos kaskados susitiko, kad atrodo nebe pirmą kartą.
Atsakyti
QUOTE(Driade @ 2012 11 28, 19:25)
Taip, Jurguulle, man irgi toks įspūdis susidarė, nes jie ten taip prie tos kaskados susitiko, kad atrodo nebe pirmą kartą.

nu cia patinka man nieko neatspesi sitam seriale jau atrodo taip bet pasirodo viskas priesingai:) jau pabaigiau ziuret, niu patiko man tikrai ne eilinis, tik dar keli klausimai iškilo man, del ko bela antoniju uzske, todel kad nepanoro jos vesti? jie ten baresi baresi nesupratau del ko? ir galo nesupratau taip iseina kad ji palikusi dukras andresa ir kitus saviskius naujo gyvenimo kurt isdume ar kaip?
Atsakyti
QUOTE(jurguulle26 @ 2012 11 28, 20:08)
nu cia patinka man nieko neatspesi sitam seriale jau atrodo taip bet pasirodo viskas priesingai:) jau pabaigiau ziuret, niu patiko man tikrai ne eilinis, tik dar keli klausimai iškilo man, del ko bela antoniju uzske, todel kad nepanoro jos vesti? jie ten baresi baresi nesupratau del ko? ir galo nesupratau taip iseina kad ji palikusi dukras andresa ir kitus saviskius naujo gyvenimo kurt isdume ar kaip?

kaip tu taip spėjai greitai peržiūrėti? aš dar tik 84 serijoj iš 88 wink.gif Tai dabar žiūriu tą vietą, kur Bella siulo Antonijui susituokti, o jis jai atsako, kad ji nebus gera žmona, tai ji jį išveja iš tos savo pilies, o Antonijus vėl grįžta pas Evangelina.
Žinau tik patį faktą, kad Bella užsako Antonijaus nužudymą man atrodo todėl, kad jis ją viešai pažemina prie Evangelinos ir visų kitų,bet labai detalių nežinau, nes dar tų 4 serijų neperžiūrėjau.
Atsakyti
Manau, kad už šitą užsakė: (12.00-14.00 min):

http://www.youtube.c...1&v=t68fQGftl_A
Atsakyti
QUOTE(Driade @ 2012 11 29, 01:20)
Manau, kad už šitą užsakė: (12.00-14.00 min):

http://www.youtube.c...1&v=t68fQGftl_A

na man atostogos turiu marias laisvo laiko:) atciu uz atsakymus:) nes neviska suprantu:) kaip pazesi gala pakomentuok man pabaigą:)dekui:)
Atsakyti
Na štai baigiau žiūrėti "Doña Bella". Bellą išteisino dėl Antonio nužudymo, nes ji neprisipažino, kad užsakė žudiką, tuo tarpu Andresas įkalbėjo tą samdomą žudiką, kad paneigtų savo liudijimą, kad Bella jį pasamdė (nes ją dėl to ir suėmė, kad jis ją išdavė).
Taip, pasirodo ji ištiesų išvyksta iš miestelio, palieka savo dukteris su Andresu, Karolina, Juanita ir kitais. Pabaigoj, kai Maria Antonia atsisveikindama paklausia ar vis dėl to Bella nužudė jos tėvą, Bella jai prisipažįsta (už tai Maria Antonia ir trenkia jai antausį).
Man visame seriale labiausiai jaudinanti scena buvo prie Antonio kapo, aš ją kai iš pradžių pamačiau, net apsiašarojau blush2.gif ir nusprendžiau, kad privalau pamatyti šį serialą taipr ie pradėjau žiūrėti.
Dar toks linksmas pastebėjimas - jau kiek ilgai tas Antonio mirė biggrin.gif jau žiūrėjau žiūrėjau tas serijas galvojau kada gi jis numirs, o jis dar su visais šeimos nariais po vieną sugebėjo pasikalbėti smile.gif))) Aš jau net pradėjau manyti, kad Bella prisipažins jam kad užsakė šitą reikalą, bet neprisipažino vis dėl to. Žodžiu liūdna pabaiga, bet tokia neeilinė, džiaugiuosi, kad nesibaigė vestuvėm ar dar kokiom panašiom nesąmonėm, dabar šitas serialas pasilieka prie labiausiai išskirtinių kokius tik teko matyti, ir turbūt vienintelis, kur pagrindinė veikėja "susitepa krauju", nors gal Reina del sur dar labiau kontraversiška šiuo klausimu.
Atsakyti
QUOTE(Driade @ 2012 12 01, 22:06)
Na štai baigiau žiūrėti  "Doña Bella". Bellą išteisino dėl Antonio nužudymo, nes ji neprisipažino, kad užsakė žudiką, tuo tarpu Andresas įkalbėjo tą samdomą žudiką, kad paneigtų savo liudijimą, kad Bella jį pasamdė (nes ją dėl to ir suėmė, kad jis ją išdavė).
Taip, pasirodo ji ištiesų išvyksta iš miestelio, palieka savo dukteris su Andresu, Karolina, Juanita ir kitais. Pabaigoj, kai Maria Antonia atsisveikindama paklausia ar vis dėl to Bella nužudė jos tėvą, Bella jai prisipažįsta (už tai Maria Antonia ir trenkia jai antausį).
Man visame seriale labiausiai jaudinanti scena buvo prie Antonio kapo, aš ją kai iš pradžių pamačiau, net apsiašarojau blush2.gif  ir nusprendžiau, kad privalau pamatyti šį serialą taipr ie pradėjau žiūrėti.
Dar toks linksmas pastebėjimas - jau kiek ilgai tas Antonio mirė biggrin.gif jau žiūrėjau žiūrėjau tas serijas galvojau kada gi jis numirs, o jis  dar su visais šeimos nariais po vieną sugebėjo pasikalbėti smile.gif)))  Aš jau net pradėjau manyti, kad Bella prisipažins jam kad užsakė šitą reikalą, bet neprisipažino vis dėl to. Žodžiu liūdna pabaiga, bet tokia neeilinė, džiaugiuosi, kad nesibaigė vestuvėm ar dar kokiom panašiom nesąmonėm, dabar šitas serialas pasilieka prie labiausiai išskirtinių kokius tik teko matyti, ir turbūt vienintelis, kur pagrindinė veikėja "susitepa krauju", nors gal Reina del sur dar labiau kontraversiška šiuo klausimu.

dekui uz atsakyma tikrai neyprasyas ir jaudinantis serialas:)
Atsakyti
as tai ziurejau4 serialus vaikystej ir paauglystej,verge izaura,prosto marija,dar ten kazkoki su talija ir laukinuke,daugiau neuzsikabinau nei ant vieno.
Atsakyti
Ar yra žiūrinčių "La Patrona"?
http://msnlatino.tel...elas/La_Patrona
Atsakyti
QUOTE(Driade @ 2013 01 11, 16:43)
Ar yra žiūrinčių "La Patrona"?
http://msnlatino.tel...elas/La_Patrona

Kiek seriju jau yra? g.gif
Atsakyti